Kérdések, válaszok, megoldások
-
shadow4
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 10
köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2016.03.20. 18:55-kor.
Ok: Feleslegesen ne idézz nagy bejegyzéseket!
Ok: Feleslegesen ne idézz nagy bejegyzéseket!
-
vampywiz17
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
En is ezt nyomtam haver baratnojenek telojankisszoli0707 » Ma, 00:23 írta:7.1.1.0 ,-magyar nyelvet is tartalmazó rom telepítése redmi 3-ra:
Kis kieg: ez nem 7.1.1.0-as ROM, hanem 7.1.1.0.0-as...
A kerdesem amugy az lenne, hogy ezen a ROM-on el tudom inditani a bootloader feloldo folyamatot? (a hivatalos Xiaomi-st) Mert mar belakta a csajszi a telot es csak akkor valtana ROM-ot, ha lesz multi vagy MIUIHU magyar nyelvu ROM...
Tehat nem szeretnem, ha csak azert hasznalna hetekig eredeti angol/kinai ROM-ot, mert addig tart a Xiaominak feloldani a bootloadert...
- kisszoli0707
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
-
Medálok
Igazad van a rom számával kapcsolatban,köszi a kiegészítést,valóban egy nullával több van a végén! 
De ettől függetlenül még használható.A bootloader nyitását még nem próbáltam ki,de szemtelen módon addig nem is kívánok vele foglalkozni,amíg a magyar fejlesztőcsapat azt nem mondja,hogy :-Elkészült a "hibátlan",teljesen magyar nyelvű rom!
De ettől függetlenül még használható.A bootloader nyitását még nem próbáltam ki,de szemtelen módon addig nem is kívánok vele foglalkozni,amíg a magyar fejlesztőcsapat azt nem mondja,hogy :-Elkészült a "hibátlan",teljesen magyar nyelvű rom!
-
shadow4
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 10
Nekem is egy nullával több végű rom van fent de teljesen jól működik ,semmi kivetnivalót nem látok benne.
- loukie
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
- MIUI érdeklődő

- 12
-
Medálok
Kipróbáltam,nekem letöltötte gond nélkül,egy kattintásra!Erre nem is tudom azt mondani,hogy esetleg elszúrtál valamit,mert az általam feltöltött link-re kattintva azonnal beadja a google drive-ba feltöltött zip fájlt.Csak rá kell kattintani a letöltés gombra,no meg persze megadni neki az útvonalat,hogy hova szeretnéd tenni a gépeden és percek alatt le fogja tölteni.
-
tomatos
- MIUI látogató

- 11
-
Medálok
Nekem azt írja, hogy túl sokan töltötték le, így nem engedi próbáljam meg 24 óra múlva ...
- loukie
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
Na most sikerült! Köszi!kisszoli0707 » Ma, 15:23 írta:Kipróbáltam,nekem letöltötte gond nélkül,egy kattintásra!Erre nem is tudom azt mondani,hogy esetleg elszúrtál valamit,mert az általam feltöltött link-re kattintva azonnal beadja a google drive-ba feltöltött zip fájlt.Csak rá kell kattintani a letöltés gombra,no meg persze megadni neki az útvonalat,hogy hova szeretnéd tenni a gépeden és percek alatt le fogja tölteni.
-
calamites
- MIUI látogató

- 12
-
Medálok
Helló!
Miután egyre népszerűbb a készülék talán eljött az ideje, hogy rákérdezzek, hogy lesz-e, lehet-e erre majd MIUIHU rom?
Minden megoldás érdekel.
Miután egyre népszerűbb a készülék talán eljött az ideje, hogy rákérdezzek, hogy lesz-e, lehet-e erre majd MIUIHU rom?
Minden megoldás érdekel.
-
tomatos
- MIUI látogató

- 11
-
Medálok