Én is hasonló problémával küszködök még mindig ugye akarva akaratlanul rányomtam ezekre

miközben fastbootban volt a redmi 3s leformázhazttam, vagy letöröltem minden fontos belsőséget jelenleg ha töltőre dugom a telót bekapcsol a teló 20 30 másodpercig mi logo majd újraindul a teló, ha bekapcsolom itt is hasonló a helyzet mi logo majd újraindul. Fastbootban illetve download modba tudom csak használni a telót. MIFlashel (többfajtával) kipróbáltam egy csomó fastboot romot még kínait is de hibaüzenetet dobott ki

természetesen a flash nél is végigzongoráztam mindent. A MIUIHU TOOL v0.8.e telefon információja sem ismeri fel a telefont, nem tudtam rátenni twrp t sem ugye twrp módba nem is lehet elindítani a telefon nincs unlockolva. Az a kérdés hogy most kaputt teljesen a telefonnak, vagy csak én hagyok valamit figyelmen kívül vagy nem csinálok jól valamit, jó lenne egy közvetlen segítség skypeon vagy teamviewrren vagy akár messengeren is. win7 64bit driverek telepítve. előre is köszönöm a helpet.