Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Na, most az a helyzet, hogy tegnap este óta "szórakozok" vele. Fastbootból kinyitottam a bootloadert, feltettem a twrp-t (azt se tudom hanyadjára volt hajlandó elindulni), és felraktam a multi romot. Google play nem működik rendesen, nem töltött le semmit. OK, visszább olvastam, felraktam újra fastboot-ból a playt, már letölt, állandóan lefagy, újraindul a mipad. Ezt a play felrakás előtt is csinálta, gyakorlatilag játékkal nem tudtam kipróbálni, a pasziánsznál izmosabbtól megfagy és újraindul állandóan, hol elindul, hol nem, csak 4-5 újraindulás után. Ja, és miután feltette twrp-ből a romot, gyakorlatilag nem jön be a "hibás" rész, hogy hangerő fel gombbal indul, lefelével pedig fastboot. Vagy elindul, vagy újraindul állandóan. Recovery-be is nehezen megy bele. Mi lehet a baj? Remélem pár nap múlva megjön a nyitási engedély, addig eredeti developerrel fogom használni, azzal nem fagy le 2 percenként.
Sziasztok! Van arra megoldás hogy manuális fényerő esetén maximális maradjon a beállítás?
kb 2perc után mindig vissza veszi kb 50%-ra...
Folyamatos nyomkodás alatt is.
Valaki tapasztalt már ilyet amit írtam? Gyakorlatilag folyton újraindul, akár a töltő bedugásnál is néha. Gyári hibás lenne a gép, hogy minden rommal ezt csinálja?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14