Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
...míg ültem...kipróbáltam a hun verziót, sajnos nekem nem OK!!!... A kapcsolat, mint a korábbi kínaiaknál, csak nehezen jön létre kütyü és gép között... Maradok ülve...
A kis berendezés adattároló, adat megörző képességéről nem nagyon találok információt...?...
Igaz, hogy szinkronban működik a telefonnal (alapban), De vajon mennyi ideig képes működni, gyűjtve az adatokat nélküle? A legutóbb a telepített adatok, majd a program törlése után a készülék lenullázott napi adatokkal indult újra, míg a mi fiókmak köszönhetően a korábbi adatokat mind ismerte a készülék! Furcsa mindenesetre, amit rajen legutóbb mondott, hogy nem kell szerepelnie a fiókhoz kapcsolódott eszközként, akkor honnan mégis ez a penge memória???... Miközben a fiókban tárolt adataim között nem érem el???
A MiBand által létrehozott adatokat is a felhőben tárolja, de számodra elérhetetlen részén. Nincs a csatlakoztatott eszközök között sem, de hozzá van rendelve a fiókodhoz MAC cím alapján. Erről sem kell tudnod. Nincs rá szükséged.
...akkor már csak azt szeretném megtudni, hogy telefon nélkül vajon mennyi ideig képes tenni a dolgát (feltételezve, hogy szükség esetén töltöm az akkut)? Vagy egy idő után csak óraként fut?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14