Erre nem is lesz

Ezt borítékolom. Ahogy a Xiaomi halad úgy meg főleg nem. Ami nem is lenne gond, ha a meglévő romok lennének jók, de pl. ez a MiBand hiba ami most van rosszul érint. Főleg a hívásjelzés funkciót használom ( itthon némán van a telefonom mindig ), és az angol fórumon azt írták nem javították. Mérgemben át mennék CM romra, de mivel a kernel forrását se adták ki, így azt is b@szhatom, mert addig nem lesz tökéletes a CM erre a telóra....pont a kamera rosszabb, ami alapból nem az erőssége.
Szóval úgy érzem, e heti frissítés megint kimarad. Sőt, ha úgy javítják, mint a alkalmazás értesítés jelzést - nálam az se megy hónapok óta - vagy ezen a romon maradok, és nem frissítek most már, vagy elfelejtem azt az egyik számomra egyik elsőrendű funkciót, ami miatt lényegében megvettem ezt a kütyüt.....És hogy kerek legyen, persze az erre kitalált külső appok rendre elfelejtenek értesíteni, tehát azok is kilőve.
És még direkt örültem az MTK procinak amikor telót vettem, mert gyűlölöm a Snapi melegedését, de ezzel is beszívtam

Komolyan gondolkozom a cserén, de számomra a Xiaomiban jelenleg nincs alternatíva. Bootloader nyitogatással meg nincs kedvem szenvedni, vettem volna inkább egy Note 4G-t