Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
igazad van ilyen életbevágó frissítést hogy meg tudjam osztani az időjárást meg hogy a szolgáltató neve, töltés ikon és hotspot ikon egyszerre látszódjon máshol nem kapok... ahelyett hogy a rendszert optimalizálnák mert már az gondot jelent ha lehúzom az értesítési sávot, akadozva jön le, ezt tényleg fölösleges javítani
mintha eddig úgy lett volna hogy csütörtök értelmetlen frissítések péntekre meg minden fasza smooth lesz, hagyjuk már
Már nem egyszer tettem újra a nulláról de ha zenét hallgatok és netezek aztán lehúzom az értesítési sávot akkor akadozva jön le, nem mindig de sokszor előfordul
Sajnos nekem is nagy csalódás az, amit a Xiaomi művel fejlesztés címszóval. Én pont azért vettem ezt a készüléket, mert kívülről azt láttam, hogy heti frissítések vannak, de azt nem hittem volna, hogy ezek csak ennyire jelentéktelen dolgokat tartalmaznak. Lehet én nem néztem eléggé utána, de becsapva érzem magam.
Arról nem is szólva, hogy már az új Android verzióról lehet olvasni (5.5 v 6.0), mi meg még mindig 4.4-el szenvedünk. Ennek a verziónak a memória kezelése borzalmas. 4.2 alatt fele ennyi appból se lépett ki váltáskor. Szinte minden gyártó kiadott már végleges 5.0 vagy 5.1 verziót, mi meg még egy bétát se kaptunk, sőt 4.4 is csak béta.
A telefon remek, de gyenge rom miatt felét se látni, érezni annak, amire képes.
Nexus 4 másik telefonom, és sokkal jobban megy sokszor 5-ös verzióval.
Xiaomi is már mindent gyárt a mérlegtől a hálókábelen át a tévéig (aki nem hiszi, az nézzen utána), csak közben pont a fő termékpaletta szívja meg.
Valahogy a következő csúcstelefon se akar megérkezni...
Egyet tudok érteni. Semmi gond a Lumiákra hamarabb kint lesz a Lollipop mint a Xiaomikra Addig meg elvagyunk ezekkel a "nesze semmi fogd meg jól" frissítésekkel...
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14