Mi Unlock - Bootloader Feloldó program (Magyar)
-
kotovics
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Re: Bootloader Unlock Tool (Magyar)
Most újraraktam mindent, és amikor a fejlesztői romot szeretném az updater-rel feltenni a stabilról (Choose update pack), betallózva a főkönyvtárban lévő 5.12.24 zip fájlt ez a hibaüzenet fogad: "Can't verify update"
Mit csinálok rosszul? Már 2x letöltöttem, nem lehet hibás...
Mit csinálok rosszul? Már 2x letöltöttem, nem lehet hibás...
- TommyTailor
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Csekkold a méretét a letöltött file-nak. Nekem 2x is kevesebbet húzott lett...820 helyett....600 valamennyit.
Xiaomi Redmi Note 3-mal küldve
-
kotovics
- MIUI Tag

- 11
Egyszerűen nem értem miért nem megy fel a fejlesztői. Legutoljára pont ugyanígy csináltam, és rendben lefutott, most meg ez a "Can't verify update" fogad mindig. Már 3x töltöm le, a mérete total commander szerint 847 681 474 minden letöltésnél.
Már próbáltam főkönyvtárba, download könyvtárba is és átneveztem update.zip -nek is, de mindig ezt írja "Can't verify update"
Kezdek besokalni. Ennyit még nem szívtam telefonnal. Hogy lehet, hogy ami 3 napja ment, most nem jó?
Már próbáltam főkönyvtárba, download könyvtárba is és átneveztem update.zip -nek is, de mindig ezt írja "Can't verify update"
Kezdek besokalni. Ennyit még nem szívtam telefonnal. Hogy lehet, hogy ami 3 napja ment, most nem jó?
-
kotovics
- MIUI Tag

- 11
Valaki járt már úgy hogy ugyanannak a fióknak 2 db ID száma volt?
Először is elég régóta van már mi fiókom, és eddig az mi4 telefonommal tökéletesen működött
minden. A baj fő forrása, hogy ugyanahhoz a felhasználónév, jelszó,telefonszám trióhoz 2db különböző ID szám is előjött(hol ez, hol az és nem tudom szabályozni). Ez azóta van mióta az note 3 bl unlockkal szenvedek. Az egyik ID rendesen működik, de a régebbi (aminek a számát sem tudom, csak az első 3, és utolsó 3 számjegyet) csak a note3-hoz és annak is a legújabb fejlesztői romjához tartozik. Ehhez az ID-hez hozzázáródott a note 3-am, és abban a pillanatban, amikor felteszem a fejlesztői romot aktiválódik benne a lopásvédelem. Természetesen a jelszót, email címet stb. tudom (mert ugyanaz mint a jól működő másik) de nem küld sms-t a feloldáshoz, így jelenleg használhatatlanná vált a note 3-am.
Valószínű hogy ezért nem engedi feltenni a régebbi fejlesztőit sem (amivel tegnap szenvedtem).
Csak a fejlesztői rommal jön elő a lopás védelem, mert ott voltam belépve ezzel a kóddal, a stabil kínaival nem.
Van valami ötletetek, hogyan tudnék megszabadulni a régebbi id-től, és egyben a lopásvédelemtől?
Így ugyanis még a bl nyitás lehetőségem is elszállt.
Most viszont ha belépek a https://account.xiaomi.com oldalon már csak a jó id-t látom a fénykép alatt.
Először is elég régóta van már mi fiókom, és eddig az mi4 telefonommal tökéletesen működött
minden. A baj fő forrása, hogy ugyanahhoz a felhasználónév, jelszó,telefonszám trióhoz 2db különböző ID szám is előjött(hol ez, hol az és nem tudom szabályozni). Ez azóta van mióta az note 3 bl unlockkal szenvedek. Az egyik ID rendesen működik, de a régebbi (aminek a számát sem tudom, csak az első 3, és utolsó 3 számjegyet) csak a note3-hoz és annak is a legújabb fejlesztői romjához tartozik. Ehhez az ID-hez hozzázáródott a note 3-am, és abban a pillanatban, amikor felteszem a fejlesztői romot aktiválódik benne a lopásvédelem. Természetesen a jelszót, email címet stb. tudom (mert ugyanaz mint a jól működő másik) de nem küld sms-t a feloldáshoz, így jelenleg használhatatlanná vált a note 3-am.
Valószínű hogy ezért nem engedi feltenni a régebbi fejlesztőit sem (amivel tegnap szenvedtem).
Csak a fejlesztői rommal jön elő a lopás védelem, mert ott voltam belépve ezzel a kóddal, a stabil kínaival nem.
Van valami ötletetek, hogyan tudnék megszabadulni a régebbi id-től, és egyben a lopásvédelemtől?
Így ugyanis még a bl nyitás lehetőségem is elszállt.
Most viszont ha belépek a https://account.xiaomi.com oldalon már csak a jó id-t látom a fénykép alatt.
-
kotovics
- MIUI Tag

- 11
Csak ha visszaállítom utána az eredeti imei-t akkor szerintem újra lezár, mert a zár magához az imei számhoz van hozzárendelve! Jól gondolom, fejlesztő urak?
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Ha fastboot gyári romit tesztek fel,akkor.is automatikusan visszazár.
-
kotovics
- MIUI Tag

- 11
Nem, akkor nem zár vissza, mert ott előtte a jó id-vel rendelkező (ugyanazon fiókkal) voltam belépve. Most frissült 22 verzióra, és az tökéletesen megy.vagyula » 11 perccel ezelőtt írta:Ha fastboot gyári romit tesztek fel,akkor.is automatikusan visszazár.
-
kotovics
- MIUI Tag

- 11
@vagyula az hogy 2db id number van hozzárendelve a fiókomhoz, az egy hiba lehet? Már arra is gondoltam, hogy a fórumnak illetve a Cloud-nak lehet különböző ID száma. Csak az a gond, hogy bárhová lépek be, már nem adja be a rossz id számot, hogy ott esetleg le tudnám reset-elni a note 3 készülékkeresés funkcióját. Csak, és kizárólag a fejlesztői romban látom a rossz id számot, ott meg rögtön lezár, és amikor beírom a jelszót, utána kéri a telefonszámot, majd nem történik semmi, nem küld üzenetet, egy idő után újra kezdődik a folyamat, ennyi!
- mokorottyu
- MIUI látogató

- 12
-
Medálok
December 11 óta várok, szakadnának meg. Olvastam mindent már a hivatalos fórumukon. Van valami hiba, dolgoznak rajta, találtak valami biztonsági rést, vagy mit tudom én mit, nem is érdekel. A teló mint hardware ok, de ennyi. Más tekintetbe egy rakás kaka az egész, ahogy van. Még csak egy SMS-t sem lehet küldeni ha nem az eredeti üzenet progival teszed. Ujjlenyomat olvasóhoz nem fér hozzá mondjuk a Lastpass, szóval kezd nagyon elegem lenni ebből az egész Xiaomi meséből.szaszapi » 2016.01.03. 12:37 írta:Ebből nem lesz semmi, valaki írta hogy eltelt 3 hétvége,a 10 nap lejárt rég, nem kapott semmit!
Egy választ nem kapsz, a fórum erőltetett kommentekkel tele, mindenhol írnod kell hogy lásd a tartalmat, lényeget, keresel valamit, 50 Thanx után látsz egy értelmesebb kommentet is. Egy hivatalosabb emberrel beszélni nem lehet. Lehet ez a telefon olcsó, olyan a szupport, mintha nagyanyám irányítaná a dolgokat.
- mokorottyu
- MIUI látogató

- 12
-
Medálok
Na tessék... hozzá lehet szólni, bár úgyse nézi a kutya sem. Na én ettől a kaka telefontól szépen megszabadulok, egye az idegeit a sárga szorgos barátom aki legyártotta, meg a sárga aki megtervezte, kitalálta ezt a marhaságot. Szóval a support válasza kb az, a lényege az egésznek, hogy diamond és platinum felhasználók TALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN!!!!!!!!! tudják majd unlockolni. Nem normális nép.... aztán lehet engem elítélni, meg hogy nem tudok viselkedni a fórumon. Nem is akarok egy ilyen termékkel kapcsolatban álló fórumon. Nekem itt telt be a pohár. Ott egy hosszú kommentem, ugyanez a nevem. Lehet egyetérteni velem, vagy nem.
Itt a válasza a kedves vágott szemű hölgynek... egyet fúj, hogy de veszélyes az unlock......mint a gép, úgy fújja...
http://en.miui.com/thread-204470-1-1.html
Itt a válasza a kedves vágott szemű hölgynek... egyet fúj, hogy de veszélyes az unlock......mint a gép, úgy fújja...
http://en.miui.com/thread-204470-1-1.html