Kérdések, válaszok, megoldások
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Ha még meg is fogják a vámon, majd írok nekik, hogy jöhetnek magyarázkodni a fórumra, hogy miért nincs hétvégére Mi4c magyar nyelv. A ***ünket levágják ha késünk! 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
vicces
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi2S
Nem fogják meg, intézkedtem!
De legközelebb úgy csináljuk, hogy oda adom nektek a sajátot, Ti meg az én címemre kéritek amit vettetek.
Majd az Mi5-nél!
De legközelebb úgy csináljuk, hogy oda adom nektek a sajátot, Ti meg az én címemre kéritek amit vettetek.
Majd az Mi5-nél!
-
Deleted User 7561
heheh az igaz
De azert bizzunk a vam elharito macis csomagolopapirban, es a gyermek jatek megnevezesben. (nekem igy erkezett innen)
De azert bizzunk a vam elharito macis csomagolopapirban, es a gyermek jatek megnevezesben. (nekem igy erkezett innen)
rajen » 34 perccel ezelőtt írta:Ha még meg is fogják a vámon, majd írok nekik, hogy jöhetnek magyarázkodni a fórumra, hogy miért nincs hétvégére Mi4c magyar nyelv. A ***ünket levágják ha késünk!
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
Medálok
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem.Első Xiaomi telóm a Mi4c.
1,22.én kaptam meg magyar nyelv is van rajta(nem 100%-os)
Android verzió: 5.1.1LMY47V
MIUI verzió:MIUI 77.00.44.00(LXKCNCI)Stabil.
Több dologban is szeretném a segítségeteket kérni.
1,Két gépen is próbáltam csatlakoztatni de a driver telepítés mindig sikertelen.A gépeken Win 7 van.
Próbáltam már úgy is ,hogy kijelöltem az útirányt ahol driver mappa van.A laptopon annyival jobb,hogy az eszközkezelőben megjelenik az Mi4c de ott van a sárga három szög.Usb hibakeresés bekapcsolva,és az ismeretlen források is bekapcsolva.
2,A TWRP-t sem tudom telepíteni.Mindig azt írja ,hogy Install Failed.Úgy próbáltam,hogy nagy nehezen a laptoppal sikerült rá tenni a zippet a telóra.A fájlt átneveztem update.zip-re.De nem megy.
3,Próbáltam rá tenni a xiaomi.eu_multi_libra_5.10.22_v7-5.1 zippet deitt isInstall Failed.Próbáltam ezt is átnevezni update.zip-re de akkor sem megy.Mi recovery-vel próbáltam mindent mert a twrp-t sem tudtam feltenni.
Most már nem tudom mit csináljak.
Előre is Köszönöm a segitséget.
1,Két gépen is próbáltam csatlakoztatni de a driver telepítés mindig sikertelen.A gépeken Win 7 van.
Próbáltam már úgy is ,hogy kijelöltem az útirányt ahol driver mappa van.A laptopon annyival jobb,hogy az eszközkezelőben megjelenik az Mi4c de ott van a sárga három szög.Usb hibakeresés bekapcsolva,és az ismeretlen források is bekapcsolva.
2,A TWRP-t sem tudom telepíteni.Mindig azt írja ,hogy Install Failed.Úgy próbáltam,hogy nagy nehezen a laptoppal sikerült rá tenni a zippet a telóra.A fájlt átneveztem update.zip-re.De nem megy.
3,Próbáltam rá tenni a xiaomi.eu_multi_libra_5.10.22_v7-5.1 zippet deitt isInstall Failed.Próbáltam ezt is átnevezni update.zip-re de akkor sem megy.Mi recovery-vel próbáltam mindent mert a twrp-t sem tudtam feltenni.
- kajla
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
Medálok
Innen rendelve mennyit szoktak megfogni a vámnál?rajen » Ma, 11:14 írta:ibuygou-ról.
Tudtok valami kupon kódot?
-
Deleted User 7561
nemhiszem, hogy letezik ilyen statisztika, de az osszes vamhivatal teljes kapacitassal uzemel, szoval ha rajtuk mulik megfogjak, kossel biztositast
!
-
Deleted User 7561
En nem telepitettem semmilyen kulonleges drivert a telefont siman felismerte az elozoleg feltelepitett driverek alapjan pl samsung van fent
A fejlesztoi beallitasok kozt kapcsold be az usb hibakeresest es ugy csatlakoztasd.
A twrp-t fastboot uzemmodban kell telepiteni nem pedig a zipet a telefonra masolva fentebb valakinek kuldtem 1 linket hasonlo temaban es er am visszaolvasni is.
A xiaomi.eu multi rom csak twrpvel megy fel, felejtsd el ezt az atnevezgetos modszert, es csak szolok, hogy abban egyaltalan nincs magyar nyelv, szoval ha azert akarod feltenni, akkor ne tedd!
Legjobban jarsz ha nagyon erosen drukkolsz a helyi fejleszto uraknak, hogy mielobb megkapjak a keszuleket vam nelkul, es akkor lesz nekunk sajat franko magyar romunk amihez nem kell recovery modot cserelni
. (eddig legalabbis nem kellett)
A fejlesztoi beallitasok kozt kapcsold be az usb hibakeresest es ugy csatlakoztasd.
A twrp-t fastboot uzemmodban kell telepiteni nem pedig a zipet a telefonra masolva fentebb valakinek kuldtem 1 linket hasonlo temaban es er am visszaolvasni is.
A xiaomi.eu multi rom csak twrpvel megy fel, felejtsd el ezt az atnevezgetos modszert, es csak szolok, hogy abban egyaltalan nincs magyar nyelv, szoval ha azert akarod feltenni, akkor ne tedd!
Legjobban jarsz ha nagyon erosen drukkolsz a helyi fejleszto uraknak, hogy mielobb megkapjak a keszuleket vam nelkul, es akkor lesz nekunk sajat franko magyar romunk amihez nem kell recovery modot cserelni
szimla65 » 44 perccel ezelőtt írta:Sziasztok!
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
Medálok
Szia!
Köszi a választ.Driver nélkül sehol nem jelent meg a gépen a teló
Amióta Mi4c topik megnyílt azóta nap mint nap olvasom.
Az átnevezést a Tudásbázisban olvastam azt hiszem a Mi4 résznél.Letudnád írni,hogy fabot módban mik a lépések.
És természetesen én is várom ,hogy a fejlesztők minél előbb meg tudják csinálni a magyar nyelvű romot.
Köszi a választ.Driver nélkül sehol nem jelent meg a gépen a teló
Amióta Mi4c topik megnyílt azóta nap mint nap olvasom.
Az átnevezést a Tudásbázisban olvastam azt hiszem a Mi4 résznél.Letudnád írni,hogy fabot módban mik a lépések.
És természetesen én is várom ,hogy a fejlesztők minél előbb meg tudják csinálni a magyar nyelvű romot.
-
Deleted User 7561
http://en.miui.com/thread-166465-1-1.html
a 2.8.7.1-es twrpt kell feltenni. elotte pedig a tobbi lepest is vegrehajtani, roppant fontos ,hogy az adb driver fel legyen telepitve.
a 2.8.7.1-es twrpt kell feltenni. elotte pedig a tobbi lepest is vegrehajtani, roppant fontos ,hogy az adb driver fel legyen telepitve.
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
Medálok
Igen ezt már letöltöttem,de az ADB drivert honnan tudom letölteni?