Sziasztok!
Még egy kis Mi 5 hír! Jönnek a Mobile World Congrass-re, ami Barcelonában lesz! Az meg már Európa végre
, még ha csak egy sajtóbemutatóról is van szó.
Újabb jó hírek! Xiaomi alelnöke, Hugo Barra most jelentette be a facebook post-jában, hogy az MI 5 ott lesz Mobile World Congress-en február 24-én! Izgalmas ugye? Van itt néhány barcelonai MIUI rajongó? Emeljétek fel a kezetek!
"Mi 5 friss hír - Nemrég bejelentették a hivatalos megjelenési dátumát a Xiaomi közelgő új zászlóshajójának, az Mi 5-nek. Ma, izgatottan közlöm veletek, hogy ez lesz az első alkalom, amikor a Xiaomi részt vesz a Mobile World Congress-en, Barcelonában, ahol ezúttal az Mi 5-öt mutatja be. A sajtó képviselőinek tartott meghívásos bemutatót tartunk február 24-én, aznap, amikor a termékbemutató rendezvény Pekingben is megrendezésre kerül. Kövessetek minket! Alig várom, hogy megmutassam nektek az Mi 5-öt. Ez tényleg az, amiről valaha is álmodtál és még több is….."
Lesz majd itt a fórumon február 24-én egy élő közvetítés topik , amelyet folyamatosan frissítünk. Kérjük, maradj velünk!
forrás:
http://en.miui.com/thread-218034-1-1.html