Mi Unlock - Bootloader Feloldó program (Magyar)

steven81ir
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Xiaomi Mi 10T Pro
Re: Bootloader Unlock Tool (Magyar)

Hozzászólás Szerző: steven81ir »

igen igazad volt. most frissitettem a dev 6.1.21 beta rom-ra flashtool-al. koszi a tippet
steven81ir
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

B@SSZUS EZ HIHETETLEN. A TELEFONOMBOL RAKETA LETT. AZTAAAAAAAA.... eskuszom erezhetoen felgyorult a telefonom. amikor megkaptam vissza allitottam 83 alkalmazast a sajat google play-embol es csinaltam egy benchmark-ot. antutu. az eredmenyem 48k. most csinalok megint egyet kivancsi leszek van e barmilyen valtozas...
kotovics
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi4

Hozzászólás Szerző: kotovics »

steven81ir » Ma, 18:15 írta:Koszonom. Most tovabb jutottam egy oldallal. Itt keri a kodot amit elkuldott de hiaba irom be valami hiba uzenet jon ki es a kinai krikszkrakszok kozott annyit ki tudok olvasni hogy IP.

A masik kerdesem az lenne hogy miert nem fogad el semmilyen miui rom-ot? Letoltottem a letezo osszes dev romot a telomhoz es mindegyikre azt irja hogy cant verify update...
Próbáld SP flashtools-al feltenni. Persze ahhoz olyan formátumba kell letöltened (nem zip). Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nekem akkor írta ki ezt a hibaüzenetet, amikor kiderült hogy a "find device" bekapcsolva maradt. Lépj be a fiókodba, és kapcsold ki ! Ha nincs gond az account elérhetőségeddel, akkor ezt símán meg tudod csinálni.
Csabi159
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE

Medálok

Hozzászólás Szerző: Csabi159 »

Üdv, kezdem feladni a reményt bootloader nyitás ügyben. Profilom 100%-os, diamond member vagyok, kérelem 2 hete elküldve, még sincs jogosultságom a nyitáshoz. Teljes sync megvolt, find device megvolt, mindent kipróbáltam azt hiszem. Valakinek van ötlete mit tehetnék még?
Vanka
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: Vanka »

Ez a Find Device alapból be van kapcsolva ? Ha nem regisztrál fiókot ki lehet kapcsolni ?
Barátom nagy gyerekeinek most vett 2 db Note 3-at ,megigértem segítek a multi felrakásban ,még nem volt Xiaomi telefonjuk.Nem akarom téglásítani.
Csabi159
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE

Medálok

Hozzászólás Szerző: Csabi159 »

Regisztrált fiókkal nekem alapból be volt kapcsolva, nézd meg a telefonon: Mi Account>Mi Cloud>Find Device
kotovics
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi4

Hozzászólás Szerző: kotovics »

szaszapi » Ma, 17:57 írta:Semmit! ...

Nagyon sokan addig jutottunk mint te!

50%-nál megáll az ellenőrzési folyamat!

A legnagyobb gond hogy nálam is jól összekuszálódtak a dolgok. Van több Mi fiókom viszont nem tudok kijelentkezni belőle a telefonon, azt írja időtúllépés, próbálja újra!
Ajjaj, nekem is így kezdődött !!!
steven81ir
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Ma eljutottam idáig hogy feladom egyenlőre ezt a bootloader nyitás dolgot. Ma töröltem a régi fiókomat a telefonrol és csináltam egy teljesen újat sim-et cseréltem és regisztráltam a számot. Mindent meg csináltam amit kellett. Elküldte az ellenőrző SMS-t majd kaptam egy IP-s hiba üzenetet amit nem tudok elolvasni mert kínai. Egy kicsit csalódott vagyok...

Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 3-el
steven81ir
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11

Sziasztok. Szeretnék valamit megosztani veletek. Ma még bolondult a laptopom és újra kellett telepíteni. Miután mindent a helyére raktam megint neki futottam a bootloader kinyitásnak. Eddig egy hiba üzenet jött ki ha próbáltam elküldeni a kérésem. Ma viszont eljutottam a várakozás képernyőre... Kép

Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 3-el
Lampard19
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 1S

Hozzászólás Szerző: Lampard19 »

Az a kínai hibaüzenet nagyon sok mindenkinek előjött. Angol fórumon azt írták rá, hogy várj legalább 24 órát azután és próbáld újra. Én ezt tettem és ugyanúgy elfogadta, szóval szerintem az idő volt a gyógyír :)
Válasz küldése

Vissza: “Mi Unlock - Bootloader feloldó program”