MIUI7 5.11.19 Letölthető

MIUI heti frissítések listája, Kínai és Global romhoz
Skoo
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Re: MIUI7 5.11.19 Letölthető

Hozzászólás Szerző: Skoo »

Köszönöm a választ, úgy értettem, hogy nekem kell-e törölni a régit vagy elintézi helyettem a rendszer. Elintézi. Kösz:)
tsaba
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 1S

Hozzászólás Szerző: tsaba »

bozarjoska » Ma, 20:48 írta:Mivel mi3-ad van így 4.4.4-re. Amúgy beállítások és legalúl a telefonról.
Köszönöm, de úgy gondoltam hogy honnan lehet tudni telepítés előtt hogy az adott MIUI frissítés melyik androidra épül? Kiderül ez valahonnan?
TomiOhl
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro

Medálok

Hozzászólás Szerző: TomiOhl »

Zip nevében benne van, hogy 4.4, ha az oldalról töltöd.
Ha frissülne az android verzió, az benne lesz a changelogban is.
captainbaines
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: captainbaines »

vagyula » Tegnap, 09:09 írta:Nézd meg a letöltésekben,hogy tölti-e a háttérben.Miui bug volt,hogy a 11.5 frissítés nem jelezta %osan a frissítés letöltésének aktuális állapotát.
Köszi, megtaláltam a letöltésekben.Minden ok.
Xiaomi Mi3 WCDMA 16G MIUI7
sunco
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: sunco »

P4ris » Tegnap, 13:13 írta:A wifi probléma megoldva?
Szia! nekem a 11.5ös verzó óta nem jó a wifi. Ebben sem jó. Vagy képernyő kikapcsolt állapotban pár perc után kikapcsol a wifi (Pedig az van beállítva, hogy folyamatosan bekapcsolva legyen. Mikor felélesztem a képernyőt, akkor látom, hogy kapcsolódik a wifihez.) Meg még azt szokta csinálni, folyamatos wifi kapcsolat mellett is, hogy azt írja ki, hogy internet kapcsolat megszakadt. És bár újra bejelentkezik, de internet kapcsolat nincs. Kézzel kell bontanom a kapcsolatot meg újralétesíteni. És akkor megy. És futnak wifit bekapcsolva tartó alkalmazások is a háttérben, és azok sem kapnak netet. Hiába jönnek chat üzenetek. Újra kell élesztenem a wifit is és az alkalmazást is. (pld viber, yahoo mail, stb) igen kellemetlen már..

Esetleg valamit én gányolok el, hogy nem működik? Régen viberen ha jött üzenet, a telefon képernyő lekapcsolt állapotából is feléledt hamarabb megjelent az üzenet ott, mint a számítógépes kliensben. Jött popup ablak, Ott látszott üzenet. Yahoo is jelezte, ha jött email. De most semmi. Rakjak vissza egy régebbi romot? Végülis megtehetném, de azért szeretem az új romokat is. Meg attól is óckodok, ha egy újabbra rárakok egy régi romot, mi lesz. Teljes gyalut kéne tolni a telefonra? Vannak sajnos olyan alkalmazásaim amiket ha újratelepítek, akkor ugranak a beállítások. Ettől a részétől tartok igazából csak. Vagy valahogyan lementeni a telefonos dolgokat, appokat userdata-val. A másik dolog meg az, hogy a jól használható videó lejátszó helyett még a most vasárnapi OTA előtt Automatikusan felfrissült a mi player. Teleszórva egy rakás csirkelábas felülettel. És bár a videólejátszás még kibogarászható belőle, de jobb szeretném a régi "csak lejátszós" appot, ennél a kingkongi reklámfelületnél. Sajnos a mostani update sem ütötte ezt felül. Maradt az ami volt. Nem a szokásos egyszerű felületes mi video player. Erre megoldása vkinek?

A válaszokat előre is köszi!

SunCo.
Gagacs
MIUI imádó
MIUI imádó
11
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
 megköszönte: 3 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Gagacs »

sunco írta:
P4ris » Tegnap, 13:13 írta:A wifi probléma megoldva?
Szia! nekem a 11.5ös verzó óta nem jó a wifi. Ebben sem jó. Vagy képernyő kikapcsolt állapotban pár perc után kikapcsol a wifi (Pedig az van beállítva, hogy folyamatosan bekapcsolva legyen. Mikor felélesztem a képernyőt, akkor látom, hogy kapcsolódik a wifihez.) Meg még azt szokta csinálni, folyamatos wifi kapcsolat mellett is, hogy azt írja ki, hogy internet kapcsolat megszakadt. És bár újra bejelentkezik, de internet kapcsolat nincs. Kézzel kell bontanom a kapcsolatot meg újralétesíteni. És akkor megy. És futnak wifit bekapcsolva tartó alkalmazások is a háttérben, és azok sem kapnak netet. Hiába jönnek chat üzenetek. Újra kell élesztenem a wifit is és az alkalmazást is. (pld viber, yahoo mail, stb) igen kellemetlen már..

Esetleg valamit én gányolok el, hogy nem működik? Régen viberen ha jött üzenet, a telefon képernyő lekapcsolt állapotából is feléledt hamarabb megjelent az üzenet ott, mint a számítógépes kliensben. Jött popup ablak, Ott látszott üzenet. Yahoo is jelezte, ha jött email. De most semmi. Rakjak vissza egy régebbi romot? Végülis megtehetném, de azért szeretem az új romokat is. Meg attól is óckodok, ha egy újabbra rárakok egy régi romot, mi lesz. Teljes gyalut kéne tolni a telefonra? Vannak sajnos olyan alkalmazásaim amiket ha újratelepítek, akkor ugranak a beállítások. Ettől a részétől tartok igazából csak. Vagy valahogyan lementeni a telefonos dolgokat, appokat userdata-val. A másik dolog meg az, hogy a jól használható videó lejátszó helyett még a most vasárnapi OTA előtt Automatikusan felfrissült a mi player. Teleszórva egy rakás csirkelábas felülettel. És bár a videólejátszás még kibogarászható belőle, de jobb szeretném a régi "csak lejátszós" appot, ennél a kingkongi reklámfelületnél. Sajnos a mostani update sem ütötte ezt felül. Maradt az ami volt. Nem a szokásos egyszerű felületes mi video player. Erre megoldása vkinek?

A válaszokat előre is köszi!

SunCo.
A WiFi nálam rendben megy, Gmail, céges mail is. Fb messengert nem tudom, mert akkor épp aktív volt a mobilnet is, tehát ha a WiFi elment, ott volt amaz.

A mi video engem is idegesít. :-/

Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem...
zeno79

Hozzászólás Szerző: zeno79 »

Most nem a "CM11-es porszívóügynök" szól belőlem, de egyre rosszabb a MIUI. Pont ezen apróságok miatt. Ráadásul már beépítettek valami adatforgalom-csökkentő biz-baszt, amit nem is látni, de valami van a háttérben, mert a netforgalom rendesen lassú miatta. Nem igen megy fel ~1 mega köré, CM-ből meg bármit töltök/netezek 2-3-5 mega akár a sebesség.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Nem kötelező frissíteni, vissza kell állni arra a romra, ami még kiválóan működött. CM nem frissül hetente, nem tesznek bele új funkciókat, egy gyári Android. Majd megoldják a sebesség problémákat is, lehet nem hétről hétre, de jó lesz.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
zeno79

Hozzászólás Szerző: zeno79 »

:-? , Ok, értettük ^:)^
Csak így sose használ jó rendszert az ember, mert majd a következőben lesz javítva...

SZERK: BOCS, IGAZAD VAN, ELFELEJTETTEM HOGY DEV RENDSZERRŐL BESZÉLÜNK
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Fejlesztőiben is volt jó pár ami hibamentesen ment, csak mindig az új funkciók bevezetése néha hosszadalmas, mire az is kiválóan működik. De van mikor más hibákkal jár az funkció.
Igen, a stabil romok ezért vannak. Ott általában minden klappol.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Heti Frissítés”