Redmi Note 3 International Edition

105kacsa
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Egyéb

Re: Redmi Note 3 International Edition

Hozzászólás Szerző: 105kacsa »

Leírnád, hogy miről frissítettél multilra (Stable vagy Developer ROM)? A telefon- Eszközök-Frissítés menüben 3 pont a jobb felső sarokban és itt a ROM telepítés kiválasztása menüben betallóztad simán a letöltött xiaomi.eu_multi_HMNote3SE_6.10.27_v8-6.0.zip-et átnevezés nélkül és go? Vagy Újraindítás Recovery módban (a menü itt kínai vagy angol nyelvű?) és ott wipe után instal zip?
Nyitott volt a bootloder, gyári recovery van fent vagy TWRP?
Ha tudnál válaszolni megköszönném, mert elég nagy katyvasz van ebbe a katika témában minden téren.
ZozoAncsi
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: ZozoAncsi »

Én amatőr vagyok ezt tudd. Stabil verzió volt a telón magyar nyelv nélkül. Letöltötték a számítógépre a rom-ot de hibàt írt ki . Ezután a telón wifiről leszedték a multitasking és ezt kijelőltem neki az update-nél ,hogy frissítésen innen .Kiírt valami olyasmit ,hogy ez nem újabb verzió de engedte. Most van magyar nyelv és minden müködik rendesen .verzió globál 6,10,13 beta
ZozoAncsi
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Azt elfelejtette,hogy miu 7-tel vettem a telón innen frissített miu 8 stabil 8.0.4re majd ebből lett a 6,10 13 beta
t0nhal
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

Hozzászólás Szerző: t0nhal »

Ez akkor a global dev. a hivatalos forrásból. Viszont ebben sincs full magyar support. Pl nincs a régiók között magyar és a tárcsázóban sem megy az ékezetes T9.
TH
ALgore
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro

Hozzászólás Szerző: ALgore »

Miért ne lenne?
Nálam kezdetektől van magyar régió és vissza sem áll kínaira, mint sokaknál!
A tárcsázó is rendben!
"miui együttható" :D
ZozoAncsi
MIUI látogató
MIUI látogató
9

Van magyar régió benne meg magyar nyelv is.
vampywiz17
MIUI imádó
MIUI imádó
11

Hozzászólás Szerző: vampywiz17 »

Magyar regio vagy van, vagy nincs :) Sokaknal nincs, par embernek van. Eloszor arra gondoltunk, hogy esetleg azoknak van, akik stabilrol frissitettek updater appal dev-re (mert ugye a stabilban viszont van) De volt olyan is aki full clean installal is megtalalja a magyar locale-t...

Amugy a bugot itt lehetne jelenteni, hatha lesz valami: http://en.miui.com/thread-383718-1-1.html
t0nhal
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

Jelentve :) Amúgy a global dev-re nem túl egészséges rátenni a multi-t ugye? Mivel nincs "rendes" recovery sem (nincs wipe benne, csak "dugj rá a PC-re" és az sem megy...) nem tudom, hogy lehetne megoldani.
TH
lzsolt75
MIUI Tag
MIUI Tag
9
Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro

Hozzászólás Szerző: lzsolt75 »

Mától én is egy ilyen telefon tulajdonosa lettem.
aqua computertől vettem, MIUI global 6.10.13 Beta rom van rajta. Ebben sem volt magyar régió, de a csehországit választva már ki tudtam választani a magyar területet. Lehet alap kérdés, de még nem ismerem a rom-jait, mi ez a multi?
Amúgy megy minden szépen, ismerkedek még vele.
Xiaomi Mi 9T PRO (Raphael)
t0nhal
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

Ehhez a telefonhoz 2 hivatalos van: global stable (nemzetközi használatú stabil) és dev (fejlesztői kiadás új dolgokkal, de nem feltétlenül stabil). Ezen kívül már van rá multi, ami nem xiaomi fejlesztés, a dev ág (fixme) alapján készül és vannak benne olyan dolgok, amik pl EU-ban hasznosak (pontosan nem tudom miket tartalmaz, de keress rá). A többi telefonhoz szokott lenni kínai dev és stable is ezeken felül. Abban kínai appok vannak, nincs google, csak angol és kínai nyelv van és kínai eladásra van szánva. A MIUIHU csapat által a kínai dev rom van általában módosítva, belepakolva minden hasznos és kiszedve minden fölösleges. Sajna kate-hez ilyen még nincs.
TH
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 3”