Kérdések, válaszok, megoldások
-
subalgapeti
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Mindkét foglalatban ezt csinálja? Telefon Névjegy/Státusz alatt mit ír az IMEI-hez?
Ha az IMEI-nél nincs semmi akkor ez alapján vissza tudod írni
Köszi sikerült frissítettem a szoftvert és megy mindkét sim működik! IMEI megvan
Ha az IMEI-nél nincs semmi akkor ez alapján vissza tudod írni
Köszi sikerült frissítettem a szoftvert és megy mindkét sim működik! IMEI megvan
Xiaomi Redmi Note 2
-
ReWGeT
- MIUI látogató

- 10
-
subalgapeti
- MIUI látogató

- 10
Ami van a MIUI-n angol nyelvűt azt ujra letöltöttem!
Xiaomi Redmi Note 2
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Visszaküldöd/viszed és felrakják az újat.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- konig
- MIUI látogató

- 12
A friss rommal ( 16-os hu ) nem megy az OTG!!!előtte tökéletes volt ezzel a pendrive-al, cimbora friss note 2-jén se jó!
- kz001
- MIUI látogató

- 12
Hello, valoszinu hogy mar csak a MI Flash software segít rajta amivel a gyari romot lehet vissza állítani . Nekem is sikerult kb 2-3 hete össze hulyitenem a telot... De szerencsere sikerult az újra elesztesColop írta:Sziasztok!
Sikerült téglát csinálnom a készülékből. Clockworkmod nevü appot letöltöttem, ami újra akarta indítani. De ott megakad. Az MI logó bejön, utána halványan világít a kijelző. Mit lehetne tenni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Odoslané z Redmi Note 2 pomocou Tapatalku
- kz001
- MIUI látogató

- 12
Szia, ha elment az IMEI szam, akkor mar csak a MiFlash segít rajta, eredeti gyari rommal.subalgapeti írta:Segítségre lenne szükségem!
nem tudok senkit tárcsázni mert azt írja ki hogy "Hiányzó vagy hibás SIM-kártya" ilyenkor mi a teendő?
Természetesen már indítottam ujjra a készüléket, ki vettem a SIM kártyát ujjra visszatettem!
Odoslané z Redmi Note 2 pomocou Tapatalku
-
subalgapeti
- MIUI látogató

- 10
Kösz már jó minden az IMEI megvolt és meg is van!
Xiaomi Redmi Note 2
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
-
BoSSanCS
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni, főleg aki jártas a romolásban
Adott egy ilyen telefon, tegnap sikeresen végigszívtam a napot, mert sikerült félig téglát csinálnom belőle, a system ugyanis törlődött róla egy félbeszakadt romolásnak köszönhetően.
Fastboot-ban szerettem volna egy másik romot rárakni, adott ugye a boot.img és system.img is, na meg persze a fastboot.exe. A telefont fastboot módba rakva, a fastboot devices parancsot kiadva látható a telefon, tehát elvileg működnie kellene mindennek.
Ennek ellenére csak a boot.img-t tudom flashelni, a system.img-t bár elkezdi, de pár másodperc múlva félbe is szakad (persze a korábbi rendszert még tudja törölni).
Az alábbi sorokat látom:
erasing 'system'...
OKAY
sending sparse 'system'...
OKAY
writing 'system'...
FAILED (remote: Unknown chunk type)
finished. total time: 7.130s
Mivel nem jutottam dűlőre, így végül úgy oldottam meg, hogy szintén fastbootban rátoltam egy twrp recovery-t (mert persze a gyári volt rajta, amivel nem sokat értem) és egy microsd kártyára rátettem a szimpla multi romot, amit twrp segítségévek rá tudtam telepíteni.
Továbbra is érdekelne azonban, hogy miért nem tudtam a system-et rátolni a telóra, mi okozhatja a problémát annak ellenére, hogy a boot és recovery működött? Valamilyen jogosultsági probléma, amit twrp-ben esetleg át tudok állítani, vagy root-beli probléma, esetleg más? Előre is köszönöm, ha valaki tudna ebben segíteni
Fastboot-ban szerettem volna egy másik romot rárakni, adott ugye a boot.img és system.img is, na meg persze a fastboot.exe. A telefont fastboot módba rakva, a fastboot devices parancsot kiadva látható a telefon, tehát elvileg működnie kellene mindennek.
Ennek ellenére csak a boot.img-t tudom flashelni, a system.img-t bár elkezdi, de pár másodperc múlva félbe is szakad (persze a korábbi rendszert még tudja törölni).
Az alábbi sorokat látom:
erasing 'system'...
OKAY
sending sparse 'system'...
OKAY
writing 'system'...
FAILED (remote: Unknown chunk type)
finished. total time: 7.130s
Mivel nem jutottam dűlőre, így végül úgy oldottam meg, hogy szintén fastbootban rátoltam egy twrp recovery-t (mert persze a gyári volt rajta, amivel nem sokat értem) és egy microsd kártyára rátettem a szimpla multi romot, amit twrp segítségévek rá tudtam telepíteni.
Továbbra is érdekelne azonban, hogy miért nem tudtam a system-et rátolni a telóra, mi okozhatja a problémát annak ellenére, hogy a boot és recovery működött? Valamilyen jogosultsági probléma, amit twrp-ben esetleg át tudok állítani, vagy root-beli probléma, esetleg más? Előre is köszönöm, ha valaki tudna ebben segíteni