Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések
-
zsola
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite
Re: Redmi 3/Pro első lépések
A miflash tool nekem a számítógépen 32 bit program mappaba települt és nem a 64 bit mappaba. Ez így jó, vagy valamit elbaltaztam?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Pontosan nem emlékszem már rá, nekem működött win7/32 alatt is. Az tuti, hogy én két lépcsőben csináltam, először felraktam a stabil fastboot romot, és utána updaterben toltam fel a kínai fejlesztőit. Utána nyitottam.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
zsola
- MIUI érdeklődő

- 10
Browse gombra kattintva tallózd be a letöltött és kicsomagolt fastboot Rom mappáját. Fontos, hogy a teljes mappa legyen betallózva, ne csak az images. Ezután Refresh. Itt megváltozhat a telefon elnevezése a Device fül alatt, ezzel ne foglalkozz 
Alul jelöld be, hogy Flash all. (Ahogy a fenti képen látod)
Kattints a Flashre, végigmegy, újraindul (baromi sok idő) kicsit örülsz. Azért kicsit, mert google nincs, kínai cuccok vannak.
Nos megcsináltam kiírta müvelet sikeressen végrehajtva. Most mit jelent, hogy ujraindul, a MI logonak látszania kell? Mert nállam ugyanolyan sötét a képernyő. vagy nekem kell a bekapcs gombbal elindítani? Már fél órája nem történik semmi:(
UPDATE: SIKERÜLT!!!!!!!!

Alul jelöld be, hogy Flash all. (Ahogy a fenti képen látod)
Kattints a Flashre, végigmegy, újraindul (baromi sok idő) kicsit örülsz. Azért kicsit, mert google nincs, kínai cuccok vannak.
Nos megcsináltam kiírta müvelet sikeressen végrehajtva. Most mit jelent, hogy ujraindul, a MI logonak látszania kell? Mert nállam ugyanolyan sötét a képernyő. vagy nekem kell a bekapcs gombbal elindítani? Már fél órája nem történik semmi:(
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
-
zsola
- MIUI érdeklődő

- 10
Na ez már kemény sz........s
Most BL akarok nyitni és folyamatosan azt írja ki, h „Current account is different from the account info ont he davice”

Most BL akarok nyitni és folyamatosan azt írja ki, h „Current account is different from the account info ont he davice”
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsola 2016.07.14. 10:48-kor.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
2 fiókod is van? Mindenhol ugyan úgy lépt be? i.mi.com látja a telefont?
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
zsola
- MIUI érdeklődő

- 10
.Nem tudom mi történhetett, de először amikor beléptem az accountba engedélyeztem a helymeghatározást (kétszer is megnéztem). Telefon kikapcs fastboot......... és ugye akkor írta ki, ezt a szöveget. Na gondoltam újra kezdem az egészet telefon bekapcs account megnéz és mit látok helymeghatározás kikapcsolva. Na akkor megint bekapcs, fastboot .....és sikerült.
Az a furcsa, hogy az első esetben még a i.mi.com is ellenőriztem és látta a készüléket. Nem tudom, hogy idő közben mi kapcsolhatta ki. Na mindegy most egy kis pihi, ujjongás aztán megyünk tovább TWRP telepítés.
Ezt csak érdekesség képen:
Mikor létrehoztam az auccontomat telefonba belépve nem engedélyeztem semmilyen szinkronizálást. Mikor végeztem a BL kérelemmel, gondoltam kilépek a telefonomon az MIaccoutomból. Ekkor feldobta, hogy a szinkronizált adatokat meghagyja, törölje vagy mégsem. Gondoltam törölje mit bánom én úgy se szinkronizáltam semmit. Visszakérdez, hogy biztos mert törli a szinkronizált névjegyeket és sms-eket. Rákattintok, h OK. Erre mi történt a telefonomon lévő címtárat és az összes sms-t törölt. Ezt nem értem, hogy egy account miért törölte a nem szinkronizált adatokat a telefonomról?
Az a furcsa, hogy az első esetben még a i.mi.com is ellenőriztem és látta a készüléket. Nem tudom, hogy idő közben mi kapcsolhatta ki. Na mindegy most egy kis pihi, ujjongás aztán megyünk tovább TWRP telepítés.
Ezt csak érdekesség képen:
Mikor létrehoztam az auccontomat telefonba belépve nem engedélyeztem semmilyen szinkronizálást. Mikor végeztem a BL kérelemmel, gondoltam kilépek a telefonomon az MIaccoutomból. Ekkor feldobta, hogy a szinkronizált adatokat meghagyja, törölje vagy mégsem. Gondoltam törölje mit bánom én úgy se szinkronizáltam semmit. Visszakérdez, hogy biztos mert törli a szinkronizált névjegyeket és sms-eket. Rákattintok, h OK. Erre mi történt a telefonomon lévő címtárat és az összes sms-t törölt. Ezt nem értem, hogy egy account miért törölte a nem szinkronizált adatokat a telefonomról?
-
zsola
- MIUI érdeklődő

- 10
Na újra itt.
Mulittool –al feltelepítettem a TWRP, majd vissza a fűmenübe és ott a supersu telepítését választottam. Írja, hogy lépjek be TWRP recoverybe, de ha kikapcs+hang + párost nyomom a sima recovery lépernyő vár. Már megint hol hibázom ?
Mulittool –al feltelepítettem a TWRP, majd vissza a fűmenübe és ott a supersu telepítését választottam. Írja, hogy lépjek be TWRP recoverybe, de ha kikapcs+hang + párost nyomom a sima recovery lépernyő vár. Már megint hol hibázom ?
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Minek a SuperSu? Nem romot akarsz cserélni?
Recovery boot pedig updater alkalmazásból.
Recovery boot pedig updater alkalmazásból.
iPhone 12 Pro
-
bse666
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Nos megpróbáltam de semmi, de már látom mi a gond. Mint, ahogy írtam nem tudok belépni Download módba, mert a telefont nem látja a gép (mellékelt driver telepítve) , illetve pontosítok úgy látja hogy 0123456789 device és folyamatosan újraindulgat, tehát nem tudok így telepíteni. Csak fastboot módban tudok bármit is kezdeni a telefonnal de ott meg ugye mindig megkapom hogy az eszköz zárva van......wocsok17 » Tegnap, 15:43 írta:Én úgy tudom a kínai fastboot akkor is fel kell hogy menjen.