Kérdések, válaszok, megoldások

Jakuza
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 1S

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: Jakuza »

Bootloader nyitasara van mar valami korrekt megoldas ?
roobee
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Poco F5 Pro

Hozzászólás Szerző: roobee »

Sziasztok !
Valakinek volt már olyan hiba a készülékkel ,hogy a sim 2 ről kezd hívást és amikor felveszik a telefont szétkapcsol. De fogadni fogadja a hívásokat sms-t is fogad és küld is, a sim 1 működik rendesen.

Kártya csere megoldotta a problémát.
Kuter
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Kuter »

rajen » Tegnap, 17:21 írta:Tudod saját rom alapvető eleme a telefon. Nem kölcsönbe, örökbe, mert minden héten kell tesztelni! Nincs minden telefonra pénzünk, nem vagyunk gazdagok, időnk sincs 74 romot megcsinálni. MTK lett a csapatban, arra van.
Szoval ha lenne egy redmi 3 akkor menne a magyarnyel beforgatása is?
Mert ha igen akkor összeszervezek egy telefon árát támaogatáskén.

Üdv Kuter.
Kuplung1973
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Hozzászólás Szerző: Kuplung1973 »

OTG használattal kapcsolatban vannak tapasztalatok? Direkt ennek megléte ill. támogatása miatt cseréltem korábbi telefonomat erre. Van egy 4 portos, töltéssel is támogatott otg elosztóm ami a dual os tablet windowsos felületén használva kifogástalanul működik, minden külső hdd-t (fat32) és pendrive-ot felismer ill azok között file cserét lehetővé tesz. (droidos oldalon sosem indítottam a tabletet így nem tudom ott is megy-e) Ezt a rendszert kellene üzemeltetnem utazáskor, a felvett anyagok hdd-re juttatásához, mivel laptop stb nem megoldható (tablet sem). A hibajelenségem: csak egyetlen meghajtót ismer fel a felhelyezéskor, azon a tárhelytől függetlenül 1.44GB szabad helyet jelöl és semmi file műveletet nem engedélyez rá. Root explorerrel csekkoltam az engedélyeket (amennyire értek hozzá) de nincs változás. A telefonom most május elején érkezett xiaomishop.eu-ról, és mivel nem volt magyar nyelv rajta miflash-el feltettem a fórumban találhatót, de abban nem volt magyarországi területi beállitási lehetőség így leszedtem, most egy pre rootolt angol van fent 7.1.3.0.(LHPCNCK). a készülék többi funkciója tökéletes, az sd kártya és a belső tárhely közötti másolási lehetőségek működnek, stb... Ezt az otg dolgot meg kell oldanom júliusiig, ha nem megy, meg kell válnom ettől is.
callo
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 4 Prime

Hozzászólás Szerző: callo »

Kuter » 2016.05.16. 14:31 írta:
rajen » Tegnap, 17:21 írta:Tudod saját rom alapvető eleme a telefon. Nem kölcsönbe, örökbe, mert minden héten kell tesztelni! Nincs minden telefonra pénzünk, nem vagyunk gazdagok, időnk sincs 74 romot megcsinálni. MTK lett a csapatban, arra van.
Szoval ha lenne egy redmi 3 akkor menne a magyarnyel beforgatása is?
Mert ha igen akkor összeszervezek egy telefon árát támaogatáskén.

Üdv Kuter.
Támogatnám.
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

+1

Tapatalkkal küldve az én HM 1S eszközömről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2016.05.18. 16:33-kor.
Ok: Nem idézzük az előttünk szólót!
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Papp18
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Hozzászólás Szerző: Papp18 »

Sziasztok!

Az ébresztő funkció ikonja kinn marad akkor is, ha nincs beállítva aktív ébresztés. Zavaró, az ember azt hiszi be van állítva valami és nem akar reggel 5-kor téves ébresztésre riadni. Hogyan lehet eltüntetni a jelzést, ha nincs aktív ébresztés?
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

egyik ébresztőd ismétlődőre van állítva. Én is így jártam, megszívatott. Menj az ébresztőóra menübe, és nézd végig mindet, mit is ír ott. Amelyiknél furcsaságot látsz, ott állítsd át a beállításokban Egyszerire, vagy kapcsold ki-be, és az ismétlődő ébresztés kikapcsolása opciót válaszd.
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
calamites
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: calamites »

Kuter! Rám is számíthatsz.
csoki21
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: csoki21 »

Sziasztok!
nem rég vásároltam egy redmi 3 prot.
a google play néha nem telepíti az appokat, ezért gondoltam cache és data tisztítást csinálok a beállításokban, hogy hátha megoldódik ezzel a telepítési probléma.
A beállításokban ugy megkerestem a google playt rámentem az app infora, majd az összes adat mellet a Computing.. felirat volt, vártam én, hogy betöltse az adatokat, de semmi. Próbáltam más appokat de ugyanez a helyzet. Tud esetleg valaki segíteni, hogy mi lehet a hiba?
köszi előre is.
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”