[Xiaomi] Mi 5 az MWC-n Barcelonában

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
Válasz küldése
parkasz
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Medálok

[Xiaomi] Mi 5 az MWC-n Barcelonában

Hozzászólás Szerző: parkasz »

Sziasztok!

Még egy kis Mi 5 hír! Jönnek a Mobile World Congrass-re, ami Barcelonában lesz! Az meg már Európa végre :D , még ha csak egy sajtóbemutatóról is van szó.

Újabb jó hírek! Xiaomi alelnöke, Hugo Barra most jelentette be a facebook post-jában, hogy az MI 5 ott lesz Mobile World Congress-en február 24-én! Izgalmas ugye? Van itt néhány barcelonai MIUI rajongó? Emeljétek fel a kezetek!
"Mi 5 friss hír - Nemrég bejelentették a hivatalos megjelenési dátumát a Xiaomi közelgő új zászlóshajójának, az Mi 5-nek. Ma, izgatottan közlöm veletek, hogy ez lesz az első alkalom, amikor a Xiaomi részt vesz a Mobile World Congress-en, Barcelonában, ahol ezúttal az Mi 5-öt mutatja be. A sajtó képviselőinek tartott meghívásos bemutatót tartunk február 24-én, aznap, amikor a termékbemutató rendezvény Pekingben is megrendezésre kerül. Kövessetek minket! Alig várom, hogy megmutassam nektek az Mi 5-öt. Ez tényleg az, amiről valaha is álmodtál és még több is….."
Lesz majd itt a fórumon február 24-én egy élő közvetítés topik , amelyet folyamatosan frissítünk. Kérjük, maradj velünk!

Kép
forrás: http://en.miui.com/thread-218034-1-1.html
Worlon
MIUI Tag
MIUI Tag
12
Telefonom: Egyéb

Re: [Xiaomi] Mi 5 az MWC-n Barcelonában

Hozzászólás Szerző: Worlon »

Akár mennyire is csúcsmobil lesz, azért remélem, hogy nem azon a jósolt 600 USD áron fog kijönni, hanem azért annál olcsóbban. Én 450 dolcsinál többet tuti nem adnék érte. Az HUF-ra számolva is egy kész vagyon már.
Remélem, hogy az EU is nagyobb támogatást fog élvezni, mint eddig, mert ha Xiaomi valóban olyan nagy akar lenni, akkor azért arra Kína önmagában kevés lesz, főleg, hogy a gazdaság ott is épp esik.
Criminal017
Medálgyáros
Medálgyáros
11
Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok

Hozzászólás Szerző: Criminal017 »

Kínaiaknak zabszem van a seggükben... :D
Ilyen a doboz.
Xiaomi Mi Max 4/128
Worlon
MIUI Tag
MIUI Tag
12
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Worlon »

Képek alapján ritka ronda samsung koppintás. Nekem nem tetszik. Nem tudom xiaomi a kezdeti pofás, egyedi telefonon után miért gyárt egyre jellegtelenebb készülékeket. Sajnos egyre biztosabb hogy nem veszek több xiaomi telefont, pedig kezdetben nagy reményt fűztem hozzájuk, de folyton csalódnom kell.
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Nekünk nagyon jó lenne ha európa lenne a következõ célpont! De ha csak egy zártkörü sajtóbemutato...

Xiao Mi Note Android 6.0 βeta test 6.1.28
sinkordia
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Medálok

Hozzászólás Szerző: sinkordia »

Amikor láttam a hírt akkor gondoltam, biztos gondolták xiaominál, hogy ha már egy rakat pénzt fizettek-fizetnek Hugo Barrának akkor hasznát is vegyék egy kis nyugati marketingre :-)

Nem vagyok optimista az EU-s jelenléttel kapcsolatban.
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”