Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Őszinén megmondom, hogy lusta ember vagyok, valaki lenne oly rendes és összeszedne pár fontos tudnivalót a romról, hogy mennyire stabil, mik a tapasztalatok, megéri-e váltani 6-ról 7-re, mik az előnyök/hátrányok?
Nagyon szépen köszönöm!
Sikerült beszereznem Mi3-as készüléket a xiaomishopból olyan kérdésem volna hogy ez a MIUIHU verzió mehte rá (MIUI 5.1.16 fejlesztői van rajta). TWRP szükséges hozzá csak ? vagy valami más is meg kell még csinélnom?.
(valami olyasmit olvastam hogy valami két 660MB részt egyesíteni kell és utána tudok mindenfajta romot felrakni.)
Full wipével mehet a v7 legutolsó fejlesztői rá... bámilyen ( ezt azért fenntartással kell kezelni) rom system1-re telepítve működik sys2-n. Nekem nem kellett semmiféle partició egyesítést igénybe venni...
Javaslom a tudásbázist igénybe venni, ott a kollégák szépen leírták mit, hogyan. Nem kell mondákra és mesékre alapozva romolni...
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14