Kérdések, válaszok, megoldások
-
boat76
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok!
Amikor néma üzemmódban van a telefon, akkor sms fogadásnál elég gyengén és röviden rezeg. Tudtok erre valami megoldást?
Amikor néma üzemmódban van a telefon, akkor sms fogadásnál elég gyengén és röviden rezeg. Tudtok erre valami megoldást?
-
Sekypapa
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
- Kapcsolat:
-
Medálok
A spemall-os romon kívül van valami, amiben van magyar nyelv? Nekem nem hiányzik, csak ismerősnek rendeltem eustock-ról és kellene valami magyar szöveg bele 
广交友,无深交(guǎng jiāo yǒu,wú shēn jiāo) -A friend to everybody is a friend to nobody.
-
Kuter
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
hu0atti
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8
Sziasztok!
Sogornomnek van ilyen telefonja , nagyon szereti. De van par tema,amiben segitseget kert:
1. MMS -t tud fogadni, de kuldnei nem. Megneztem elvileg jok a T-mobilos beallitasok. de nem tudom miert nem tud kuldeni/eleg sokaig gondolkodik, majd hibara fut.
2. nem gmailes cimre erkezett /beepitett levelezot hasznalja/ levelekben nehany csatolmany nem nyilik meg/szimpla szoveges uzenet/. Ehhez fel kene meg valamit telepiteni vagy beallitani?
3. A redmi 1-t hasznalta elotte/ezert is akart xiaomit/. es ott nagyon szerette a kamera appot hasznalni, mert sok funkciot elert. ezen persze mar a miui 6 van/eustockos vetel/. a redmi 1-en a miui 5os van. Van lehetoseg arra, hogy az 5-os kamera appot rategyuk?
Koszonom a segitseget
Udv
Sogornomnek van ilyen telefonja , nagyon szereti. De van par tema,amiben segitseget kert:
1. MMS -t tud fogadni, de kuldnei nem. Megneztem elvileg jok a T-mobilos beallitasok. de nem tudom miert nem tud kuldeni/eleg sokaig gondolkodik, majd hibara fut.
2. nem gmailes cimre erkezett /beepitett levelezot hasznalja/ levelekben nehany csatolmany nem nyilik meg/szimpla szoveges uzenet/. Ehhez fel kene meg valamit telepiteni vagy beallitani?
3. A redmi 1-t hasznalta elotte/ezert is akart xiaomit/. es ott nagyon szerette a kamera appot hasznalni, mert sok funkciot elert. ezen persze mar a miui 6 van/eustockos vetel/. a redmi 1-en a miui 5os van. Van lehetoseg arra, hogy az 5-os kamera appot rategyuk?
Koszonom a segitseget
Udv
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
A kamerát nem lehet átrakni. A problémákkal először az eladó ügyfélszolgálatát kell felkeresni amíg garanciális a készülék. Ha hibás, akkor az ő felelőségük megjavítani.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
hu0atti
- MIUI látogató

- 12
Hello,
koszi a valaszt! De nem a kamerat szeretne atrakni, hanem a regiben levo kamera appot, ahogy irtam is:-)!
Udv
koszi a valaszt! De nem a kamerat szeretne atrakni, hanem a regiben levo kamera appot, ahogy irtam is:-)!
Udv
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
-
KILLERLALA
Szia !hu0atti » 26 perccel ezelőtt írta:Sziasztok!
Koszonom a segitseget
Udv
Válaszaim a kérdéseidre ( hátha segít valamit):
1. Idézet: " A Telekom mobilszolgáltatás-ügyfelei által küldött MMS mérete a 300 kilobyte-ot nem haladhatja meg. "
(lehet itt a hiba )
2. Ki kell próbálni egy másik levelező progit, hátha azzal működik ! A play áruház tele van velük !
(csak be kell írni: " levelező program " )
3. Természetesen van rá lehetőség !!!!
Innen le tudod tölteni a (Redmi1s_MIUICamera.apk ) egy egyszerű regisztráció után !!!!
http://en.miui.com/thread-109096-1-1.html
Egy kis utána olvasással minden kérdésedre választ kaphatsz ( + nem lesz ilyen morcos a főnök ) !!!!
A googlééé jó barátja mindenkinek !!!
További szép napot ! Már ami még van belőle !!!!
-
hu0atti
- MIUI látogató

- 12
Szia!
Koszonom a valaszt es a segitseget!
rakerestem es nem adott egyertelmu valaszokat a kereses/de lehet ,hogy nem jol kerestem:-)/.
Azert gondoltam ,hogy itt kerek segitseget mert azt hittem hogy keszulekspecifikus a problema.
Morcos a fonok:-)? En kamera -cseret egyaltalan nem emlitettem:-)
OK, akkor ezeket megnezem.
Es az appot koszi.
Szep napot a maradekra.
udv
Koszonom a valaszt es a segitseget!
rakerestem es nem adott egyertelmu valaszokat a kereses/de lehet ,hogy nem jol kerestem:-)/.
Azert gondoltam ,hogy itt kerek segitseget mert azt hittem hogy keszulekspecifikus a problema.
Morcos a fonok:-)? En kamera -cseret egyaltalan nem emlitettem:-)
OK, akkor ezeket megnezem.
Es az appot koszi.
Szep napot a maradekra.
udv
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Kameracsere...
Rajen sem arra gondolt, hogy nem tudod kiszedni az egyikből a kamrát és átrakni a másikra.

Rajen sem arra gondolt, hogy nem tudod kiszedni az egyikből a kamrát és átrakni a másikra.

Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból