[JÁTÉK] Miért jobb? VÉGE SORSOLÁS

rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

[JÁTÉK] Miért jobb? VÉGE SORSOLÁS

Hozzászólás Szerző: rajen »

Szasztok!

Hahó Rrrrrrredmi Note 2 tulajok! Egy külön játék csak nektek!

Mit kell tenned?
Csak írd le ide HSZ-be, hogy miért jobb (ha jobb) a Redmi Note 2 telefonotok, mint az eddigiek! A válasz adók között kisorsolunk eeeeeeeeeeeeegy ipaky tokot! Ezt itten ni:

[thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/1.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/2.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/3.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/4.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/5.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/6.jpg[/thumbnail]

Játék időtartama: 2015.12.12 24:00-ig

Sorsolás: 2015.12.13
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
DaWe94
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Medálok

Re: [JÁTÉK] Miért jobb?

Hozzászólás Szerző: DaWe94 »

Mert soha nem volt még ennyire jó ár-érték arányú telefonom. Tetszik, hogy alapból nagyon testreszabható a rendszer és szerintem gyönyörű a MIUI, nekem nagyon bejön. Főleg, hogy lumiáról váltottam..hát ég és föld a két UI.Megtaláltam végre az optimális kijelzőméretet a lapát kezemhez és a virsli ujjaimhoz. :D Na és egyik telefonom sem volt ennyire "smooth" eddig... :D A heti frissítések pedig kimondottan szuperek, mert nem ehhez voltam szokva eddig. Hanem ahhoz, hogy a szakállam a földig nő amíg kijön egy system update... :D
Kép
mrcsongor
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: mrcsongor »

Sok telefont megjártam már és az összes "okos" rendszert is. Note 2 az első nem flagship telefonom és be kell, hogy valljam pozitívat csalódtam benne. Teszi a dolgát, segít. Meggyőzött, hogy nem csak az árlista felső 10%a tud maradéktalan élményt nyújtani.
Méret! Imádom. 5,5nél kisebb területen "telefonozni" már klausztrofóbikus érzést kelt bennem. :D A fullHD kijelző remek partner.

Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
Criminal017
Medálgyáros
Medálgyáros
11
Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok

Hozzászólás Szerző: Criminal017 »

Az éjjeli baglyok... :p
Már az ez előtt használt Note 4G-vel is meg voltam elégedve, de ez minden szinten túlszárnyalja.
És hogy miért jobb? Mindent a felhasználó állíthat, elég felhasználóbarát a felület, ami nem különben szép is. A hardverről ne is beszéljünk, mindegyiknél túl tesz a mostani darab. :)
Xiaomi Mi Max 4/128
Fallentears
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: Fallentears »

Sok okostelefon járt már a kezemben Sonytól kezdve, keresztül LG-n, Samsungon, Navon, Huawei, minden amit el lehet képzelni, de nagy valószínűsíthető, hogy a Redmi Note 2-vel leragadok. Lenyűgöz a képernyő mérete, és a képminősége. A testreszabhatósága egy új szintet emelték képvisel előző társaihoz hasonlítva. Kár falazni, az elején meggyűlt vele a dolgom de ez már mára csak emlék. A heti frissítések és bugfixektől szintén csak ámulok mert más gyártónál nem igazán tapasztal ilyet az ember. Ha ez még nem lenne válóindok /előző telefonjainktól/ akkor kapunk egy bika alapokra épülő telefont, gyönyörű kamerát, és egy szerintem kifogásolhatatlan üzemidőt.
Ha ez nem volt elég, rá kell nézni az árára, és azonnal kosárba rakni. :D
TryHardDood
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4X

Hozzászólás Szerző: TryHardDood »

Régi telefonom egy Alcatel OT-995 volt, ami háát, hogyan mondjam enyhe pillangófing volt a mostani Note 2-höz képest.
A 4.3"-hoz képest ( ami 480 x 800-as felbontású volt ) az 5.5" és az 1080p-s kijelző nagyot ver rá :)
Meg sem említem az 1x1.4GHz-es processzort, amit nem szeretnék hasonlítani a mostanihoz, mert hát "8x2.0GHz és 64Bit". :D
Valamint a hatalmas RAM különbség... 512MB-ról 2GB-ra váltani hatalmas öröm és még használat mellett is marad ( a legrosszabb esetben ) 512MB RAM-om, így még több játékot/alkalmazást el tudok futtatni gond nélkül.

A Note 2-ben az tetszik amit a többi "nagy gyártók" telefonja nem tud:
Viszonylag olcsón ilyen erős hardverrel felruházni egy telefont.

Megvásárlása előtt jó sok telefont megnéztem, kézbe vettem, de egyik sem volt olyan jó mint ez.
A kijelzője szép, teljesítményileg megközelíti a Samsung Galaxy Note 4-et ( Ami a legjobb esetben is közel 200000 Forint )
Akksi ideje számomra tökéletes, jelenleg 18:04 van és reggel 6:40 körül vettem le a töltőről. Sokat használtam, játszottam, neteztem, használtam a BEÉPÍTETT MiRemote ( távírányító ) alkalmazást és így is 85%-n van.

Egyszóval a régi telefonomhoz képest egy nagy előre ugrás. ( + A régi telefonomhoz nem jöttek frissítések, mióta megvásároltam 1x jött ki rá egy frissítés azóta semmi, szerencsére az újat támogatják, frissítik/javítják mivel viszonylag új és remélem így is marad :D. )
Lucas
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10

Medálok

Hozzászólás Szerző: Lucas »

Már régen is áhítattal néztem magát a Xiaomi márkát, ahogy jönnek a jobbnál jobb készülékek betyár jó áron és nagyon jó tudással. De akkor még nem volt olyan, hogy nekem is lehet.
A még mai napig szuperáló Alcatel OT 997D telefonom, már eléggé lassú lett, meg szegényke több mint három éve szolgált. Így megfogalmazódott a csere. Több hónapig, kerestem telefont, olvastam teszteket, fórumokat, de csak nem akart jönni. Már majdnem megvettem egy másik készüléket amikor valami véletlen folytán amit az Univerzum is akart, megtaláltam a Redmi Note 2 Prime készüléket. Elolvastam a specifikációt és tudtam, hogy ez lesz az amit régóta keresek!
Szerelem volt első látásra! :) A következő szerelem pedig a kézhezvételtől tart napjainkig! :)
Ilyen még nem volt soha. Teszi a dolgát, mint egy jó katona! Nem gondolkozik, benyomom mit akarok és csinálja!
Soha nem hagyott még cserben.
A Xiaomi életérzést pedig teljesen kerekké tette ez a fórum, illetve a heti frissítések. Itt mindent megtalálok, majdhogynem hozzászólást sem kell írnom, csak olvasni. Ez idáig nem volt. Az Alcatel egy frissítést kapott azt is Németországban. Semmi többet.
Szerintem a full HD kijelző teljesen elég mindenre és szerencsére még a processzor határait sem sikerült elérnem semmivel. Mire betölt az IGO, már meg is van a műhold jel és indulhatok is! :)

Szerintem nincs ilyen áron ilyen tudású készülék! Legalábbis amikor én vettem, akkor nem volt! :) Már csak egy jó fitneszkarpánt kell hozzá, és teljes a gépezet! :) :)
Gadhead
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Egyéb

Medálok

Hozzászólás Szerző: Gadhead »

Nekem egy Huawei Ascend Y300-ról sikerült váltanom Redmi Note 4G-re. Hosszas fórum és teszt olvasgatás után. Mondanom se kell, hogy egyből szerelmes lettem a MIUI-ba és a Xiaomi márkába. Amint meghallottam, hogy megjelenik a Redmi Note 2 tudtam,hogy kell nekem. És ismét csak nem bántam meg, hogy az újabb modell mellett döntöttem. Az elődhöz képest könnyebb, szebb, gyorsabb és ami a legfontosabb nem tűz forró 10perc játék után :) Tehát mindenben valamivel jobb mint az előd volt. Mondjuk nagyon bánom, hogy a Redmi Note 3 ilyen hamar kijött. 3 hónap után nem vagyok hajlandó váltani. Talán jövőre egy MI4 v. MI5 re beruházok.
alexalegjobb
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE

Hozzászólás Szerző: alexalegjobb »

Szerintem azért jobb mert MIUI Android fut rajta. Eddig ez a fajta Android tetszett a legjobban. :x
zolmesz
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Medálok

Hozzászólás Szerző: zolmesz »

Én egy Padfone 2-esről váltottam, ami ugye telefon-tablet kombó, és nem bántam meg.
Miért jobb a Redmi Note 2-es?
Nagyon jó ár-érték arány, a MIUI rendszer magyarul (hálás köszönet érte fiúk!), szép nagy kijelző, ami még elfér a tenyerembe, heti frissítés szintén magyarul (még egyszer köszi fiúk!), és mert ha szerencsém van, kapok hozzá egy Ipaky tokot Tőletek ajándékba (mondtam már, hogy köszi fiúk?)!
:D
Lezárt

Vissza: “Redmi Note 2”