Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Ha rádugok egy usb tárolót akkor latja a tartalmat,de utána soha többet nem és a laptop sem.Erre van valamilyen beállítás?
Folyton az alábbi hibát kapom:
Persze,felajanlja.
Sőt, most nézem a melo wifijerol is elerem a rádugott külső vinyó tartalmát.
Természetesen ilyenkor már letölteni kell a tartalmat.
Sikerült minden beállitanom, egyedül a tv nem látja a rádugott usbt.De ez a tv hibája.
Nekem az 1Tb-s winyó nagyon tetszik benn, ezért az árért.
Pontosan nem tudom mivel tud többet a fejlesztői, de azt raktam fel, mert az sűrűbben frissítik.
A firmware-t is le lehet valahogy fordítani, mert valahol már találtam egy angol képet róla, de azt írta a csávó, hogy nem teszi közzé, hanem elküldte xiaominak, de nem reagáltak neki.
Nekem egyenlőre nem volt rá időm, hogy megtaláljam a megoldást, szóval jelenleg chrom fordítja le ha van net, ha nincs, akkor meg már nagyjából elnavigálok a tiklábak között, meg a címsorból tudni lehet merre jársz.
Root?
ssh-n hozzá lehet férni valahogy, de az sem egyszerű, meg erre sem volt még időm, majd talán jövő héten ha pár napot szabin leszek, és a gyerekek nem lesznek otthon valamit tudok alkotni ebben a témában is.
Sikerült az 5 GHz es problémára rájönni! A csatorna kiosztást nagyjából az elérhető frekvencia tartomány közepére érdemes helyezni.
Így már látja az összes eszköz.
A Redmi 1s sajnos nem tudja az 5 GHz t.
Térerővel nincs gondom 2x 40-50-es téglafal után a kertkapuig van jelem ez kb 35m a routertől. A szomszéd is tudja használni. mondjuk átállítottam a wall módra, elvileg az a legerősebb jel.
5G eszközöm nincs, ezért nem is tudom tesztelni, nincs olyan eszközöm, amivel azt ki tudom próbálni.
Ha kell valakinek esetleg a nagy, folyamatban van a beszerzése párnak. ;)
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14