Stabil és Fejlesztői ROM telepítés SP Flashtool segítségével

lordrobi
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Re: Stabil és Fejlesztői ROM telepítés SP Flashtool segítség

Hozzászólás Szerző: lordrobi »

rajen » 2015.12.15. 21:27 írta:Utána nézek...
Szia!
Sem a xiaomi.eu_multi_hermes_6.1.14_v7-5.0 sem a xiaomi.eu_multi_hennessy_6.1.14_v7-5.0 nem tartalmaz image és signed_bin mappát. Ezeket hogyan kell telepíteni?
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Poco F5
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 2 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: szekelyelek »

Ezek a romok a Redmi Note 2 és Note 3 telókhoz készültek recovery telepítés alkalmazásával. Ha a Hennessy-nek nyitott a bootloader-e akkor tudod telepíteni. Fel kell másolni a tömörített fájt a telefonra. Én a főkönyvtárban átnevezem updete.zip re, majd vagy a csomag telepítését választod a frissítés alkalmazásban, vagy az újraindítást recovey üzemmódban... instal update...

És kész... :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2016.01.31. 07:11-kor.
Ok: Ne idézd az előtted szólót!
Varesz86
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Medálok

Hozzászólás Szerző: Varesz86 »

sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget, vissza akartam térni az eu multi romrol a gyári fejlesztői romra, flash szépen lefutott de a telefon nem kapcsol be, nagy nehezen sikerült megoldanom hogy rá tudjam fleshelni a gyári stabilt vagy a fejlesztőit, szépen végig fut a csík de ezek után sem kapcsol be, ha jól emlékszek valaki már járt így, volt format is úgyhogy lesz vele dolgom de egyelőre nem jutok előrébb, remélem valaki tud nekem segíteni, köszönöm
lordrobi
MIUI látogató
MIUI látogató
10

szekelyelek » Tegnap, 07:15 írta:Ezek a romok a Redmi Note 2 és Note 3 telókhoz készültek recovery telepítés alkalmazásával. Ha a Hennessy-nek nyitott a bootloader-e akkor tudod telepíteni. Fel kell másolni a tömörített fájt a telefonra. Én a főkönyvtárban átnevezem updete.zip re, majd vagy a csomag telepítését választod a frissítés alkalmazásban, vagy az újraindítást recovey üzemmódban... instal update...

És kész... :)

A Henessy-t nem tudtam az általad leírt módon telepíteni, azt hogy nyitott-e a bootloader-e azt honnan tudom?
A telefonom Note 3, MIUIU 7.0 | Stable by 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) verzió van rajta. A Play áruház magyar, és egy-két dolog, de a menü nem. Szeretnék egy magyar menüs 6.1.14 verziót feltenni, vagy bármilyet amiben van magyar menü.
Milyen RAMot tegyek fel, és milyen módszerrel szerintetek?
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Poco F5
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 2 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: szekelyelek »

A BL nyitottságát úgy tudod ellenőrizni (ami alapbó, így nálad is biztos, hogy zárt) kikapcsolt készüléknél a hangerő fel és a bekapcs gomb egyidejű nyomását követően mi logó, majd egy készülék körvonala jelenik meg. Ha nem így van és bármi más (TWRP, vagy más recovery) felület jelenne meg, akkor nyitott a Bootloader.

Nyitással a RN3 fórumban külön bejegyzés foglalkozik (nekem pl valami ismeretlen ok miatt elsők között sikerült...). Mi regisztráció és a fórumról letölthető program kell hozzá... Valamint angol esetleg kínai nyelv ismeret... És türelem (napokban mérve)... Ha "engedélyezték", akkor a fórumban ugyancsak leírtak alapján kell a TWRP recovery-t telepíteni. Ezt követően működik a korábban leírt telefonon lévő zip telepítés...

Kitartást :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2016.02.01. 11:18-kor.
Ok: Ne idézd az előtted szólót! Hányszor kell még szólnom???
lordrobi
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Nem nyitott. Így zárt BL esetén nem is lehet magyar menüt feltenni, csak ha nyitott a BL?
Pgyorgy
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Hozzászólás Szerző: Pgyorgy »

Lehet zárt BL-re magyar nyelvet is tudó ROM-ot telepíteni.
Ezt pl. http://en.miui.com/thread-208490-1-1.html

Én előszőr az első bejegyzés (Rajen) szerint tettem fel a fejlesztői ROM-ot, utána a menüben lévő updaterrel frissítettem és aztán tettem fel a linkelt helyről a 6.1.14-et. ( ennek az újabb változataiban pl. 6.1.21 már nincs magyar nyelv).
Ha a magyar nyelv a fontos akkor a 6.1.14-et tedd fel addig amíg a srácok ki nem adják a MIUIHU ROM-ot.
lordrobi
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Köszi!
attoszekund
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Hozzászólás Szerző: attoszekund »

Varesz86 » Ma, 08:56 írta:sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget, vissza akartam térni az eu multi romrol a gyári fejlesztői romra, flash szépen lefutott de a telefon nem kapcsol be, nagy nehezen sikerült megoldanom hogy rá tudjam fleshelni a gyári stabilt vagy a fejlesztőit, szépen végig fut a csík de ezek után sem kapcsol be, ha jól emlékszek valaki már járt így, volt format is úgyhogy lesz vele dolgom de egyelőre nem jutok előrébb, remélem valaki tud nekem segíteni, köszönöm
Valamit olvastam erről.pre-loader bepipálva maradt? Úgy is próbáld meg hogy bepipálva van és nyomod mindkét hangerőt meg a bekapcs gombot. És mindenképp 1516-os Sp tools-t használj. Egy pakisztáni lánynak próbáltam segíteni team vieweren keresztül, a 20-as Sp nem volt jó.
founer
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: founer »

Sziasztok. Pár napja hasonló problémával szembesültem. A megoldást a 6.1.14 eu fejlesztői rom hozta meg az 5.1532-es flesh el felrakva. a pack https://mega.nz/#!TgYQnZ6Z!WT1703Hy_Fw3 ... J5tWvxvd64
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára founer 2016.02.01. 20:00-kor.
Válasz küldése

Vissza: “Redmi Note 3”