ViPER4Android Audio Effects alkalmazás nem működik! :( Help!

Válasz küldése
Deleted User 10167

ViPER4Android Audio Effects alkalmazás nem működik! :( Help!

Hozzászólás Szerző: Deleted User 10167 »

Van egy nagy problémám, gondoltam megírom, hátha valaki használja ugyan ezt a programot és tudna segíteni. Szóval már az előző telefonomba (LG G2 mini) használtam a "ViPER4Android Audio Effects" nevű programot hogy sokkal szebben szóljanak a zenék a telefonomon, mivel ez egyfajta hangzás javító amit nagyon szeretnék továbbra is használni. Link
Viszont itt Note 2-n, a jelenlegi "xiaomi.eu_multi_hermes_6.1.29_v7-5.0" rommal hiába telepítem fel a hang drivert amit a program fel ajánl, azt írja "No supported" tehát nem működik semmilyen beállítás benne és így használhatatlan. :(
Használja valaki ezt a programot aki tudna nekem segíteni hogy miként lehetne működésre bírni? Nem tudom a rom miatt nem megy, vagy esetleg valami bekavar a háttérbe? Elég furcsa....pedig a BusyBox-ot is feltettem amit a program igényel.
yngwie66
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note

Re: ViPER4Android Audio Effects alkalmazás nem működik! :( H

Hozzászólás Szerző: yngwie66 »

http://en.miui.com/thread-100901-1-1.html ezt olvasd el és az alapján rakd fel.Akkor működni fog.Én is így használom.
Deleted User 10167

Köszi a segítséget!
Mondjuk azóta megoldódott a problémám. Egy régebbi verziót tettem fel a 2.2.1.1-et, mellé BusyBox-ot és simán felment a driver, úgyhogy szépen működik. :)
Mercoory
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Medálok

Hozzászólás Szerző: Mercoory »

Teljes OFF az alap kérdés tekintetében :

Milyen lesz a zene? Nem trollkodom, de mindig össze futok az alkalmazás nevével, de nem próbáltam még...
Jelnleg a felügyeletem alatt: Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Redmi 1S, Xiaomi Redmi 2 Prime
Deleted User 10167

Próbáld ki és megtudod. :) Annyit elöljáróban eltudok mondani hogy ha van hozzá jobb fülesed, pl. xiaomi piston 3, akkor nagyot dob a hangzáson. A mély hangokat annyira le mélyíti nálam (persze a közepet és magasat meghagyva, sőt szebb hangzásúvá téve) hogy az az érzésem mintha egy SUB lába mellé tettem volna a fülem. Rezegteti szépe a dobhártyám az agybadugós füles, persze emellett nem torzít semmit a mélyen. Külön a mély hangokat is be lehet lőni adott frekvenciára 40-120 hz-ig hogy hova nyomja a mélyet, térhangzás, és egyéb finomságokkal kiegészítve.
Mercoory
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Medálok

Hozzászólás Szerző: Mercoory »

Köszönöm a választ. Ki fogom próbálni.. De rom mentés előzi majd meg a dolgot :)
Jelnleg a felügyeletem alatt: Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Redmi 1S, Xiaomi Redmi 2 Prime
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 2”