Stabil és Fejlesztői ROM telepítés SP Flashtool segítségével
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
Re: Stabil és Fejlesztői ROM telepítés SP Flashtool segítség
Nyomtam a hangerő le gombot, közben rádugtam a PC-re, de abból már kijöttem... Az eszközkezelőben van egy Redmi, aminél az a kis sárga jelecske van, hogy nincs illesztőprogi... Amúgy az eszközökben megjelenik, mit média eszköz, meg a Phone Storage is a fájlkezelőben... Csak nem tudom, hogy így hozzákezdhetek-e a Flaheléshez...
-
CsabaK
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Tedd fel a mi pc suite-ot, nézd meg, hogy változik-e valami. http://pcsuite.mi.com/
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
Köszi , megoldotta... Driver-t hiányolt, de felrakta... Köszönöm szépen mégegyszer!
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
A Windows Deffendert le kellett tíltani, mert nem engedte futni a Fleshtoolt... Ha esetleg valaki ugyanígy jár...
Sikerült végül...
Sikerült végül...
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
Bocsánat, de még mindig van kérdésem: Bebútolt rendesen, az első lépésnél kiválasztottam a Magyar nyelvet, de a következőnél (Choose Your Locale) még európai ország sincs, nemhogy magyar... Mit jelöljek? Vagy rakjam újra?
-
CsabaK
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Ami tetszik, nincs európai locale + a magyar nyelvi támogatás is erősen hiányos (de legalább valami), talán a következő verziókban fejlődik.
Ha meglesz a bootloader unlock a xiaomi.eu -s rom már szépen tudja a magyar nyelvet. (most vettem észre, az smiui még nem tudta)
Ha meglesz a bootloader unlock a xiaomi.eu -s rom már szépen tudja a magyar nyelvet. (most vettem észre, az smiui még nem tudta)
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
Köszi, de az ujjlenyomatolvasó sem akar működni... Valahogy vissza tudok térni a gyári stabilra, vagy inkább válasszak egy fejlesztőit?
-
CsabaK
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Nekem nem volt problémám az ujjlenyomatolvasóval. Furcsa. Mi a gond vele?
Stabil ROM-ra is Flash Tool-lal tudsz visszatérni, ezzel: http://en.miui.com/a-234.html <Redmi Note 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download>.
Ha ezt teszed, nekem az a tapasztalatom, hogy jobb a 1516-os sp flash toollal megtenni (az újabbakkkal nálam (win 10 + 32 gb redmi note 3 volt némi probléma), de ezzel nem. Leírás + a flash tool itt: http://xiaomi.eu/community/threads/tuto ... ost-265002
Ja, kb ugyanez a leírás itt van az első oldalán ennek a threadnek.
Stabil ROM-ra is Flash Tool-lal tudsz visszatérni, ezzel: http://en.miui.com/a-234.html <Redmi Note 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download>.
Ha ezt teszed, nekem az a tapasztalatom, hogy jobb a 1516-os sp flash toollal megtenni (az újabbakkkal nálam (win 10 + 32 gb redmi note 3 volt némi probléma), de ezzel nem. Leírás + a flash tool itt: http://xiaomi.eu/community/threads/tuto ... ost-265002
Ja, kb ugyanez a leírás itt van az első oldalán ennek a threadnek.
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
Köszi, végül is a fejlesztőit raktam fel... Most frissít, de egyelőre az újlenyomatolvasót itt sem tudtam beállítani... Lehet, hogy türelmetlen volta, de odaraktam az ujjam és nem történt semmi... Nem írta, hogy vegyem le, tegyem rá... Most már megvárom amíg ráfrissít, aztán majd lesz valami...
-
robijalsi
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Pro
A 6.1.14-es multiban végre benne a magyar is. Tehát a leggyorsabban így lehet magyart varázsolni:
1.) D-10: előre, 10 nappal a teló érkezése előtt lekérni az unlock engedélyt, ehhez nem kell a teló, csak egy xiaomi fiók
2.) D: ha megjön a teló, rögtön rárakni az SPFlash-os multi eu romot, amelyikben benne a magyar. Így azonnal örülhetsz a telódnak, mert használható. Le van tisztítva a kínai szeméttől és benne van a Google Play is. China Stable, China Global és China DEV -re is azonnal felrakható.
3.) D+: miután megkapod az engedélyt, jön a bootloader unlock
4.) utána rakod rá a TWRP-t (illetve rootolod, ha akarod) - ezek unlock nélkül nem mennek
És kész is vagy tulajdonképpen. Mivel fent a multi eu (magyar) rom, azt normálisan tudod működtetni, beleértve a heti frissítéseket is (Updateren keresztül, manuálisan vagy - majd ha működik - OTA-n is).
1.) D-10: előre, 10 nappal a teló érkezése előtt lekérni az unlock engedélyt, ehhez nem kell a teló, csak egy xiaomi fiók
2.) D: ha megjön a teló, rögtön rárakni az SPFlash-os multi eu romot, amelyikben benne a magyar. Így azonnal örülhetsz a telódnak, mert használható. Le van tisztítva a kínai szeméttől és benne van a Google Play is. China Stable, China Global és China DEV -re is azonnal felrakható.
3.) D+: miután megkapod az engedélyt, jön a bootloader unlock
4.) utána rakod rá a TWRP-t (illetve rootolod, ha akarod) - ezek unlock nélkül nem mennek
És kész is vagy tulajdonképpen. Mivel fent a multi eu (magyar) rom, azt normálisan tudod működtetni, beleértve a heti frissítéseket is (Updateren keresztül, manuálisan vagy - majd ha működik - OTA-n is).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára robijalsi 2016.01.16. 17:47-kor.
Semmi sem lehet annyira komplikált, hogy ne lehessen még jobban bebonyolítani.