Mi Bandage (Mi Band 2/3/4/5/HRX | Amazfit Bip/Lite/S/Band 2/Arc/Cor támogatás)
- Boresz
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
- Boresz
- MIUI rajongó

- 10
Re: Mi Bandage (Mi Band 2 magyar fejlesztésű alkalmazás)
Sziasztok!
Elkészült az 1.2.0 verzió.
Új funkciók:
- egyedi értesítés kezelés (alkalmazás értesítésekhez egyedi jelzés beállítási lehetőség)
- akkumulátor állapot és hardware verzió megjelenítése
Elkészült az 1.2.0 verzió.
Új funkciók:
- egyedi értesítés kezelés (alkalmazás értesítésekhez egyedi jelzés beállítási lehetőség)
- akkumulátor állapot és hardware verzió megjelenítése
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Feltettem én is (RN3 Qualcomm), s azóta a MiFit sem várja meg a három csengetést, hanem szinte azonnal rezeg bejövő híváskor
(Ha a telón a reggeli bekapcsolás után még nem fut a Bandage, akkor is)
Már megérte
Már megérte
- Boresz
- MIUI rajongó

- 10
Szia!
Örülök, bár fogalmam sincs miért
Lehet, hogy a párosítás miatt, előtte megjelent a Bluetotth beállításoknál párosított eszközként a Mi Band 2 nem tudod véletlenül?
Örülök, bár fogalmam sincs miért
Lehet, hogy a párosítás miatt, előtte megjelent a Bluetotth beállításoknál párosított eszközként a Mi Band 2 nem tudod véletlenül?
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
- Boresz
- MIUI rajongó

- 10
Sziasztok!
Az applikációban az ékezetes betű ékezet nélkülivé konvertálása megoldott a hívásoknál, elmulasztott hívásoknál és az egyéb értesítéseknél is.
Lehetőség van tetszőleges applikáció értesítés címének megjelenítésére is a karkötőn ikonok helyett.
Frissítettem az első oldalon a leírást, mert egy kicsit el volt maradva...
Az applikációban az ékezetes betű ékezet nélkülivé konvertálása megoldott a hívásoknál, elmulasztott hívásoknál és az egyéb értesítéseknél is.
Lehetőség van tetszőleges applikáció értesítés címének megjelenítésére is a karkötőn ikonok helyett.
Frissítettem az első oldalon a leírást, mert egy kicsit el volt maradva...
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Ez akkor is lehetséges, ha a rendszer nyelv magyar? Vagy Firmware frissítésig ugyanúgy várni kell, mint a Mifit esetében?
- Boresz
- MIUI rajongó

- 10
Igen tudja úgy is
, a programban megtalálható a leírás hozzá, de szívesen belinkelem neked a lépéseket:
1. Állítsd az eszköz nyelvét angolra.
2. Nyisd meg a Mi Fit applikációt, várd meg míg végez a firmware betűtípus frissítésével. Ha a frimware nem frissül, próbáld meg hogy újraindítod a telefont.
3. Nyisd meg a Play/Incomimg call menüpontot.
4. Kapcsold be: Turn on incoming call alerts.
5. Kapcsold be: Show contact information.
6. Ellenőrizd le, ha tudod az eszköz felhívásával, hogy megjelenik-e a hívó fél.
7. Kapcsold ki: Turn on incoming call alerts (Show contact information maradjon bekapcsolva).
8. Állítsd vissza az eszköz nyelvét magyarra.
Sőt a cirill betűket is átforgatom angolra, mivel van orosz nyelvű kontaktom, ha valaki úgy használná.
1. Állítsd az eszköz nyelvét angolra.
2. Nyisd meg a Mi Fit applikációt, várd meg míg végez a firmware betűtípus frissítésével. Ha a frimware nem frissül, próbáld meg hogy újraindítod a telefont.
3. Nyisd meg a Play/Incomimg call menüpontot.
4. Kapcsold be: Turn on incoming call alerts.
5. Kapcsold be: Show contact information.
6. Ellenőrizd le, ha tudod az eszköz felhívásával, hogy megjelenik-e a hívó fél.
7. Kapcsold ki: Turn on incoming call alerts (Show contact information maradjon bekapcsolva).
8. Állítsd vissza az eszköz nyelvét magyarra.
Sőt a cirill betűket is átforgatom angolra, mivel van orosz nyelvű kontaktom, ha valaki úgy használná.
- jobarathok
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Stilszerűen: Ho-ho-ho-hooooo! 
Kicsit gyorsabban ment a dolog, mert korábban már átállítottam angolra a telót, s a MiBand2 FW már frissült akkor. (Aztán sok programom is angol lett, s gondoltam várok még egy picit.)
Na... De... Ez... Így... Egyszerűen... FANTASZTIKUS!
Eddig is használtam, mert nem csak öt alkalmazást képes kezelni (mint MiFit), illetve hívás esetén azonnal jelez (nekem ez volt a legfontosabb!), de most érezd magad megszólítva: "OMG!"
Még az "ügynökösdit" próbálgatom, majd csak belejövök abba is
Szóval hatalmas köszönet érte, s ezzel eggyel több prémium módos felhasználód lett.
Kicsit gyorsabban ment a dolog, mert korábban már átállítottam angolra a telót, s a MiBand2 FW már frissült akkor. (Aztán sok programom is angol lett, s gondoltam várok még egy picit.)
Na... De... Ez... Így... Egyszerűen... FANTASZTIKUS!
Eddig is használtam, mert nem csak öt alkalmazást képes kezelni (mint MiFit), illetve hívás esetén azonnal jelez (nekem ez volt a legfontosabb!), de most érezd magad megszólítva: "OMG!"
Még az "ügynökösdit" próbálgatom, majd csak belejövök abba is
Szóval hatalmas köszönet érte, s ezzel eggyel több prémium módos felhasználód lett.
- Boresz
- MIUI rajongó

- 10
Szia!
Köszönöm
Az ügynök naplóra gondolsz?
Ott a működés lényege, hogy a bluetooth maradjon bekapcsolva, és vidd el a karkötőt távolabb, amíg meg nem hallod, hogy szétkapcsolt (nálam csak 2 szobával odább a ruhás szekrény mélyén sikerült, mert kicsi a lakás
)
Várj kb egy percet (szándékosan van ennyi késleltetés hogy nehogy minden szétkapcsolódásnál naplózzon).
Mozgasd a telefont, kapcsold be, kapcsold ki a képernyő lockot.
Várj kb fél percet (ugyanaz az ok, mint előbb).
Majd mehetsz a karkötőért.
Amikor a karkötő kapcsolódik, kapsz üzenetet a telefonra, meg a karkötőre is.
És az ügynök naplóban ott lesznek a bejegyzések, hogy mit csináltak a telefonoddal
Köszönöm
Az ügynök naplóra gondolsz?
Ott a működés lényege, hogy a bluetooth maradjon bekapcsolva, és vidd el a karkötőt távolabb, amíg meg nem hallod, hogy szétkapcsolt (nálam csak 2 szobával odább a ruhás szekrény mélyén sikerült, mert kicsi a lakás
Várj kb egy percet (szándékosan van ennyi késleltetés hogy nehogy minden szétkapcsolódásnál naplózzon).
Mozgasd a telefont, kapcsold be, kapcsold ki a képernyő lockot.
Várj kb fél percet (ugyanaz az ok, mint előbb).
Majd mehetsz a karkötőért.
Amikor a karkötő kapcsolódik, kapsz üzenetet a telefonra, meg a karkötőre is.
És az ügynök naplóban ott lesznek a bejegyzések, hogy mit csináltak a telefonoddal