Samsung S4 mini teló után ez a Xiaomi kissé fura még...
Sok mindent meg kell szoknom.

Az én véleményem szerint a fórum olvasgatás hasznos, de nem ajánlatos paranoiásnak lenni már rögtön az elején úgy, hogy a birtokukban sincs a készülék. Ez egy kicsit olyan, mint amikor az ember elolvassa egy gyógyszer leírását a mellékhatásairól, majd el kezdi szedni és produkálja is az olvasott tüneteket...albatros51 » 43 perccel ezelőtt írta:Sziasztok.
Készülök venni egy ilyen mobilt, de egész elmegy tőle a kedvem ahogy itt olvasgatok...
heti frissítésű magyar rom de jól hangzik és mégis tele van hibával a cucc... ez milyen már
sim kártyát nem fogad, sd-t nem eszi meg stb.
egy lenovo a806-ot adtam el, annak semmi nyűgje nem volt egy évig
ha szerencsém lesz ezzel sem lesz, ugye???![]()
ha eustock veszem akkor azon már nem kell romot cserélgetni, csak ota-n frissíteni??
ha meg külföldről , akkor felrakom a mi magyart és ugyanott leszek, mint eustockkal??
ha külföld akkor honnan érdemes (gearbest)??
ha a 16 gb veszek, akkor miket tudok sd-re rakni??
képek videok, zene film, gps térképek, játszani nem tervezek vele, ezért 11 gb alkalmazásoknak nem kevés
a prime a tárhelyen kívül tényleg jobbat gurit??
köszi

még nem láttam miui rendszert, de nem hinném, hogy nem jönne bekovbandi » Ma, 12:20 írta:Semmi gond a teloval. Normalis, nem ezer eves simmel es sd-vel tökeletes, mint minden mas telo. Nem kötelező hetente frissiteni, föleg ha nem ertesz hozza. Ha fontos a gari, eustockrol vasarolj. Ha nem, akkor van sok oldal, ahonnan lehet.
Terkepek nekem az sd-n vannak, appokat nem lehet attenni. Azonban ha nem jön be a Miui, akkor van ra egyebb rendszer is.
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el