Ha megkapom - és addig más nem küld - , akkor majd küldök neked képet róla!
Kérdések, válaszok, megoldások
- kajla
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Esetleg későbbiekben nem várható, hogy a Xiaomi engedélyezi a többi frekvenciatartományt is egy szoftver frissítéssel? Mert ahogy utánanéztem a Qualcomm 808-as chip tudná a 800 MHz-s frekvenciát is.
-
Deleted User 7561
Íme egy fórum az lte frekvencia feloldasrol ha esetleg valaki belemerulne.
http://forum.xda-developers.com/redmi-n ... i-t3084774
De azert velemenyem szerint a jelenlegi nehany gigas mobilnet elofizetesek vilagaban nem tudom ki mozgat nagyobb mennyisegu adatot telefonon, szoval eleg jol meg lehet lenni 4G nelkul is, bar persze jobb lenne ha ez is mukodne.
http://forum.xda-developers.com/redmi-n ... i-t3084774
De azert velemenyem szerint a jelenlegi nehany gigas mobilnet elofizetesek vilagaban nem tudom ki mozgat nagyobb mennyisegu adatot telefonon, szoval eleg jol meg lehet lenni 4G nelkul is, bar persze jobb lenne ha ez is mukodne.
- ricsi0307
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Nem az a lényeg, hogy nagy mennyiségű adatot mozgatsz hanem, hogy mennyit dob a sebességen meg a fogyaszátson. Érezhetően gyorsabban tölt be mindent 4G-n mint 3G-n ezt mindenhol észre lehet venni, emellett szintén érezhetően jobban bírja a telefon szuflával a gyorsabb hálózaton. Akinek ez nem számít az úgyis megveszi akinek meg igen az meg vesz másikat, vagy mint én megpróbálok beletörődni és folyamatosan nézni fogom rá a megoldást hátha lesz. Ez az egy sarkalatos pont van ami eltántorít meg az, hogy hamarosan itt a MI5 ami remélem lenyomja majd a C árát csak nem tudom mikor fog megjelnni. Meg ugye a jelenleg erős dollárárfolyam a forinttal szemben ami egy hónapja folyamatosan erősödik.
-
kadim
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi6
-
Medálok
A gorilla glasshoz ezt találtam:
Ha jól értem, a gorilla concore hasonlóan ellenálló (similar scratch resistance), mint a gorilla glass, de más érintő technológia.
Good day,
The two products serve different applications. Gorilla Glass is intended for demanding designs and provides high damage resistance through traditional discrete-cover glass manufacturing. Concore Glass is designed for a different touch screen technology and manufacturing process, used by some device manufacturers. Concore Glass delivers outstanding damage resistance compared to soda-lime glass, which has been traditionally used for this touch technology. Furthermore, it offers similar scratch resistance as Gorilla Glass.
Thanks,
The Gorilla Glass Team
Ha jól értem, a gorilla concore hasonlóan ellenálló (similar scratch resistance), mint a gorilla glass, de más érintő technológia.
Good day,
The two products serve different applications. Gorilla Glass is intended for demanding designs and provides high damage resistance through traditional discrete-cover glass manufacturing. Concore Glass is designed for a different touch screen technology and manufacturing process, used by some device manufacturers. Concore Glass delivers outstanding damage resistance compared to soda-lime glass, which has been traditionally used for this touch technology. Furthermore, it offers similar scratch resistance as Gorilla Glass.
Thanks,
The Gorilla Glass Team
[kiemel]Mi6[/kiemel]
-
Deleted User 7561
A fogyasztast az alabbi oldal szerint negativan erinti a 4G hasznalata a 3G-hez kepest ami persze nem meglepo mert miert is kaphatna az ember nagyobb teljesitmenyt kevesebb befektetett energiaval. A sima GSM halozat meg meg kevesebbet fogyaszt de persze ki akar csigalassu netet olyan aron.
https://www.quora.com/What-takes-more-b ... -3G-and-4G
Nnna persze ezek csak altalanossagok es a fogyasztas nagyban fugg az adott helyszinen elerheto 3/4G jeleroseggetol stb...
En minden nap toltom a galaxy s6 akksijat de tobbeknek 2 napot is kibir, a baratnom Xiaomija volt , hogy 3 napot is ment 1 toltessel, es persze 1 napot kenyelmesen kibir.
Valojaban nem szorul magyarazatra , hogy miert kell a 4G csak ez a kevesebbet fogyaszt vele annyira nem realis.
A 4G leginkabb azert kell mert gyorsabb es a gyorsasagat foleg akkor tudja megmutatni ha az ember nagy mennyisegu adatot tolt le, pl a mi4c-vel az autopalyan haladva letoltottem a 700 megas romot a telekom 4G halozatan es utkozben frissitettem a gyarilag rajta levo romot a kinai developerre
.
Ez a letoltes 3G-n biztos, hogy erezhetoen tobb ideig tartott volna, de azert nem gondolom, hogy ez az altalanos hasznalat a felhasznalok koreben amikor meg tobb szolgaltatonak van olyan mobil net csomagja amit 4G halozaton par perc alatt tul lehet lepni. ( "fenomenalis kozmikus ero, egy icipici kis helyen" mondta a Dzsinn az Aladinnbol )
Lehet a reflexeim nem eleg jok, de azt azonban nem mondanam, hogy a letoltestol eltekintve eszlelnem a kulonbseget a 3g es a 4g kozott pl mobilos netezes kozben, illetve tulajdonkeppen lehet, hogy mindegy, hogy pl az index.hu a masodperc tortreszevel elobb vagy kesobb jon be.
A mi5 szerintem ne tantoritson el. Hosszu ideje pletykalnak a megjeleneserol de meg hivatalos bejelentes sem volt, a mi4c meg mar kaphato.
Arban sem biztos, hogy ereztetni fogja a hatasat a megjelenese hiszen nem egy ligaban jatszanak a mi4c-vel aminek a megjelenese szinten nem ingatta meg a mi4 arat.
Es persze ha megjelnik a mi5 ugyis kell majd az is ,a magam reszerol en mar most rendelnem masodik telefonnak
.
A dollar arfolyam meg csak addig erdekes amig az ember bele nem gondol, hogy 250 dollarnal mennyit is szamit akar 5-10 forint ingadozas. (meg 1 mozi sem jon ki belole)
Szerintem ha kicsit is vagysz ra vedd meg most, es mar csak orulni kell neki, ha meg majd lesz jobb johet az is
.
https://www.quora.com/What-takes-more-b ... -3G-and-4G
Nnna persze ezek csak altalanossagok es a fogyasztas nagyban fugg az adott helyszinen elerheto 3/4G jeleroseggetol stb...
En minden nap toltom a galaxy s6 akksijat de tobbeknek 2 napot is kibir, a baratnom Xiaomija volt , hogy 3 napot is ment 1 toltessel, es persze 1 napot kenyelmesen kibir.
Valojaban nem szorul magyarazatra , hogy miert kell a 4G csak ez a kevesebbet fogyaszt vele annyira nem realis.
A 4G leginkabb azert kell mert gyorsabb es a gyorsasagat foleg akkor tudja megmutatni ha az ember nagy mennyisegu adatot tolt le, pl a mi4c-vel az autopalyan haladva letoltottem a 700 megas romot a telekom 4G halozatan es utkozben frissitettem a gyarilag rajta levo romot a kinai developerre
Ez a letoltes 3G-n biztos, hogy erezhetoen tobb ideig tartott volna, de azert nem gondolom, hogy ez az altalanos hasznalat a felhasznalok koreben amikor meg tobb szolgaltatonak van olyan mobil net csomagja amit 4G halozaton par perc alatt tul lehet lepni. ( "fenomenalis kozmikus ero, egy icipici kis helyen" mondta a Dzsinn az Aladinnbol )
Lehet a reflexeim nem eleg jok, de azt azonban nem mondanam, hogy a letoltestol eltekintve eszlelnem a kulonbseget a 3g es a 4g kozott pl mobilos netezes kozben, illetve tulajdonkeppen lehet, hogy mindegy, hogy pl az index.hu a masodperc tortreszevel elobb vagy kesobb jon be.
A mi5 szerintem ne tantoritson el. Hosszu ideje pletykalnak a megjeleneserol de meg hivatalos bejelentes sem volt, a mi4c meg mar kaphato.
Arban sem biztos, hogy ereztetni fogja a hatasat a megjelenese hiszen nem egy ligaban jatszanak a mi4c-vel aminek a megjelenese szinten nem ingatta meg a mi4 arat.
Es persze ha megjelnik a mi5 ugyis kell majd az is ,a magam reszerol en mar most rendelnem masodik telefonnak
A dollar arfolyam meg csak addig erdekes amig az ember bele nem gondol, hogy 250 dollarnal mennyit is szamit akar 5-10 forint ingadozas. (meg 1 mozi sem jon ki belole)
Szerintem ha kicsit is vagysz ra vedd meg most, es mar csak orulni kell neki, ha meg majd lesz jobb johet az is
ricsi0307 » 16 perccel ezelőtt írta:Nem az a lényeg, hogy nagy mennyiségű adatot mozgatsz hanem, hogy mennyit dob a sebességen meg a fogyaszátson. Érezhetően gyorsabban tölt be mindent 4G-n mint 3G-n ezt mindenhol észre lehet venni, emellett szintén érezhetően jobban bírja a telefon szuflával a gyorsabb hálózaton. Akinek ez nem számít az úgyis megveszi akinek meg igen az meg vesz másikat, vagy mint én megpróbálok beletörődni és folyamatosan nézni fogom rá a megoldást hátha lesz. Ez az egy sarkalatos pont van ami eltántorít meg az, hogy hamarosan itt a MI5 ami remélem lenyomja majd a C árát csak nem tudom mikor fog megjelnni. Meg ugye a jelenleg erős dollárárfolyam a forinttal szemben ami egy hónapja folyamatosan erősödik.
- ricsi0307
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Hó közepén tehát 15-én 270 volt az USD árfolyama ma 282.Én 300$-al számolok mert a 3/32 verziót venném meg akkor ott helyben még tokot meg edzett üveget hozzá így 3600Ft a különbség a két dátum között. Abból két mozijegy simán kijön vagy egy gyári tok. És nem csináltam semmit csak vártam. Szerintem érdemes ezt is figyelembe venni. A sebbeség és fogyasztásbeli különbség pedig személyes tapasztalat a 4G itthon és ahol járkálok mindig full térerőn van míg a 3G vagy HSPA a felén van és sokat ugrál egyikről a másikra.És ez igaz úgy országos viszonyltaban is. Ezért eszik kevesebbet. De mindegy nem offolok többet ki hogy tapasztalja azt is valja 
-
Klusi
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
-
Medálok
Az itt megadott multi rom linkje halott. Korrigálnátok légyszíves vagy adnátok egy másikat ami működik?
-
NVKrisz
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
Sziasztok!
A hivatalos magyarországi megjelenésről van e valakinek információja?
NVKrisz
A hivatalos magyarországi megjelenésről van e valakinek információja?
NVKrisz
-
Klusi
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
-
Medálok
Most pedig a link a hermes kódnevet viseli. Az nem véletlenül a redmi note 2?Klusi » Ma, 18:25 írta:Az itt megadott multi rom linkje halott. Korrigálnátok légyszíves vagy adnátok egy másikat ami működik?
-
Deleted User 7561