Redmi Note 3 International Edition

Criminal017
Medálgyáros
Medálgyáros
11
Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok

Re: Redmi Note 3 International Edition

Hozzászólás Szerző: Criminal017 »

bigbali » Ma, 7:40 írta:Kosz a valaszokat. Nagyjabol erre jutottam en is.
Picit furcsa, hogy az egyetlen MI telefonhoz, ami tamogatna a teljes itthoni halozatot, pont ahhoz nem keszul itteni ROM (sem EU-s sem MIUIHU-s), mig az osszes tobbi keszulekhez, amik elvileg csak a kinti piacra lettek szanva, ahhoz pedig kivetel nelkul van.
Meg egy kerdes...mivel elter a keszulek merete is a normal RN3Pro-tol, hol talalhato ehhez a verziohoz barmilyen tok vagy folia?
A B20-as Xiaomik most jelentek meg, kb. egy hónapja. A ROM készítés nem úgy megy, hogy csak előrántom a zsebemből a ROM-ot és kész. A csapatnak kell egy telefon hozzá, amin tudnak tesztelni, no meg persze idő stb. ;)
Xiaomi Mi Max 4/128
105kacsa
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: 105kacsa »

http://www.geekbuying.com/item/ES-Stock ... 72166.html
Ebben van magyar nyelv, valamint az update menüben frissíthető MIUI-8-ra?
szepnorbee
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note

Hozzászólás Szerző: szepnorbee »

Innen vettem. Van B20, van MIUI8 és van magyar nyelv is a developer ROM-ban. Vedd meg nyugodtan. (Se vám se ÁFA nem volt nekem (AT))
105kacsa
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: 105kacsa »

Kibontáskor MIUI7 volt és utána menüből lehetett frissíteni az Updater alkalmazással a ezen rom letöltése után http://en.miui.com/download-301.html#449 ha jól gondolom? Vagy te hogy oldottad meg a MIUI8-ra váltást?
bigbali
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: bigbali »

Criminal017 » Ma, 11:17 írta:
bigbali » Ma, 7:40 írta:Kosz a valaszokat. Nagyjabol erre jutottam en is.
Picit furcsa, hogy az egyetlen MI telefonhoz, ami tamogatna a teljes itthoni halozatot, pont ahhoz nem keszul itteni ROM (sem EU-s sem MIUIHU-s), mig az osszes tobbi keszulekhez, amik elvileg csak a kinti piacra lettek szanva, ahhoz pedig kivetel nelkul van.
Meg egy kerdes...mivel elter a keszulek merete is a normal RN3Pro-tol, hol talalhato ehhez a verziohoz barmilyen tok vagy folia?
A B20-as Xiaomik most jelentek meg, kb. egy hónapja. A ROM készítés nem úgy megy, hogy csak előrántom a zsebemből a ROM-ot és kész. A csapatnak kell egy telefon hozzá, amin tudnak tesztelni, no meg persze idő stb. ;)
Persze ez vilagos, tisztaban vagyok vele, hogy nem egyszeru. Ezt arra irtam, hogy a xiaomi.eu-s forumokban azt irtak, hogy nem is tervezik kiadni erre a romot. A MIUIHU csapattal nem tudom mi a helyzet, terveznek e kiadni erre romot? Ezert is inditottam a temat, hogy pl erre feny deruljon.
t0nhal
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: t0nhal »

Ez engem is érdekelne, mert a Mi4-et átörökíteném az asszonynak, és a Note 3 primeot néztem ki magamnak. Elvileg van rá global rom, szerintem az van rajta gyárilag a nem Kínába szállított típusokon (http://en.miui.com/download-301.html#449). Bár, ha jól látom ez Miui7... Lehet érdemes várni még kicsit, hátha kijönnek másik B20-as készülékkel is?
TH
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Mivel nem régen olvastam, hogy a Xiaomi megcélozta kelet-közép európát is (egy lengyel cég lett a hivatalos viszonteladójuk), egyáltalán nem elképzelhetetlen. Az viszont biztos, hogy a hivatalos forgalmazásból származó készülékek árai jóval magasabbak lesznek. :(
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

"Drágaságaim"! Szokásos felkérés. Aki csak tud, dobjon egy helyeslő, követelőző, kérő, esdeklő (ki-ki vérmérséklete szerint) erre az en.miui.com-os oldalra, "szerencsétlen" KATE (Redmi Note 3 Pro SE) tulajdonosok megsegítésére (mivel hogy egyelőre a Xiaomi eredetiség ellenőrző program sem ismeri fel a KATE-t és a Xiaomi Bootloader nyitó program sem)!!! Köszi!!!
t0nhal
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: t0nhal »

[linkgomb=Ezt]http://en.miui.com/thread-345728-1-1.html[/linkgomb] próbálta valaki?
TH
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Válasz küldése