Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok
Előfordul hogy egyszer csak kb felére csökken a hangerő a Bluetooth hangszóró használatakor
Ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor megint jól szól
Hol tudom beállítani hogy ne csökkentse a hangerőt?
Igen állítható
Marshall Bluetooth hangszóró
Egyik nap mikor rácsatlakoztam már halkan szólt de másik telefonról viszont brutál jó
Ha az enyémen csinálok egy gyári visszaállítást akkor utána azzal is jól szól
Sziasztok!
Most vettem egy Mi T telefont, és pár kérdésem lenne:
Van egy Mi band 4 eszköz, és reggel ha bekapcsolom a telefonon a bluetoothot, nem csatlakozik automatikusan, manuálisan kell mindig összekapcsolnom.Elvileg megvannak az engedélyek hogy felfedezhető legyen a band, meg minden más remélem, de mégse.Illetve van egy ck-1w nokia bluetooth kihangositó a kocsiba.Első esetbe ugye megkeresem, párositok, össze is kapcsol.De amint kiszállok gyujtás le ugye, fél óra mulva vissza gyujtás és nem csatlakozik.Manuálisan se.Mi lehet a baj?
Na és a másik, hogy tudok gyorshivót hozzáadni a kezdőképernyőhöz? Mert magát a névjegyet oda tudom tenni, de ha rábökök, akkor a névjegyen belül a számra még rá kell nyomnom hogy hivja.
Előre is köszönöm a segitséget!
Tudtok olyanban segíteni, hogy szeretnék ROM -ot cseréltetni a telefonomon.
Jelenleg RKWEUXM / Miui Global 12.5.8 van rajta. Xiaomi 11T telefonról van szó.
Mivel ez EU Rom, sajnos nem tudja a hívásrögzítést.
A korábbi Mi8 -am tudta és nagyon hiányzik ez a funkció.
Többféle hívásrögzítő app-ot is próbáltam, sajnos nem működnek, ezért maradt a ROM csere.
Keresek olyan céget / embert, aki tud segíteni ebben a dolgoban.
@liquivent ahogy már a másik hozzászólásodnál is írtam: keresd fel itt a fórumon @acaca68 kollégát.
Illetve itt is megemlítem, hogy ha ilyesféle segítséget kérsz, nem árt, ha odaírod, hogy Magyarhon melyik szegletében keresel segítséget...
Sziasztok!
11t telefonon a sim 1-re hiába állítom be az egyedi csengő hangot, mindig a gyári szólal meg. A sim 2-nél nincs ilyen gond. Találkozott már valaki ezzel a hibával? Mi lehet a megoldás?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3