Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok ! Xiaomi 13T-t tervezek venni. De csak akkor, ha tudok rajta Rom-ot cserélni, hogy menjen a hívásrögzítő, valamint a miui tárcsázó.
MI 10T-m van , arra a gyári indonéz romot raktam rá rögtön megvétel után (az eu-s rom valahogy nem hoz lázba). Lehet kicsit korai a kérdés, de a 13T-re fel lehet aplikálni a gyári indonéz fastboot romot, hogy menjenek a fenti dolgok? Mondjuk innen : https://miuirom.org/phones/xiaomi-13t#Indonesia
Köszönöm.
Szia!
Minden olyan eddigi modell ami: Chipset Mediatek(Dimensity 8200 Ultra (4 nm)) jelent meg nem, vagy 1-1 egyéb Custom ROM jelent rá meg. Ilyen irányban nem foglalkoznak ezekkel a modellekkel.
Viszont gyári ROM csere lehetséges ennek ellenére, pl szervíz, pl Komáromi Attila, vagy magad csinálod, saját felelőségre Bl nyitás, más régiókódú gyári fastboot rom. ( Viszont olvastam telegramon, hogy nem lehet úgy nyitni ahogy eddig, meg nem is lehet, de feltételezem téves információ csere volt... érdekességképpen írtam ezt ide, MTK -ról nem tudok semmit)
De, ha csak a Hívás rögzítés miatt érdekelne a dolog, van pár app, a Play Store -ba, azt hiszem a közkedvelt True Phone Dialer & Contacts (- Alap dialert lecseréli, erre az appra
- úgy működik, hogy hangfelismeréshez aktiválja a mikrofont, a hívót csak kihangosítva tudja felvenni)
utolsó ismert infórmációm szerint.
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
Zárt rendszeren nem lesz gond, csak nyitott rendszer alatt van gond, én így olvastam. (nyitott rendszer alatt, Magisk + PlayIntegrityFix modul, csak sajnos kb óránként vagy naponta kell frissíteni/cserélni jelenleg, különben nem akar jó lenni...)
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
Sziasztok!
Tapasztalta már valaki ezt a problémát? 13T-én Taiwan (TW)ROM van. Telecom a szolgáltatóm. SIM kártya 5G-és,A mobilon a SIM beállításoknál/preferált hálózattípusban bent van az 5G is. Viszont még a teló soha net mutatta az 5G-s hálózatott, csak a "4G+".Pesten a LEFEDETTSÉGI TÉRKÉP szerint pedig lenni kéne 5G-nek.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14