Vélemények MI3W-ről
- Black
- Beta tesztelő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Medálok
Vélemények MI3W-ről
Erősen meditálok, egy MI3W vásárlásán de a fórumot olvasva eléggé sok negatív dolgot olvasok. :vakar: Vegyek vagy ne vegyek ez itt a kérdés?
Black MI9 64Gb
Global verzió
Global verzió
-
wolfpapa
Re: Vélemények MI3W-ről
Hidd el jo! :oke:
Morgunk, mert rajtunk tesztelnek.-de vmit vmiert. Nem vagyunk kötelesek a fejlesztöi romot hasznalni..Ott van a stabil 4.3-as verzio, de az ember mar ilyen. Mindenböl az ujabbat akarja, mert az jobb "lehet"!
Most ez nem igy van..Ahogyan @vagyula is mondta nekem, azt el tudom kepzelni, hogy ez alapja lehet a V6 fejlesztesenek..-am legyen...Sajnos csak azzal van ütközes a 4.4-es fejlesztöi romnal, hogy munkara is hasznalhatod a telefont es akkor az eppen nem a legmegfelelöbb a jelen pillanatban.
Ez viszont ne remisszen meg. Reszemröl en is teszek mergemben kijelenteseket, de az igazi XIAOMI MIUI-rol nem mondok le, amit csak a sajat keszülekükkel tapasztalhatsz meg :oke:
;) :miuilike: !
Morgunk, mert rajtunk tesztelnek.-de vmit vmiert. Nem vagyunk kötelesek a fejlesztöi romot hasznalni..Ott van a stabil 4.3-as verzio, de az ember mar ilyen. Mindenböl az ujabbat akarja, mert az jobb "lehet"!
Most ez nem igy van..Ahogyan @vagyula is mondta nekem, azt el tudom kepzelni, hogy ez alapja lehet a V6 fejlesztesenek..-am legyen...Sajnos csak azzal van ütközes a 4.4-es fejlesztöi romnal, hogy munkara is hasznalhatod a telefont es akkor az eppen nem a legmegfelelöbb a jelen pillanatban.
Ez viszont ne remisszen meg. Reszemröl en is teszek mergemben kijelenteseket, de az igazi XIAOMI MIUI-rol nem mondok le, amit csak a sajat keszülekükkel tapasztalhatsz meg :oke:
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Szia!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz!
Szerintem a kategória egyik legjobb telefonja!Gyors,szép és rohadt erős vas!
A kialakult mizéria az új 4.4-es android alapjaira épített rom miatt van,ami a jelek szerint nem lett elég ideig tesztelve.
De ez megvolt már nagyobb gyártók készülékeinél is,mint SII.Ott is sok zavar volt néha az éterben.A tényleges és végleges rom fejlesztéséhez szükségük van egy nagyobb kör visszajelzésére,nem csak a teszterekére.
Ha váltasz,és nem teszed fel a legújabb ROM-ot,hanem maradsz először a 4.3-as andoid verziósnál,szerintem nem fogod megbánni!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz!
Szerintem a kategória egyik legjobb telefonja!Gyors,szép és rohadt erős vas!
A kialakult mizéria az új 4.4-es android alapjaira épített rom miatt van,ami a jelek szerint nem lett elég ideig tesztelve.
De ez megvolt már nagyobb gyártók készülékeinél is,mint SII.Ott is sok zavar volt néha az éterben.A tényleges és végleges rom fejlesztéséhez szükségük van egy nagyobb kör visszajelzésére,nem csak a teszterekére.
Ha váltasz,és nem teszed fel a legújabb ROM-ot,hanem maradsz először a 4.3-as andoid verziósnál,szerintem nem fogod megbánni!
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Nincs
Csatlakozom a többiekhez! A 4.3 alapú rendszer teljesen jó volt, pedig nem is a stabil romot használtam, hanem a fejlesztőit, heti frissítéssel. A mostani 4.4 alpú rendszerben vannak komolyabb hibák is, de ezeket biztosan orvosolják. Úgy tűnik (a heti frissítések alapján), hogy a kínaiak igen figyelnek a támogatásra. Ha megveszed, valószínűleg nem az új szoftverrel kapod még, így nem muszáj frissítened. Ha nem akarsz stabil romot, akkor javaslom a 4.4.27-et, ami még 4.3 alapú, ez nekem teljesen bevállt. Hardveres téren teljesen elégedett vagyok. Ha újra kellene választanom megint ez mellett döntenék.
Xiaomi Mi3 WCDMA
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Öööö már nem tudok mit mondani... :vakar: Szia! :szia:
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- gsx002
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8
A teló szuper ha meglesz a nyilt forráskód hozzá és jönnek majd a Custom romok na az lesz az igazi kánaán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gsx002 2014.05.14. 23:33-kor.
XIAOMI Mi8 6/64 MI 3W WCDMA 64Gb MIWIFI router3
- ZOK
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
Nekem volt egyéb telókon cm10.2,slimkat meg sok egyéb romom.. pont feleennyit tudnak mint ez.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Sent from my MI 3W using Tapatalk
- gsx002
- MIUI Tag

- 12
Az egy másik kérdés,hogy menyi programot pakolnak bele egy alap romba.Lehet ha a v5-be kevesebb programot raknának még gördülékenyebb lenne igaz nem lenne ennyi lehetőség rajta de azt viszont ki ki izlése szerint pótolni tudná.Erre mondják azt,fagyazd le ami nem kell vagy csak ritkán én ezt teszem.
XIAOMI Mi8 6/64 MI 3W WCDMA 64Gb MIWIFI router3
- Black
- Beta tesztelő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Medálok
Köszönöm a válaszokat, meggyőztetek ma meg is rendeltem a MI3W-t a xiaomishop.hu - ról. :beke:
Black MI9 64Gb
Global verzió
Global verzió
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok