Hugo Barra nyilatkozott a Xiaomi nemzetközi terveiről

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
Válasz küldése
parkasz
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Medálok

Hugo Barra nyilatkozott a Xiaomi nemzetközi terveiről

Hozzászólás Szerző: parkasz »

Sziasztok!

A szerdai hírünk a Xiaomi terveiről szól.

Kép
Hugo Barra nyilatkozott a Xiaomi nemzetközi terveiről [írta: gunaxolo]
Kép
A Huawei mellett a Xiaomi a másik vezető cég Kínában. Ez a két cég folyamatosan helyet cserélve áll az első helyen mint a legnagyobb OEM okostelefon gyártó Kínában. A Xiaomi számos készüléket mutatott be az idén és megkezdte a készülékei értékesítését Brazíliában, az első nem kínai piacon. Xiaomi tervezi, hogy hamarosan Afrikában, valamint a társaság vezérigazgatója utalt rá, hogy esetleg 2016-ban az USA-ban is. A Xiaomi valójában már megkezdte termékeinek értékesítését az USA-ban, de jelen pillanatban csak tartozékokat, kiegészítőket árul, okostelefont nem.

Ezt Hugo Barra a Xiaomi nemzetközi ügyekért felelős alelnöke is megerősítette, akit nemrégiben interjúvoltak meg a cég nemzetközi terveivel kapcsolatban.

Hugo Barra 2013 óta dolgozik a Xiaomi-nál, amióta otthagyta a Google-t és azóta felel ott a nemzetközi ügyekért. Barra elmondta, hogy a Xiaomi igazán jól teljesít Indiában és hogy ő az utóbbi 18 hónapban idejének 50%-át ott töltötte, valamint minden a Xiaomi elképzelései szerint alakul. 214 júliusa és az idei év júliusa között a Xiaomi 3 millió készüléket értékesített az indiai piacon, amely igazán remek eredmény. Azt is hozzátette, hogy korai még megítélni a brazíliai és indonéziai piacon elért eredményeiket, de a cég sokat fektet be ezeken a területeken és igyekeznek kiépíteni egy erős csapatot, így kíváncsian várják a 2016. évet.

Tudják, hogy Afrika kiaknázatlan forrás a felhasználókat tekintve, hiszen a kontinensen az okostelefon térhódítása elég lassú. Véleménye szerint az okostelefon eladásainak 60%-a Dél-Afrikában, mintegy 50%-a Kenyában és 25%-a Nigériában történik. A legtöbb afrikai még mindig normál mobiltelefont használ és Xiaomi határozottan látja itt a lehetőséget, ha sikerül nekik, jó, megfizethető árú eszközökkel előállni. A Xiaomi 2016-ban tovább bővíti a jelenlegi okos szerkentyűinek kínálatát is. Barra utalt rá, hogy a vállalat komolyan rajta tartja a szemét a VR-technológia fejlődésén, ez alapján a Xiaomi akár a saját fejlesztésével is előállhat ezen a téren.
Itt az eredeti hír, ha szeretnél még többet tudni: http://en.miui.com/thread-192987-1-1.html
enginev3
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Re: Hugo Barra nyilatkozott a Xiaomi nemzetközi terveiről

Hozzászólás Szerző: enginev3 »

Ki írta ezt a szép cikket? Mert valami helyesírás javítót használhatna, vagy legalább olvasná el, hogy mit írt

Borzalom
parkasz
MIUI imádó
MIUI imádó
12

Medálok

Re: Hugo Barra nyilatkozott a Xiaomi nemzetközi terveiről

Hozzászólás Szerző: parkasz »

Én írtam, használok is, de kapkodtam, így sajnos maradt benne hiba, szorri. :ymblushing:
(Amúgy sem vagyok egy helyesírás bajnok, főleg elgépelni szoktam. :D )
Mindenkinek meg van a maga gyengéje.
De ami a lényeg, ha ezután találsz hibát (amire a fentiek alapján minden esély megvan), légy szíves jelezd nekem privátban és ígérem igyekszem mihamarabb kijavítani. Hidd el nem fogok érte megharagudni. Előre is köszi!
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”