Redmi Note 3 International Edition
-
105kacsa
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
Re: Redmi Note 3 International Edition
Leírnád, hogy miről frissítettél multilra (Stable vagy Developer ROM)? A telefon- Eszközök-Frissítés menüben 3 pont a jobb felső sarokban és itt a ROM telepítés kiválasztása menüben betallóztad simán a letöltött xiaomi.eu_multi_HMNote3SE_6.10.27_v8-6.0.zip-et átnevezés nélkül és go? Vagy Újraindítás Recovery módban (a menü itt kínai vagy angol nyelvű?) és ott wipe után instal zip?
Nyitott volt a bootloder, gyári recovery van fent vagy TWRP?
Ha tudnál válaszolni megköszönném, mert elég nagy katyvasz van ebbe a katika témában minden téren.
Nyitott volt a bootloder, gyári recovery van fent vagy TWRP?
Ha tudnál válaszolni megköszönném, mert elég nagy katyvasz van ebbe a katika témában minden téren.
-
ZozoAncsi
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Én amatőr vagyok ezt tudd. Stabil verzió volt a telón magyar nyelv nélkül. Letöltötték a számítógépre a rom-ot de hibàt írt ki . Ezután a telón wifiről leszedték a multitasking és ezt kijelőltem neki az update-nél ,hogy frissítésen innen .Kiírt valami olyasmit ,hogy ez nem újabb verzió de engedte. Most van magyar nyelv és minden müködik rendesen .verzió globál 6,10,13 beta
-
ZozoAncsi
- MIUI látogató

- 9
Azt elfelejtette,hogy miu 7-tel vettem a telón innen frissített miu 8 stabil 8.0.4re majd ebből lett a 6,10 13 beta
-
t0nhal
- MIUI érdeklődő

- 11
Ez akkor a global dev. a hivatalos forrásból. Viszont ebben sincs full magyar support. Pl nincs a régiók között magyar és a tárcsázóban sem megy az ékezetes T9.
TH
-
ALgore
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
Miért ne lenne?
Nálam kezdetektől van magyar régió és vissza sem áll kínaira, mint sokaknál!
A tárcsázó is rendben!
"miui együttható"
Nálam kezdetektől van magyar régió és vissza sem áll kínaira, mint sokaknál!
A tárcsázó is rendben!
"miui együttható"
-
ZozoAncsi
- MIUI látogató

- 9
-
vampywiz17
- MIUI imádó

- 11
Magyar regio vagy van, vagy nincs
Sokaknal nincs, par embernek van. Eloszor arra gondoltunk, hogy esetleg azoknak van, akik stabilrol frissitettek updater appal dev-re (mert ugye a stabilban viszont van) De volt olyan is aki full clean installal is megtalalja a magyar locale-t...
Amugy a bugot itt lehetne jelenteni, hatha lesz valami: http://en.miui.com/thread-383718-1-1.html
Amugy a bugot itt lehetne jelenteni, hatha lesz valami: http://en.miui.com/thread-383718-1-1.html
-
t0nhal
- MIUI érdeklődő

- 11
Jelentve
Amúgy a global dev-re nem túl egészséges rátenni a multi-t ugye? Mivel nincs "rendes" recovery sem (nincs wipe benne, csak "dugj rá a PC-re" és az sem megy...) nem tudom, hogy lehetne megoldani.
TH
-
lzsolt75
- MIUI Tag

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
Mától én is egy ilyen telefon tulajdonosa lettem.
aqua computertől vettem, MIUI global 6.10.13 Beta rom van rajta. Ebben sem volt magyar régió, de a csehországit választva már ki tudtam választani a magyar területet. Lehet alap kérdés, de még nem ismerem a rom-jait, mi ez a multi?
Amúgy megy minden szépen, ismerkedek még vele.
aqua computertől vettem, MIUI global 6.10.13 Beta rom van rajta. Ebben sem volt magyar régió, de a csehországit választva már ki tudtam választani a magyar területet. Lehet alap kérdés, de még nem ismerem a rom-jait, mi ez a multi?
Amúgy megy minden szépen, ismerkedek még vele.
Xiaomi Mi 9T PRO (Raphael)
-
t0nhal
- MIUI érdeklődő

- 11
Ehhez a telefonhoz 2 hivatalos van: global stable (nemzetközi használatú stabil) és dev (fejlesztői kiadás új dolgokkal, de nem feltétlenül stabil). Ezen kívül már van rá multi, ami nem xiaomi fejlesztés, a dev ág (fixme) alapján készül és vannak benne olyan dolgok, amik pl EU-ban hasznosak (pontosan nem tudom miket tartalmaz, de keress rá). A többi telefonhoz szokott lenni kínai dev és stable is ezeken felül. Abban kínai appok vannak, nincs google, csak angol és kínai nyelv van és kínai eladásra van szánva. A MIUIHU csapat által a kínai dev rom van általában módosítva, belepakolva minden hasznos és kiszedve minden fölösleges. Sajna kate-hez ilyen még nincs.
TH