Xiaomi Mi3W CWM Recovery (R11-re frissítve) 11.10
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Re: Xiaomi Mi3W CWM Recovery
:oke: Köszi!
CWM-ben TDB is műxik majd?Mert jelenleg ez a legnagyobb gond!Nem igazán jól kezeli a két különböző(4.3vs4.4) rendszert.
CWM-ben TDB is műxik majd?Mert jelenleg ez a legnagyobb gond!Nem igazán jól kezeli a két különböző(4.3vs4.4) rendszert.
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
- kelzsoca
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
- Kapcsolat:
-
belinea
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi5s Plus
Sziasztok
Kérdésem az lenne cwm-mel lementem a rendszert, meg is csinálja viszont ha vissza rakom a mentet backupot soha nem tökéletes a visszaállítás.
Miért van ez?
Kérdésem az lenne cwm-mel lementem a rendszert, meg is csinálja viszont ha vissza rakom a mentet backupot soha nem tökéletes a visszaállítás.
-
belinea
- MIUI érdeklődő

- 12
-
wolfpapa
Magat a romot felesleges lementeni...Szerintem..MIUI meghagyja a lehetöseget a a System1 es System2 particiok lehetösegevel, hogy ne padlozd le a keszüleket. Amiota szamomra kiderültek a turpissagok a CWM-röl (NEM STABIL!). Igy azt nem hasznalom.
Annak hianyaban egyenlöre a gyari recovery-t hasznalom, amiben nincs nandroid mentes lehetöseg (Viszont atom stabil a ket particio müködteteseben), de mint emlitettem szinte felesleges...
Progikat eleg menteni..Amit Titaniummal, Heliummal is megcsinalhatsz, ha külsö progikhoz ragaszkodsz.
Viszont a MiCloud is kepes erre vagy a PC-es alkalmazas a MiPhoneManager is.
Netan a rendszer megis összeomlik, akkor ugy is erdemesebb Fastboot rommal egy teljes rendszertakaritas csinalni. Ami teljes repartos gyari visszaallitasnak felel meg.
Annak hianyaban egyenlöre a gyari recovery-t hasznalom, amiben nincs nandroid mentes lehetöseg (Viszont atom stabil a ket particio müködteteseben), de mint emlitettem szinte felesleges...
Progikat eleg menteni..Amit Titaniummal, Heliummal is megcsinalhatsz, ha külsö progikhoz ragaszkodsz.
Viszont a MiCloud is kepes erre vagy a PC-es alkalmazas a MiPhoneManager is.
Netan a rendszer megis összeomlik, akkor ugy is erdemesebb Fastboot rommal egy teljes rendszertakaritas csinalni. Ami teljes repartos gyari visszaallitasnak felel meg.
-
belinea
- MIUI érdeklődő

- 12
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
- gombasm
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Köszi az infót, frisstítettem.
Ilyen zip telepítésnél van annak jelentősége, hogy melyik sys -re telepítem? Mindig rákérdez, ha telepítés van, romnál ez egyértelmű is, de itt minek?
Ilyen zip telepítésnél van annak jelentősége, hogy melyik sys -re telepítem? Mindig rákérdez, ha telepítés van, romnál ez egyértelmű is, de itt minek?
Redmi 5 Plus & Mi MIX 2