[ROM] MIUIHU V9 AZ UTOLSÓ MIUIHU!!!
-
vampywiz17
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Re: [ROM] MIUIHU V7 5.12.4
Tul sokat enm hiszem h kell varni, ez a heti volt az utolso 4.4, max kimarad 1-2 het es jon a 6.0 alap. Azt kizartnak tartom, h honapokig nem adnak ki uj fejlesztoit a Mi3/Mi4/Mi note hoz.
- TomiOhl
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
Sőt, eddig még olyan sem volt, hogy 1-1 telefonhoz csak úgy kihagyjanak heti verziót. Esetleg visszavonni szokták a már kiadottat.
rajen és vagyula szerint már napi szinten használható a marshmallow, szóval...
rajen és vagyula szerint már napi szinten használható a marshmallow, szóval...
- cjvt
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Nincs
-
Medálok
Simán gondolom, hogy véletlen egybeesés, de nem volt közvetlen előzménye...
Szóval tegnap éjjel frissítettem OTA a rendszert 5.12.4-re. Éjjel eldöcögött (mármint gondolom, hogy eldöcögött, én aludtam, de az ébresztés szólt), aztán 60 %-os akkuállapot körül reggel FC-zni kezdett minden. Nyomtam neki egy reboot, az beakadt a MI-nél. Akkor hosszú powerrel ismét reboot. Megint beakadt a MI-nél. Akkor hangerő fel + power, erre Fastboot (recoverybe akartam menni, elsőként a cache-ket wipe-olni, aztán, ha az nem megy, akkor systemet váltani). Gondoltam, eszerint rosszul emlékszem, nem a hangerő fel a recovery, szóval nyomtam hangerő le + power, de ismét fastboot. No mondom, akkor valahogy csak újra bootolok, úgyhogy hosszasan nyomtam a powert.
Azóta csend.
Sem recovery, sem rendszer, sem fastboot kombinációban semmi, hiába rakom fel töltőre, akkor sincs semmi (a töltőt sem reagálja le), csak fekete képernyő, kikapcsolt állapot.
Mindenesetre, ha van valakinek ötlete a szervíz előtt esetleg, szívesen venném.
Szóval tegnap éjjel frissítettem OTA a rendszert 5.12.4-re. Éjjel eldöcögött (mármint gondolom, hogy eldöcögött, én aludtam, de az ébresztés szólt), aztán 60 %-os akkuállapot körül reggel FC-zni kezdett minden. Nyomtam neki egy reboot, az beakadt a MI-nél. Akkor hosszú powerrel ismét reboot. Megint beakadt a MI-nél. Akkor hangerő fel + power, erre Fastboot (recoverybe akartam menni, elsőként a cache-ket wipe-olni, aztán, ha az nem megy, akkor systemet váltani). Gondoltam, eszerint rosszul emlékszem, nem a hangerő fel a recovery, szóval nyomtam hangerő le + power, de ismét fastboot. No mondom, akkor valahogy csak újra bootolok, úgyhogy hosszasan nyomtam a powert.
Azóta csend.
Sem recovery, sem rendszer, sem fastboot kombinációban semmi, hiába rakom fel töltőre, akkor sincs semmi (a töltőt sem reagálja le), csak fekete képernyő, kikapcsolt állapot.
Mindenesetre, ha van valakinek ötlete a szervíz előtt esetleg, szívesen venném.
-
dhgmzx2z
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Hosszú power ( 7 sec-nél hosszabban).Amikor látod, hogy be próbálja tölteni a rendszert a power nyomva tartva hangerő fel ezután a recoverynek már mennie kell, a többit tudod... Xiaomit ilyennel szerintem nem lehet elrontani...
Írj ha sikerült!
Ja meg vedd le előtte az utólagos védőtokot, úgy csináld szűzen ahogy átvetted. Engem a tok szívatott meg egyszer így, azt hittem nyomom a bekapcs. gombot, persze, hogy nem nyomtam.
Írj ha sikerült!
Ja meg vedd le előtte az utólagos védőtokot, úgy csináld szűzen ahogy átvetted. Engem a tok szívatott meg egyszer így, azt hittem nyomom a bekapcs. gombot, persze, hogy nem nyomtam.
- MVSV
- V.I.P.

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
- megköszönték: 2 alkalommal
Medálok
Sziasztok! Akkor most ez tényleg igaz hogy lehet hogy karácsonyra egy Android 6.0-án alapuló Miuival fogunk ücsörögni a fa alatt?
Fő telefon: Mi11 Lite 5G NE
Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),

Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),

- TomiOhl
- MIUI őrült

- 11
-
Medálok
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Nem kell karácsonyig várni... ;)
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
De lehet, hogy csak Mi4-en.
Indulás óta NFC FC van MI3-on, amit nem nagyon akarják javítani és ugye csak a MI3-ban van NFC.
Indulás óta NFC FC van MI3-on, amit nem nagyon akarják javítani és ugye csak a MI3-ban van NFC.
- TomiOhl
- MIUI őrült

- 11
-
Medálok
Az nem jó hír.
De ha a Mi4 ROMot kiadják, akkor az valószínűleg feltehető lesz Mi3-ra is, szóval...
De ha a Mi4 ROMot kiadják, akkor az valószínűleg feltehető lesz Mi3-ra is, szóval...
-
vampywiz17
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
En orulnek ha kiadnak Mi3-ra is, max kikapcsoljak az NFC-t, amig nem javitjak a hibat. Developer ROM-nal sztm siman belefer, h egy funkcio ideiglenesen nem elerheto. Nem tudom ki hogy van vele, de miota megvan a telefon en meg soha nem hasznaltam NFC-t...vagyula » Ma, 20:36 írta:De lehet, hogy csak Mi4-en.