Kérdések, válaszok, megoldások
-
shadow4
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 10
Sziasztok!
Redmi 3 leírás szerint 128 GB-ig bővíthető.Rendeltem bele egy 64 GB Sandisk ultra SDXC kártyát. Amikor belerakom az az üzenet fogad, hogy a kártya üres (pedig tettem rá adatot) vagy nem támogatott!
Felajánlja hogy formázzam, de nincs változás. PC-n is formáztam akkor ugyanez a helyzet!
Jelenleg Sandisk Extreme Plus 32 GB SDHC van benne.
Valaki használja 64 vagy 128 kártyával?? ha igen milyen típusú?!
Válaszokat előre is köszönöm!
Redmi 3 leírás szerint 128 GB-ig bővíthető.Rendeltem bele egy 64 GB Sandisk ultra SDXC kártyát. Amikor belerakom az az üzenet fogad, hogy a kártya üres (pedig tettem rá adatot) vagy nem támogatott!
Felajánlja hogy formázzam, de nincs változás. PC-n is formáztam akkor ugyanez a helyzet!
Jelenleg Sandisk Extreme Plus 32 GB SDHC van benne.
Valaki használja 64 vagy 128 kártyával?? ha igen milyen típusú?!
Válaszokat előre is köszönöm!
-
HenkStockton
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Kezdő képernyőn csiptetsz egyet mintha kifelé zoomolnal. Ott tudsz variálni mindent. Uj oldalt is,widgeteket is. Mappahoz egyszerűen huzd ra az egyik ikont a masikra,es beteszi mindkettőt mappaba. Futo alkalmazasok pedig a baloldali gomb a home mellett.ildikol » 24 perccel ezelőtt írta:Köszi, akksi százalék megvan, billentyűzet detto.
Van annak bármi hátránya, ha a jelenlegi szoftvert rajtahagyom? Lehet, h rossz a logikám, de ha jól értem, a még krikszkrakszos alkalmazásokból is tudok magyart v angolt letölteni, akkor meg mindegy, nem?
Még apróságok:
- hogyan tudok több kezdőképernyőt létrehozni? Lehet, h nem kezdőképernyőnek hívják, arra a képernyőre gondolok, amin az ikonok vannak és tudom lapozgatni tudom őket:) Na, abból nekem csak kettő van, kellene még. Mappát sem tudom, h kell létrehozni.
- widgeteket hol találom?
- a futó alkalmazásokat hogy tudom csekkolni? a régi telefonomon a home gombot nyomtam hosszan, és oldalra "kisimogattam", amit le akartam állítani
-
ildikol
- MIUI látogató

- 10
HELP!!
Letöltöttem egy magyar billentyűzetet, örömömben letöröltem a pinjint. Még volt is vmi üzenet, amit figyelmen kívül hagytam, most nincs billentyűzet.. Segítség!! Vissza tudom állítani? Van vmi lomtár?
Letöltöttem egy magyar billentyűzetet, örömömben letöröltem a pinjint. Még volt is vmi üzenet, amit figyelmen kívül hagytam, most nincs billentyűzet.. Segítség!! Vissza tudom állítani? Van vmi lomtár?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Nincs lomtár.
Beállítások - Rendszer - Nyelv és bevitel - Alapértelmezett
Itt állítsd be a letöltött billentyűt.
Beállítások - Rendszer - Nyelv és bevitel - Alapértelmezett
Itt állítsd be a letöltött billentyűt.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Freakysusu
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Sziasztok! Úton van a Redmi 3 Pro-m kínából, a minideal-től vettem, de gyári rommal kértem... Az lenne a kérdésem, hogy Redmi 3 Pro-ra is felrakhatóak a sima Redmi 3-ra való romok, vagy meg kell várnom, míg a srácok
itt az oldalon elkészítik specifikusan a Pro-ra való romot? Elvileg csak tárhelyben különbözik, meg annyiban hogy van rajta ujjlenyomat olvasó...
A válaszokat előre is köszönöm!
A válaszokat előre is köszönöm!
-
ildikol
- MIUI látogató

- 10
Próbáltam, de nem működött. Viszont baromi érdekes, de reggelre helyreállt. Vagy kialudta magát, vagy a restart jót tett:)
Szóval van annak hátránya, ha a 77.1.1.0 MIUI stable-t rajtahagyom? Ill mi az előnye annak, ha nem?
Szóval van annak hátránya, ha a 77.1.1.0 MIUI stable-t rajtahagyom? Ill mi az előnye annak, ha nem?
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Re: Webshop-os ROM: elonyok, hatranyok
Ezt neked kell eldonteni! 
Peldaul ha szamit a magyar nyelv, akkor egyelore nem sok alternativa van.
Nalam pl. a root(-olhatosag) szamit, igy a stabil kinai rom-ok nem jonnek szoba.
Nalam a biztos befuto az MIUIHU rom lenne, de sajnos olyan meg nincs.
Lakd be, hasznald egy ideig! Majd meglatod, hogy mik a korlatai, mi nem tetszik benne.
Egy biztos hatranya van a kinai stabil/fejlesztoi es a xiaomi.eu-s rom-okhoz kepest: ez soha nem fog frissulni.
Peldaul ha szamit a magyar nyelv, akkor egyelore nem sok alternativa van.
Nalam pl. a root(-olhatosag) szamit, igy a stabil kinai rom-ok nem jonnek szoba.
Nalam a biztos befuto az MIUIHU rom lenne, de sajnos olyan meg nincs.
Lakd be, hasznald egy ideig! Majd meglatod, hogy mik a korlatai, mi nem tetszik benne.
Egy biztos hatranya van a kinai stabil/fejlesztoi es a xiaomi.eu-s rom-okhoz kepest: ez soha nem fog frissulni.
-
attkaman
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
sziasztok
Aliexpress-ről rendeltem redmi 3-at FDD-LTE (2015810 verziót) de úgy néz ki rosszat küldtek TD-LTE (2015811 verziót)
UPC mobilnet Sim kártyát használnék (redmi note 2 prime-al tökéletesen működött), de sajnos ezzel nem tudom működésbe hozni a mobilinternetet semmilyen beállítással...
valahol olvastam külföldi forumon, hogy a2015810(FDD-LTE) teljesen ugyanaz mint amit nekem küldtek csak a szoftver (ROM) más, valaki esetleg találkozott ilyennel elképzelhető hogy rom cserével működik ?
köszönöm
Aliexpress-ről rendeltem redmi 3-at FDD-LTE (2015810 verziót) de úgy néz ki rosszat küldtek TD-LTE (2015811 verziót)
UPC mobilnet Sim kártyát használnék (redmi note 2 prime-al tökéletesen működött), de sajnos ezzel nem tudom működésbe hozni a mobilinternetet semmilyen beállítással...
valahol olvastam külföldi forumon, hogy a2015810(FDD-LTE) teljesen ugyanaz mint amit nekem küldtek csak a szoftver (ROM) más, valaki esetleg találkozott ilyennel elképzelhető hogy rom cserével működik ?
köszönöm
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
Most milyen rom van rajta? Egyébként valóban, 4pda.ru-n azt írják szoftveresen van tiltva, rá kell tenni a hivatalos romot, utána működni fog.
iPhone 12 Pro
-
attkaman
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Köszönöm a választ, gyári 7.1.1.0.0 stable rom van rajta... sikerült beletettem a 2. Sim-et (tkom) azóta müxik a upc net... Nem értem az összefüggést de működik, és ez a lényeg