[JÁTÉK] Miért jobb? VÉGE SORSOLÁS
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
[JÁTÉK] Miért jobb? VÉGE SORSOLÁS
Szasztok!
Hahó Rrrrrrredmi Note 2 tulajok! Egy külön játék csak nektek!
Mit kell tenned?
Csak írd le ide HSZ-be, hogy miért jobb (ha jobb) a Redmi Note 2 telefonotok, mint az eddigiek! A válasz adók között kisorsolunk eeeeeeeeeeeeegy ipaky tokot! Ezt itten ni:
[thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/1.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/2.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/3.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/4.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/5.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/6.jpg[/thumbnail]
Játék időtartama: 2015.12.12 24:00-ig
Sorsolás: 2015.12.13
Hahó Rrrrrrredmi Note 2 tulajok! Egy külön játék csak nektek!
Mit kell tenned?
Csak írd le ide HSZ-be, hogy miért jobb (ha jobb) a Redmi Note 2 telefonotok, mint az eddigiek! A válasz adók között kisorsolunk eeeeeeeeeeeeegy ipaky tokot! Ezt itten ni:
[thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/1.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/2.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/3.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/4.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/5.jpg[/thumbnail] [thumbnail]http://miuiandroid.hu/kepek/ipaky/6.jpg[/thumbnail]
Játék időtartama: 2015.12.12 24:00-ig
Sorsolás: 2015.12.13
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- DaWe94
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
-
Medálok
Re: [JÁTÉK] Miért jobb?
Mert soha nem volt még ennyire jó ár-érték arányú telefonom. Tetszik, hogy alapból nagyon testreszabható a rendszer és szerintem gyönyörű a MIUI, nekem nagyon bejön. Főleg, hogy lumiáról váltottam..hát ég és föld a két UI.Megtaláltam végre az optimális kijelzőméretet a lapát kezemhez és a virsli ujjaimhoz.
Na és egyik telefonom sem volt ennyire "smooth" eddig...
A heti frissítések pedig kimondottan szuperek, mert nem ehhez voltam szokva eddig. Hanem ahhoz, hogy a szakállam a földig nő amíg kijön egy system update... 
-
mrcsongor
- MIUI látogató

- 10
Sok telefont megjártam már és az összes "okos" rendszert is. Note 2 az első nem flagship telefonom és be kell, hogy valljam pozitívat csalódtam benne. Teszi a dolgát, segít. Meggyőzött, hogy nem csak az árlista felső 10%a tud maradéktalan élményt nyújtani.
Méret! Imádom. 5,5nél kisebb területen "telefonozni" már klausztrofóbikus érzést kelt bennem.
A fullHD kijelző remek partner.
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
Méret! Imádom. 5,5nél kisebb területen "telefonozni" már klausztrofóbikus érzést kelt bennem.
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
Az éjjeli baglyok...
Már az ez előtt használt Note 4G-vel is meg voltam elégedve, de ez minden szinten túlszárnyalja.
És hogy miért jobb? Mindent a felhasználó állíthat, elég felhasználóbarát a felület, ami nem különben szép is. A hardverről ne is beszéljünk, mindegyiknél túl tesz a mostani darab.
Már az ez előtt használt Note 4G-vel is meg voltam elégedve, de ez minden szinten túlszárnyalja.
És hogy miért jobb? Mindent a felhasználó állíthat, elég felhasználóbarát a felület, ami nem különben szép is. A hardverről ne is beszéljünk, mindegyiknél túl tesz a mostani darab.
Xiaomi Mi Max 4/128
-
Fallentears
- MIUI látogató

- 10
Sok okostelefon járt már a kezemben Sonytól kezdve, keresztül LG-n, Samsungon, Navon, Huawei, minden amit el lehet képzelni, de nagy valószínűsíthető, hogy a Redmi Note 2-vel leragadok. Lenyűgöz a képernyő mérete, és a képminősége. A testreszabhatósága egy új szintet emelték képvisel előző társaihoz hasonlítva. Kár falazni, az elején meggyűlt vele a dolgom de ez már mára csak emlék. A heti frissítések és bugfixektől szintén csak ámulok mert más gyártónál nem igazán tapasztal ilyet az ember. Ha ez még nem lenne válóindok /előző telefonjainktól/ akkor kapunk egy bika alapokra épülő telefont, gyönyörű kamerát, és egy szerintem kifogásolhatatlan üzemidőt.
Ha ez nem volt elég, rá kell nézni az árára, és azonnal kosárba rakni.
Ha ez nem volt elég, rá kell nézni az árára, és azonnal kosárba rakni.
-
TryHardDood
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4X
Régi telefonom egy Alcatel OT-995 volt, ami háát, hogyan mondjam enyhe pillangófing volt a mostani Note 2-höz képest.
A 4.3"-hoz képest ( ami 480 x 800-as felbontású volt ) az 5.5" és az 1080p-s kijelző nagyot ver rá
Meg sem említem az 1x1.4GHz-es processzort, amit nem szeretnék hasonlítani a mostanihoz, mert hát "8x2.0GHz és 64Bit".
Valamint a hatalmas RAM különbség... 512MB-ról 2GB-ra váltani hatalmas öröm és még használat mellett is marad ( a legrosszabb esetben ) 512MB RAM-om, így még több játékot/alkalmazást el tudok futtatni gond nélkül.
A Note 2-ben az tetszik amit a többi "nagy gyártók" telefonja nem tud:
Viszonylag olcsón ilyen erős hardverrel felruházni egy telefont.
Megvásárlása előtt jó sok telefont megnéztem, kézbe vettem, de egyik sem volt olyan jó mint ez.
A kijelzője szép, teljesítményileg megközelíti a Samsung Galaxy Note 4-et ( Ami a legjobb esetben is közel 200000 Forint )
Akksi ideje számomra tökéletes, jelenleg 18:04 van és reggel 6:40 körül vettem le a töltőről. Sokat használtam, játszottam, neteztem, használtam a BEÉPÍTETT MiRemote ( távírányító ) alkalmazást és így is 85%-n van.
Egyszóval a régi telefonomhoz képest egy nagy előre ugrás. ( + A régi telefonomhoz nem jöttek frissítések, mióta megvásároltam 1x jött ki rá egy frissítés azóta semmi, szerencsére az újat támogatják, frissítik/javítják mivel viszonylag új és remélem így is marad
. )
A 4.3"-hoz képest ( ami 480 x 800-as felbontású volt ) az 5.5" és az 1080p-s kijelző nagyot ver rá
Meg sem említem az 1x1.4GHz-es processzort, amit nem szeretnék hasonlítani a mostanihoz, mert hát "8x2.0GHz és 64Bit".
Valamint a hatalmas RAM különbség... 512MB-ról 2GB-ra váltani hatalmas öröm és még használat mellett is marad ( a legrosszabb esetben ) 512MB RAM-om, így még több játékot/alkalmazást el tudok futtatni gond nélkül.
A Note 2-ben az tetszik amit a többi "nagy gyártók" telefonja nem tud:
Viszonylag olcsón ilyen erős hardverrel felruházni egy telefont.
Megvásárlása előtt jó sok telefont megnéztem, kézbe vettem, de egyik sem volt olyan jó mint ez.
A kijelzője szép, teljesítményileg megközelíti a Samsung Galaxy Note 4-et ( Ami a legjobb esetben is közel 200000 Forint )
Akksi ideje számomra tökéletes, jelenleg 18:04 van és reggel 6:40 körül vettem le a töltőről. Sokat használtam, játszottam, neteztem, használtam a BEÉPÍTETT MiRemote ( távírányító ) alkalmazást és így is 85%-n van.
Egyszóval a régi telefonomhoz képest egy nagy előre ugrás. ( + A régi telefonomhoz nem jöttek frissítések, mióta megvásároltam 1x jött ki rá egy frissítés azóta semmi, szerencsére az újat támogatják, frissítik/javítják mivel viszonylag új és remélem így is marad
- Lucas
- MIUI érdeklődő

- 10
-
Medálok
Már régen is áhítattal néztem magát a Xiaomi márkát, ahogy jönnek a jobbnál jobb készülékek betyár jó áron és nagyon jó tudással. De akkor még nem volt olyan, hogy nekem is lehet.
A még mai napig szuperáló Alcatel OT 997D telefonom, már eléggé lassú lett, meg szegényke több mint három éve szolgált. Így megfogalmazódott a csere. Több hónapig, kerestem telefont, olvastam teszteket, fórumokat, de csak nem akart jönni. Már majdnem megvettem egy másik készüléket amikor valami véletlen folytán amit az Univerzum is akart, megtaláltam a Redmi Note 2 Prime készüléket. Elolvastam a specifikációt és tudtam, hogy ez lesz az amit régóta keresek!
Szerelem volt első látásra!
A következő szerelem pedig a kézhezvételtől tart napjainkig!
Ilyen még nem volt soha. Teszi a dolgát, mint egy jó katona! Nem gondolkozik, benyomom mit akarok és csinálja!
Soha nem hagyott még cserben.
A Xiaomi életérzést pedig teljesen kerekké tette ez a fórum, illetve a heti frissítések. Itt mindent megtalálok, majdhogynem hozzászólást sem kell írnom, csak olvasni. Ez idáig nem volt. Az Alcatel egy frissítést kapott azt is Németországban. Semmi többet.
Szerintem a full HD kijelző teljesen elég mindenre és szerencsére még a processzor határait sem sikerült elérnem semmivel. Mire betölt az IGO, már meg is van a műhold jel és indulhatok is!
Szerintem nincs ilyen áron ilyen tudású készülék! Legalábbis amikor én vettem, akkor nem volt!
Már csak egy jó fitneszkarpánt kell hozzá, és teljes a gépezet!

A még mai napig szuperáló Alcatel OT 997D telefonom, már eléggé lassú lett, meg szegényke több mint három éve szolgált. Így megfogalmazódott a csere. Több hónapig, kerestem telefont, olvastam teszteket, fórumokat, de csak nem akart jönni. Már majdnem megvettem egy másik készüléket amikor valami véletlen folytán amit az Univerzum is akart, megtaláltam a Redmi Note 2 Prime készüléket. Elolvastam a specifikációt és tudtam, hogy ez lesz az amit régóta keresek!
Szerelem volt első látásra!
Ilyen még nem volt soha. Teszi a dolgát, mint egy jó katona! Nem gondolkozik, benyomom mit akarok és csinálja!
Soha nem hagyott még cserben.
A Xiaomi életérzést pedig teljesen kerekké tette ez a fórum, illetve a heti frissítések. Itt mindent megtalálok, majdhogynem hozzászólást sem kell írnom, csak olvasni. Ez idáig nem volt. Az Alcatel egy frissítést kapott azt is Németországban. Semmi többet.
Szerintem a full HD kijelző teljesen elég mindenre és szerencsére még a processzor határait sem sikerült elérnem semmivel. Mire betölt az IGO, már meg is van a műhold jel és indulhatok is!
Szerintem nincs ilyen áron ilyen tudású készülék! Legalábbis amikor én vettem, akkor nem volt!
-
Gadhead
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Nekem egy Huawei Ascend Y300-ról sikerült váltanom Redmi Note 4G-re. Hosszas fórum és teszt olvasgatás után. Mondanom se kell, hogy egyből szerelmes lettem a MIUI-ba és a Xiaomi márkába. Amint meghallottam, hogy megjelenik a Redmi Note 2 tudtam,hogy kell nekem. És ismét csak nem bántam meg, hogy az újabb modell mellett döntöttem. Az elődhöz képest könnyebb, szebb, gyorsabb és ami a legfontosabb nem tűz forró 10perc játék után
Tehát mindenben valamivel jobb mint az előd volt. Mondjuk nagyon bánom, hogy a Redmi Note 3 ilyen hamar kijött. 3 hónap után nem vagyok hajlandó váltani. Talán jövőre egy MI4 v. MI5 re beruházok.
-
alexalegjobb
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Szerintem azért jobb mert MIUI Android fut rajta. Eddig ez a fajta Android tetszett a legjobban. 
- zolmesz
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Én egy Padfone 2-esről váltottam, ami ugye telefon-tablet kombó, és nem bántam meg.
Miért jobb a Redmi Note 2-es?
Nagyon jó ár-érték arány, a MIUI rendszer magyarul (hálás köszönet érte fiúk!), szép nagy kijelző, ami még elfér a tenyerembe, heti frissítés szintén magyarul (még egyszer köszi fiúk!), és mert ha szerencsém van, kapok hozzá egy Ipaky tokot Tőletek ajándékba (mondtam már, hogy köszi fiúk?)!

Miért jobb a Redmi Note 2-es?
Nagyon jó ár-érték arány, a MIUI rendszer magyarul (hálás köszönet érte fiúk!), szép nagy kijelző, ami még elfér a tenyerembe, heti frissítés szintén magyarul (még egyszer köszi fiúk!), és mert ha szerencsém van, kapok hozzá egy Ipaky tokot Tőletek ajándékba (mondtam már, hogy köszi fiúk?)!