Xiaomi Redmi Note 2 kezdő lépések
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Re: Xiaomi Redmi Note 2 kezdő lépések
Sok különbség nincs. Van erről leírás a fórumban
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
manchester98
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Egyéb
Szia mivel nem tudok pü-t küldeni így itt szeretném megkérdezni hogy pontossan kitöl rendeltél az aliexpresröl/esetleg egy linket ha küldenél/ ill. kellet-e vámot fizetned ? Elöre is köszMitics » Ma, 13:59 írta:Az Aliexprees-ről vásároltam. (Ez itt nem a reklám helye) Az olvasottak alapján csináltam mindent a frisditésekkel kapcsolatban. Kínai rommal jött. De azt tapasztalom, hogy semmi gond nincs a telefonnal. Mind a telefon és mind az itt olvasottak tökéletesen működnek. Ja és nem nagyon értek a telefonos dolgokhoz. Szóval nyugodtan tedd azt amit az oldalon leírnak a szerkesztők! Kellemes napot!
- Mitics
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
-
Medálok
Check out this recommended store on AliExpress. Find great products at low prices!
http://s.aliexpress.com/QnyE7BV7
(from AliExpress Android)
Csak ajánlani tudom ezt a boltot.Nagyon korrektek voltak. Bármilyen kérdésed van válaszolnak. Minimális angol nyelvtudás jó ha van. Google fordító segíthet. A vámmal kapcsolatban annyi, hogy kellett fizetnem. 27% áfát. + 2000ft mert a postával intéztem a vámolást. A csomagolása nagyon szuper volt. Nov11.-én rendeltem és december 3.án a kezemben volt. Nyomon tudtam követni a telefon útját. Azóta már olcsobban lehet megvenni és rengeteg plusz dolgot tudsz az aliexpressen rendelni hozzá. Jó böngészést! Ja és csak ajánlani tudom a telefonos aplikációját az alinak plusz kedvezményeket ad a vásárláshoz mint a pc-n.
http://s.aliexpress.com/QnyE7BV7
(from AliExpress Android)
Csak ajánlani tudom ezt a boltot.Nagyon korrektek voltak. Bármilyen kérdésed van válaszolnak. Minimális angol nyelvtudás jó ha van. Google fordító segíthet. A vámmal kapcsolatban annyi, hogy kellett fizetnem. 27% áfát. + 2000ft mert a postával intéztem a vámolást. A csomagolása nagyon szuper volt. Nov11.-én rendeltem és december 3.án a kezemben volt. Nyomon tudtam követni a telefon útját. Azóta már olcsobban lehet megvenni és rengeteg plusz dolgot tudsz az aliexpressen rendelni hozzá. Jó böngészést! Ja és csak ajánlani tudom a telefonos aplikációját az alinak plusz kedvezményeket ad a vásárláshoz mint a pc-n.
-
Manti
- MIUI látogató

- 10
Nekem MIUIHU rommal jött az EUSTOCK tól. Egészen pontosan MIUIHU 5.10.29 fejlesztői volt rajta. Az 5.12.10 -ig OTA frissítés rendben ment, de azóta nem talál frissítést, pedig már volt egy pár. Miért szűnt meg vajon az OTA? Nézem itt a fórumot, de eddig nem találtam rá választ.laca19 » 2015.12.25. 12:46 írta:Annie404! Az EUSTOCK EU multi rommal kűldi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Manti 2015.12.29. 14:49-kor.
-
Deleted User 9416
Az eustock nem miuihu rommal küldi, annak ellenére hogy a dobozán az van.
Xiaomi.eu rommal jött az enyém azt hiszem.
-
Manti
- MIUI látogató

- 10
Nem a dobozáról vettem amit írtam, hanem a készülékből. Beállítások/telefonról 5. sor MIUI verzió
- Jettero
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: POCOPHONE F1
-
Medálok
Az EUstock xiaomi.eu-s Fejlesztői ROM-al küldte nekem a telót. Magyarként tökéletesen frissít hetente azóta is.HUNited » Tegnap, 15:47 írta:Az eustock nem miuihu rommal küldi, annak ellenére hogy a dobozán az van.
- Redmi router AC2100, MiWiFi stable version 2.0.23 - kínai;
- Mi WiFi Router 4, MiWiFi 2.26.175 | Stable - kínai (extenderként);
- POCOPHONE F1, MIUI by mi-globe.com 12.0.1 | Stabil.
-
Deleted User 9416
Én először miuihura, majd pár nap után CyanogenMod 12.1re cseréltem. Azóta is azzal használom, 0 hibával.
- Jettero
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: POCOPHONE F1
-
Medálok
A miuihu-t nem találtad stabilnak?
Olvasgatom hogy kinek mi baja volt a ROMokkal, és nem bátorítóak a hozzászólások - emiatt, és mert a Multi ROM rendben müxik, most kivárok.
Egyébként melyik CM buildet lehet használni a Redmi Note 2-höz? A keresőjében csak Mi2 és Mi3w-Mi4 típusok vannak feltüntetve...
Olvasgatom hogy kinek mi baja volt a ROMokkal, és nem bátorítóak a hozzászólások - emiatt, és mert a Multi ROM rendben müxik, most kivárok.
Egyébként melyik CM buildet lehet használni a Redmi Note 2-höz? A keresőjében csak Mi2 és Mi3w-Mi4 típusok vannak feltüntetve...
- Redmi router AC2100, MiWiFi stable version 2.0.23 - kínai;
-
Deleted User 9416
Nem ment rajta a Banki alkalmazásom.
Egy nem hivatalos CM buildet használok.
Egy nem hivatalos CM buildet használok.