Kérdések, válaszok, megoldások
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Köszönöm, nekem 6.5.26. china dev van, így nem aggódok 
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Esetleg még egy kérés. 6.5.26 dev fastboot rom megvan valahol? Miui eu oldalon csak a latest van, az meg már a 8-as a devből.
Hátha nekem is simán felmenne a 8-as ha dev frissítést csinálnék 6.5.26-ról.
Hátha nekem is simán felmenne a 8-as ha dev frissítést csinálnék 6.5.26-ról.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Javaslom töltsd le a stabil fastboot romot, majd updaterből tedd fel a 6.5.26-ot.
30 google oldalt átnéztem, 25 féle kereséssel, de sehol nem találtam neked. Pedig pont ráértem
30 google oldalt átnéztem, 25 féle kereséssel, de sehol nem találtam neked. Pedig pont ráértem
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Tényleg...
Azt hiszem kezdek fáradni. Azon gondolkoztam, hogy, ha az felmegy, végigmegy a kezdő lépéseken, ott csak sikerül belépni a MI fiókba. Utána meg már updaterből mehet a mókolás, nem kér még egyszer belépést a fiók.
Azt hiszem kezdek fáradni. Azon gondolkoztam, hogy, ha az felmegy, végigmegy a kezdő lépéseken, ott csak sikerül belépni a MI fiókba. Utána meg már updaterből mehet a mókolás, nem kér még egyszer belépést a fiók.
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Látom Neked MIUI 8 van fent. Neked simán SMS kérés nélkül felment? Nem kért a jelszó után megerősítést a MIUI 8? Mér csak nekem kér? 7 simán felment fastbootból, updaterből is, 24 órás letiltás dacára. Ez a 8 meg csak tőlem kér megerősítést a jó jelszó után, amit a 7 el is fogad. Holnapig várok, hogy a 24 óra leteljen, aztán egy másik telefonba beteszem a kártyát és hátha ott jön sms, és lesz 8-am. Csak nem értem miért csak nekem szarakodik a 8 ezzel, Másotoknak meg nem.... Azért mert én egy Stabil felhasználó voltam, nem pedig egy dev felhasználó, és így bosszulja meg a stabilitásom?
Most már ott tartok, hogy a gépemen találtam egy 6.5.26 dev recovery romot, updaterből tenném fel a 7.3.2 stabilra, de cant verify update-t ír ki. Korábban ez a dev volt fent updaterrel pár napig akkor nem volt hibám. Most már ez is van. Pedig gyakorlatilag szűz a telefon a fastboot wipe miatt. Még a mentéseim és a fotóim is legyalulódtak (még jó hogy mentettem). Ettől szűzebb telefon nincs és hibákat ír egy sima updaterre.
Most már ott tartok, hogy a gépemen találtam egy 6.5.26 dev recovery romot, updaterből tenném fel a 7.3.2 stabilra, de cant verify update-t ír ki. Korábban ez a dev volt fent updaterrel pár napig akkor nem volt hibám. Most már ez is van. Pedig gyakorlatilag szűz a telefon a fastboot wipe miatt. Még a mentéseim és a fotóim is legyalulódtak (még jó hogy mentettem). Ettől szűzebb telefon nincs és hibákat ír egy sima updaterre.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Azért mondom, hogy célszerű lenne elölről kezdeni, stabil fastboot rom fent, updaterből felrakod manuálisan a fejlesztői 6.5.26-ot, utána meg már szól OTA-n, hogy van újabb. Legalább is remélem.
Ha minden jól megy, csak akkor kér megerősítést, amikor a fastboot rom elindul. Az viszont még kiolvassa az sms-ből.
Ha az sem megy, akkor marad a kártya átrakás. (Bár lehet egyszerűbb lenne azzal kezdeni)
Ha minden jól megy, csak akkor kér megerősítést, amikor a fastboot rom elindul. Az viszont még kiolvassa az sms-ből.
Ha az sem megy, akkor marad a kártya átrakás. (Bár lehet egyszerűbb lenne azzal kezdeni)
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
24 órát pihenek, aztán nekigyürkőzök......
Köszönöm az eddigi kitartó segítségeteket...
Köszönöm az eddigi kitartó segítségeteket...
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Csak nem nyugszom. Stabil Fastboot felraktam teljes wipe-val. Aztán mennék a 6.5.26 dev-re updaterrel, de ugyanazt írja nem tudja azonosítani a zip filet. Korábban ezt már raktam fel így. Lehetséges, hogy valami összegabalyodott a telefonban, vagy ez a 24 órás letiltás ilyen hatással is lehet a telefonra? Ami korábban ment mostmár az se megy. Csak a fastboot stabil rom felrakás megy semmi más. Azt tudtam a 7.3.2-re frissíteni updaterrel. Fastboot rom felrakás a legteljesebb gyalulásnak minősül gondolom, semmi nem maradhat benne korábbról ami bezavarhat?Toportyan » Ma, 19:29 írta:Azért mondom, hogy célszerű lenne elölről kezdeni, stabil fastboot rom fent, updaterből felrakod manuálisan a fejlesztői 6.5.26-ot, utána meg már szól OTA-n, hogy van újabb. Legalább is remélem.