Mi Bandage (Mi Band 2/3/4/5/HRX | Amazfit Bip/Lite/S/Band 2/Arc/Cor támogatás)

Boresz
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 4X

Re: Mi Bandage (Mi Band 2 magyar fejlesztésű applikáció)

Hozzászólás Szerző: Boresz »

Köszi az infot!

A Mi fit-nek mindig működnie kell alatt mit értesz? Telepítve kell lennie, és mindig megy a háttérben, ha az értesítési sávban megjelenő állandó üzenetre gondolsz az kikapcsolható a Mi fit / Profile / Settings / Show status in Notification shade alatt.

Milyen telefonnal/oprendszerrel használod megkérdezhetem?
paxmann
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
9
Telefonom: Xiaomi Redmi 3s

Medálok

Hozzászólás Szerző: paxmann »

Xiaomi Redmi 3S Prime telefonom van, a legújabb Global 8.1 Stabil 8.1.1.0.(MALMIDI).
Igen, persze buta kérdés volt, futnia kell a háttérben mindkettő alkalmazásnak. Amúgy ma egész nap szépen működött, nem szakadt meg a kapcsolat, megjelennek szépen az értesítések is. Mondjuk az egy kicsit furcsa, hogy a pulzusmérés sokszor elindul , pld.ha kabátban vagyok és az ujja hozzáér azt is érintésnek veszi.
killkimo
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: killkimo »

Nekem nincs Mi fitt-em mivel bele estem a "a karkötő másik személyhez van párosítva" dologba, A fix-it -et használom avval van kapcsolat a teló és a Band között. Az FW frissítést már megoldottam de, nem jelzi ki a hívószámot a band. Gondolom a Mi Fit miatt. Erre kellene valami megoldást találni ha lehet.
Boresz
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Szia!

Kipróbálhatod ezt az app-ot, ártani nem árt úgy gondolom.

Igazából a Mi Fit azért szükséges, hogy felépítse a kapcsolatot a Mi Band 2-vel mert valami speciális autentikációt állít be ezért is nem lehet másik telefonhoz kapcsolni amíg le nem választod, illetve a firmware telepítések miatt.

Úgyhogy, ha van kapcsolat a telefon és Mi Band 2-között, például ez a Bluetooth manager is tudd hozzá kapcsolódni: https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.mcp és megjelenik a az eszköz információknál, hogy Mi Band 2 akkor kezelnie kellene az applikációmnak is.
Boresz
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Ok, köszi.

Reggel futottam bele egy problémába Redmi 3-as felhasználóval, hogy az app telepítése után nem működött a Mi Ft, nagy nehezen kiderült hogy valamilyen ROM hiba lehet, mert miután egy Bluetooth manager app-al megszüntette a párosítást minden visszaállt normál működésbe.
paxmann
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
9

Medálok

Nekem is csak az említett nRf Connect app-al sikerült újra párosítani, pedig előtte leválasztottam a Mi Fit - ben, letöröltem a programot adatokkal együtt. A Bluetooth beállításoknál viszont sehogy sem tudtam törölni a Mi Band 2-őt. Sokat kinlódtam vele. Az első párosításnál teljesen simán, zökkenőmenteses volt minden. Talány. Most minden ok.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
jobarathok
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: jobarathok »

Na, akkor a Redmi3 a kakukktojás. :-) Feleségemnél telepítés után a Bandage egyszerűen nem akart kapcsolódni, még MAC cím kézi bevitellel sem. Aztán egyszer sikerült, azóta teszi dolgát.
Boresz
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Sziasztok!

Én nem a Redmi3-ra gyanakszom, mert gyakran előfordul más Xiaomi készülékekkel is, hanem a MIUI-ra. Bár tény és való ha már Xiaomi telefon, Xiaomi op rendszer, Xiaomi karkötő akkor akár működhetne tökéletesen is a valóság az pedig hogy nem Xioami-s telefonokkal kevesebb gondom van :)

Sajnos, mostanában emiatt eléggé le is húzták a play-en az applikációmat:(
paxmann
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
9

Medálok

Azt meglehet valahogy oldani hogy pld. az időt kicsit tovább lehessen látni a kijelzőn? Túl rövid ideig mutatja, mire ránézek már el is tűnik.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
Boresz
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Szia!

Már korábban kitaláltam a gondolatod :)

Elkészült és a következő verzióban már benne lesz ilyen beállításai lehetőség :)

Értesítés előrejelzés néven fut majd és a megvalósítás:
egy tetszőleges ikon kiválasztható amely megjelenik minden értesítés előtt a következő módon
- kapcsolódáskor, ha több értesítés is jön egyszerre csak az első előtt
- illetve ha folyamatosan jönnek az értesítések, mert mondjuk üzengetsz, akkor pedig csak akkor ha eltelt 20 mp az előző üzenet között.

Remélem ez segíteni fog.
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi Smart Band”