Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Mire eljutottam odaig hogy vegre sikerult elkuldenem a nyitasi kerlemet es felkerultem a varo listara addigra meghalt a telefonom. Szoval sajnos zarva van... probalom felvenni a kapcsolatot az oldallal ahonnan rendeltem de a customer service nem a legjobb..
oke szoval sp flashtool 5.1532.00 es dev rom 5.12.10 minden betoltve a flashtoolba format+download mode. semmi valtozas. erdekesnek tartom hogy a telefon nem kapcsol be, sem fastboot mod sem az aksi nem jelenik meg ha radugom toltore de viszont a laptopom meg felismeri ha radugom gepre es tudom flashelni...
A Stabil kínai V7.0.16.0 romot rakd rá SP FlashTools v5.1516.00 al és azzal újra elindul a telefon, amikor én is raktam fel az eus romot flash végeztével nálam se reagált semmire se és ez volt a megoldás
Tedd töltőre pár órát, majd flash újra. Meg az SP toolsban van olyan, hogy csak törlés fent a fülek közt, de mindent! Azt is csináld meg, majd simán download funkcióval a dev rom. Be kell hogy kapcsoljon! Én ezeket tettem meg és bekapcsolódott. Már 3x túl vagyok rajta.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14