Mi Unlock - Bootloader Feloldó program (Magyar)
-
buchertcsaba
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Re: Mi Unlock - Bootloader Feloldó program (Magyar)
Sziasztok!
Sajnos nem bírok ezzel a BL nyitással, ott akadtam el hogy vissza kell tennem egy gyári developer roomot, mert azzal amire updateltem nem megy a BL nyitás.(vicces mert a request-hez kellett a frisebb os...)
Ezt í hibát írja a flash tool: can not read from port com20
Eszerint csinálom:
https://logout.hu/bejegyzes/mergesmate/ ... bl-re.html
Csak annyi a kivétel, hogy nekem más fajta telóm van, és ahhoz szedtem le developer room-ot: redmo note 3
Van ötletetek esetleg?
Sajnos nem bírok ezzel a BL nyitással, ott akadtam el hogy vissza kell tennem egy gyári developer roomot, mert azzal amire updateltem nem megy a BL nyitás.(vicces mert a request-hez kellett a frisebb os...)
Ezt í hibát írja a flash tool: can not read from port com20
Eszerint csinálom:
https://logout.hu/bejegyzes/mergesmate/ ... bl-re.html
Csak annyi a kivétel, hogy nekem más fajta telóm van, és ahhoz szedtem le developer room-ot: redmo note 3
Van ötletetek esetleg?
-
buchertcsaba
- MIUI látogató

- 10
viewtopic.php?f=110&t=2518
Itt olvastam, hogy régebbi flash tool kell, azzal meg valami hex formátum nem jó.
Itt olvastam, hogy régebbi flash tool kell, azzal meg valami hex formátum nem jó.
-
puskas2
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Sziasztok
Van egy Redmi Pro készülékem. Megkaptam a nyitási engedélyt, unlock sikeresen megtörtént, majd twrp telepítés, recoveryben történő indítás után jött a meglepetés, a teló nem hajlandó megnyitni a recovery menüt.
Ezután fastboot módban pc-vel parancssorból telepítettem és újjraindítottam twrp-ben.
Ez meg is történt, egyszer, soha többet.A következő recoveryben történt indítás már nem járt sikerrel.
Gondoltam ismét unlock, ismét sikeres, twrp ismét telepít flashtoollal szintén sikeresen, és ismételten nem indul el a telepített twrp.
Mit rontok el.
(Amikor egyetlen egyszer belépett twrp-be, unmount data hibat írt mindig.)
Van egy Redmi Pro készülékem. Megkaptam a nyitási engedélyt, unlock sikeresen megtörtént, majd twrp telepítés, recoveryben történő indítás után jött a meglepetés, a teló nem hajlandó megnyitni a recovery menüt.
Ezután fastboot módban pc-vel parancssorból telepítettem és újjraindítottam twrp-ben.
Ez meg is történt, egyszer, soha többet.A következő recoveryben történt indítás már nem járt sikerrel.
Gondoltam ismét unlock, ismét sikeres, twrp ismét telepít flashtoollal szintén sikeresen, és ismételten nem indul el a telepített twrp.
Mit rontok el.
(Amikor egyetlen egyszer belépett twrp-be, unmount data hibat írt mindig.)
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Az egyetlen Redmi Pro tulajként még sok segítséget ne várj. Az angol fórumon nézz körül.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
rlz
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!
Redmi Note 3 készülékem néhány napja érkezett meg, váltani szeretnék a MIUIHU romra. Jelenleg Global 7.2.3.0 Stable van rajta. Engedély megérkezett, a készülék fiókhoz van rendelve, de mégsem sikerül a feloldás, 50%-nál megáll és közli, hogy az engedélyezett és a telefonon bejelentkezett fiók nem egyezik. Létezik, hogy még mindig csak dev rommal lehet feloldani?
A segítséget előre is köszönöm!
Redmi Note 3 készülékem néhány napja érkezett meg, váltani szeretnék a MIUIHU romra. Jelenleg Global 7.2.3.0 Stable van rajta. Engedély megérkezett, a készülék fiókhoz van rendelve, de mégsem sikerül a feloldás, 50%-nál megáll és közli, hogy az engedélyezett és a telefonon bejelentkezett fiók nem egyezik. Létezik, hogy még mindig csak dev rommal lehet feloldani?
A segítséget előre is köszönöm!
-
KAniko
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Szia!
Köszi a magyar nyelvű programot, de sajnos ezzel sem (angol verzió ugyanaz) sikerül feloldanom a Bootlandert.
Érdekes hogy a témában nem találtam topicot, egyedül a tiédet, szivesen nyitnék egyet egyet, de még új vagyok itt és
nem engedi a rendszer.
Szóval nálam folyamatosan ugyanaz a hiba: "A belépéskor használt és a készüléken lévő fiók adatai nem egyeznek".
A hivatalos külföldi fórumon írt okosságokat már végigpróbáltam:
- igen, kértem engedélyt és van róla hivatalos SMS-em hogy meg is kaptam;
- beregisztráltam a miui.com-ra, és megadtam az eszközöm összes adatát;
- letöltöttem az MI Verification appot, és ellenőrizetem az eszközt;
- igen, csak egy accountom van, és mindig ugyanúgy lépek be mind a gépről, mind
pedig a mobilról és az unlock-ba is ( telefonszám + jelszó)
- és igen, vártam már napokat és heteket, hátha..
- nyomtam egy teljes reset-et a telón;
megpróbáltam a recovery-t de ott megjelenik egy telefon meg hogy csatlakoztassam az USB-hez és ennyi, (lefagy ?)..
Teljesen el vagyok keseredve, tudsz valamit javasolni?
Anikó
Köszi a magyar nyelvű programot, de sajnos ezzel sem (angol verzió ugyanaz) sikerül feloldanom a Bootlandert.
Érdekes hogy a témában nem találtam topicot, egyedül a tiédet, szivesen nyitnék egyet egyet, de még új vagyok itt és
nem engedi a rendszer.
Szóval nálam folyamatosan ugyanaz a hiba: "A belépéskor használt és a készüléken lévő fiók adatai nem egyeznek".
A hivatalos külföldi fórumon írt okosságokat már végigpróbáltam:
- igen, kértem engedélyt és van róla hivatalos SMS-em hogy meg is kaptam;
- beregisztráltam a miui.com-ra, és megadtam az eszközöm összes adatát;
- letöltöttem az MI Verification appot, és ellenőrizetem az eszközt;
- igen, csak egy accountom van, és mindig ugyanúgy lépek be mind a gépről, mind
pedig a mobilról és az unlock-ba is ( telefonszám + jelszó)
- és igen, vártam már napokat és heteket, hátha..
- nyomtam egy teljes reset-et a telón;
megpróbáltam a recovery-t de ott megjelenik egy telefon meg hogy csatlakoztassam az USB-hez és ennyi, (lefagy ?)..
Teljesen el vagyok keseredve, tudsz valamit javasolni?
Anikó
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Ne telefonszámmal, hanem email címmel jelentkezz be mindenhova és ellenőrizd, hogy a http://i.mi.com oldalon csatlakoztatva van e a telefon.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
KAniko
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Köszi az ötletet, sajna nem működik
Mindenhol kiléptem, és beloginoltam mailcímmel, végignéztem az összes helyen az adatokat, telefonszámokat, és Sync gombot is sűrűn nyomogattam. Az MI oldalán felismerte a készülékemet, az írta online.
Lehet az gond, hogy 2 sim-em van, és nem az van az elsődleges helyen amilyekkel regisztráltam?
Lehet az gond, hogy 2 sim-em van, és nem az van az elsődleges helyen amilyekkel regisztráltam?
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Szia Aniko!
Valoszinuleg nem china developer / global developer rom van a telefonodon, hanem hivatalos (netan webshopos) stabil rom.
Ha tenyleg nem fejlesztoi rom van a telefonodon, akkor tegyel fel egyet (pl. a global developert, mert az meg magyarul is tud es a Google szolgaltatasok is benne vannak) s probald ujra a nyitast.
En is belefutottam ebbe, es nekem a rom csere segitett! Az, hogy hogyan jelentkeztem be a programba meg a telefonba, az az en esetemben nem szamitott.
Tovabbi segitseg itt es itt.
Valoszinuleg nem china developer / global developer rom van a telefonodon, hanem hivatalos (netan webshopos) stabil rom.
Ha tenyleg nem fejlesztoi rom van a telefonodon, akkor tegyel fel egyet (pl. a global developert, mert az meg magyarul is tud es a Google szolgaltatasok is benne vannak) s probald ujra a nyitast.
En is belefutottam ebbe, es nekem a rom csere segitett! Az, hogy hogyan jelentkeztem be a programba meg a telefonba, az az en esetemben nem szamitott.
Tovabbi segitseg itt es itt.
-
theprob
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4