Kérdések, válaszok, megoldások
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek ennek a telónak a magyarosítása(magyar nyelvű rom) megoldódik rövid időn belül?
A nejemnek szeretnék ilyet venni de ha nem lesz magyar nyelvű rom akkor nem veszek ilyet Sajnos.
Az EU..ock-tól venném majd.
Előre is Köszönöm a választ.
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek ennek a telónak a magyarosítása(magyar nyelvű rom) megoldódik rövid időn belül?
A nejemnek szeretnék ilyet venni de ha nem lesz magyar nyelvű rom akkor nem veszek ilyet Sajnos.
Az EU..ock-tól venném majd.
Előre is Köszönöm a választ.
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
4c-re van magyar rom ha jól tudom 
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
Medálok
Köszi a választ.Igen tudom,nekem 4c-m van.De neki ebben a kategóriában szerettem volna.Mert ez jobban nőies(Aranyszín,stb).
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Jah, bocs, benéztem, csak félrepillantottam az adatlapodra, a topicot nem néztem, sorba megnyitok minden olvasatlant külön lapon és úgy válaszolgatok.
Én speciel azt ajánlom, hogy aki nem igazán szeret trükközni, telepítgetni, az ne vegyen egy darabig zárt bootloaderes telót. A globál rom milyen rá, halvány lila gőzöm sincs, soha nem volt globál rom a telefonomon, elvben az googleosítva van, de a angol kínait is lehet, van google installer. Ez egy kinai telefon, az angol nyelv tokeletesen mukodik rajta.
Én speciel azt ajánlom, hogy aki nem igazán szeret trükközni, telepítgetni, az ne vegyen egy darabig zárt bootloaderes telót. A globál rom milyen rá, halvány lila gőzöm sincs, soha nem volt globál rom a telefonomon, elvben az googleosítva van, de a angol kínait is lehet, van google installer. Ez egy kinai telefon, az angol nyelv tokeletesen mukodik rajta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kovbandi 2016.03.16. 10:23-kor.
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
-
oroveczi
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! A xiaomishop.hu-n V7.1.2 stabil rommal, magyar nyelvel hírdetik a redmi 3-at. Hogy telepítik rá a magyar romot?
Egy kérdésem lenne! A xiaomishop.hu-n V7.1.2 stabil rommal, magyar nyelvel hírdetik a redmi 3-at. Hogy telepítik rá a magyar romot?
-
macko003
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
felment, de win 7 x64 alatt nem hozott megoldást. win 10 alapból felismeri.mumin007 » 2016.03.13. 10:51 írta:http://miuiandroid.hu/files/MiPCSuite/M ... 2_2717.exemacko003 » 2016.03.11. 16:38 írta:gyors kérdés. feldugtam gépre, de semmi, van egy ismeretlen android nevű eszköz az eszközkezelőmben. MTP-ként csatlakoztattam.
Milyen driver/sw kell hozzá?
Ha, ezt a programot installálod a PC-re a szükséges driverek is felkerülnek. Egyébként, maga a program nem igazán használható.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Még ezt próbáld ki. Poonkie tegnapi hozzászólása:
"Beleolvasva a fórumba, szeretném megosztani veletek az USB kapcsolattal kapcsolatos probléma általam tesztelt megoldását. A shortcut készítős módszer nem működött, ugyanúgy nem tudtam csatlakoztatni a telefont PC-hez. Ami nekem bevált:
1. Telepítsétek a MIUI USB settings appot:https://play.google.com/store/apps/deta ... sbsettings
2. Fejlesztői eszközök alatt engedélyezzétek az USB hibakeresést.
3. Csatlakoztassátok a telefont PC-hez USB-n.
4. Indítsátok el a MIUI USB settings alkalmazást és válasszátok a "Try again lehetőséget".
5. Ha minden rendben megy, engedélyezni tudjátok az MTP/USB Mass Storage módot."
https://play.google.com/store/apps/deta ... ings&hl=hu
"Beleolvasva a fórumba, szeretném megosztani veletek az USB kapcsolattal kapcsolatos probléma általam tesztelt megoldását. A shortcut készítős módszer nem működött, ugyanúgy nem tudtam csatlakoztatni a telefont PC-hez. Ami nekem bevált:
1. Telepítsétek a MIUI USB settings appot:https://play.google.com/store/apps/deta ... sbsettings
2. Fejlesztői eszközök alatt engedélyezzétek az USB hibakeresést.
3. Csatlakoztassátok a telefont PC-hez USB-n.
4. Indítsátok el a MIUI USB settings alkalmazást és válasszátok a "Try again lehetőséget".
5. Ha minden rendben megy, engedélyezni tudjátok az MTP/USB Mass Storage módot."
https://play.google.com/store/apps/deta ... ings&hl=hu
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
macko003
- MIUI látogató

- 10
Sajnos nem nyert. Ha jól értem, ez nem erre a problémára megoldás. Nálam a driver hiányzik.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Bocsi, néha már a nagy kérdés-felelek játékban nem tudom, hogy hol tartok...
http://miuiandroid.hu/files/MiPCSuite/M ... 1_2717.zip
Ez egy frisebb program, ha ez sem segít, nincs több ötletem.
Illetve annyi, hogy az előbbit is kipróbálhatod, veszteni nem vesztel vele semmit...
http://miuiandroid.hu/files/MiPCSuite/M ... 1_2717.zip
Ez egy frisebb program, ha ez sem segít, nincs több ötletem.
Illetve annyi, hogy az előbbit is kipróbálhatod, veszteni nem vesztel vele semmit...
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
macko003
- MIUI látogató

- 10
kipróbáltam, de az csak a MTP és PTP beállítást hozza fel, amit amúgy is elérek, ha csatlakoztatás után az értesítési menüben rákattanok.
A program frissítés sem oldotta meg. nem nagy gond. céges gép, max fénykép lementésére használnám, de azt eddig is inkább email-ben küldtem, mert eszközről közvetlen amúgy sem lehet file-t csatolni outlookban... (köszönjük MS)
A program frissítés sem oldotta meg. nem nagy gond. céges gép, max fénykép lementésére használnám, de azt eddig is inkább email-ben küldtem, mert eszközről közvetlen amúgy sem lehet file-t csatolni outlookban... (köszönjük MS)