[ROM] MIUIHU V9 AZ UTOLSÓ MIUIHU!!!
- lumosnina
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
-
Medálok
Re: [ROM] MIUIHU V7 5.8.22
Foltettem recoverybol sys1-re. Az a bajom, hogy minden kepernyo kioldasnal es neha magatol is tilinkolos hangot ad ki illetve nem engedi kikapcsolni a wifit es mobilnetet. Hogyan tudom keresztbe frissiteni, hogy a sys2-on is ez legyen? Beállítások - a telefonról - frissítés - rom telepites? Ja, csinaltam wipeot a cachera. Koszi szepen! N
Xiaomi Mi 3W Wcdma 
- Barthezz2
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
Srácok, nem tudom mit mahináltok a MIUIHU-val, de sikerült elintézni ezzel a ROM-al, hogy egyik multi verziót se tudom rátelepíteni. Nyilván factory reset után menne, de az nem opció..
Próbáltam az 5.8.6-ot, meg a mostani 5.8.20-at, egyikkel sem jó. Előbbinél már ott baj van, hogy a képernyőm se megy, utóbbinál igen, de folyamatos play process leállás miatt semmit se tudok csinálni. Hát nem örülök..
Próbáltam az 5.8.6-ot, meg a mostani 5.8.20-at, egyikkel sem jó. Előbbinél már ott baj van, hogy a képernyőm se megy, utóbbinál igen, de folyamatos play process leállás miatt semmit se tudok csinálni. Hát nem örülök..
- gombasm
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
A régebbi verzióknál tudtál visszafelé telepíteni (downgrade)? Az már akkor is csak FR után mehetett...
Ez 5.8.22, miért menne fel rá simán egy kettővel régebbi verzió?
Ez 5.8.22, miért menne fel rá simán egy kettővel régebbi verzió?
Redmi 5 Plus & Mi MIX 2
- Barthezz2
- MIUI látogató

- 12
-
Medálok
Multi 5.8.20-at tettem először, és az se megy rendesen. Az elvileg ugyan ez.
Mellesleg nem szemrehányás akart lenni, de valamibe mégiscsak belepiszkáltak ami ezt okozza. Korábban már csináltam multi-miuihu-multi telepítést, nem volt gond, korábban már telepítettem vissza a multi verziók közt régebbi ROM-ot, nem volt gond.
Ok, utóbbit lehet a v7-v6 váltás okozza, de szerintem ugyanazon multi-miuihu verzió közt kellene tudnom váltani, de mégsem. Csak érdekelne mi a gond és a megoldása, mert szeretnék multit használni. Sajnos nekem a miuihu nem jön be.
Szerk.:
Úgy tűnik talán sikerült megoldani. en.miui.com-ról lekaptam egy gaps csomagot, azt feltettem a multi mellé, majd indításkor így nem állt le semmi. Ezután itt is egyből frissítést kért a google play szolgáltatásokra, de itt legalább tudott is. Talán most már ok.
Mellesleg nem szemrehányás akart lenni, de valamibe mégiscsak belepiszkáltak ami ezt okozza. Korábban már csináltam multi-miuihu-multi telepítést, nem volt gond, korábban már telepítettem vissza a multi verziók közt régebbi ROM-ot, nem volt gond.
Ok, utóbbit lehet a v7-v6 váltás okozza, de szerintem ugyanazon multi-miuihu verzió közt kellene tudnom váltani, de mégsem. Csak érdekelne mi a gond és a megoldása, mert szeretnék multit használni. Sajnos nekem a miuihu nem jön be.
Szerk.:
Úgy tűnik talán sikerült megoldani. en.miui.com-ról lekaptam egy gaps csomagot, azt feltettem a multi mellé, majd indításkor így nem állt le semmi. Ezután itt is egyből frissítést kért a google play szolgáltatásokra, de itt legalább tudott is. Talán most már ok.
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Nekünk viszont a multi nem jön be. Nézd meg milyen ősrégi play szolgáltatást használnak,nyilván annyira nem jó ekkora ugrás.
Különböző romok közti váltáskor mindig célszerű egy tiszta telepítési csinálni.
Különböző romok közti váltáskor mindig célszerű egy tiszta telepítési csinálni.
- Barthezz2
- MIUI látogató

- 12
-
Medálok
Én elhiszem, hogy régi, viszont mivel ezer éve multit használok(már Mi2 óta), nekem az jön be. Mások vagyunk.
Mégegyszer, nem leszólni akartam bárkit is, becsülöm a munkátokat, és nyilván jó is, mert sokan használják ezt, viszont vannak dolgok, amik nekem nem tetszenek, meg vannak olyanok, amik nekem feleslegesek, így kipróbáltam(nem először), de visszatértem a multi verzióra.
Viszont nem először tettem ezt(nem mellesleg valaki pont itt írta korábban nekem, hogy a miuihu és a multi közt elég a wipe cache/dalvik cache és eddig az is volt), és eddig semmi gond nem volt, csak most, azért kérdeztem, hogy mit csináltatok vele. A szóhasználat lehet rossz volt, de nem sértésnek szántam vagy felháborodásként írtam. Nyilván nem várhatok el semmit, mikor ingyen és bérmentve dolgoztok.
A lényeg, hogy sikerült megoldanom. Ennyi.
Mégegyszer, nem leszólni akartam bárkit is, becsülöm a munkátokat, és nyilván jó is, mert sokan használják ezt, viszont vannak dolgok, amik nekem nem tetszenek, meg vannak olyanok, amik nekem feleslegesek, így kipróbáltam(nem először), de visszatértem a multi verzióra.
Viszont nem először tettem ezt(nem mellesleg valaki pont itt írta korábban nekem, hogy a miuihu és a multi közt elég a wipe cache/dalvik cache és eddig az is volt), és eddig semmi gond nem volt, csak most, azért kérdeztem, hogy mit csináltatok vele. A szóhasználat lehet rossz volt, de nem sértésnek szántam vagy felháborodásként írtam. Nyilván nem várhatok el semmit, mikor ingyen és bérmentve dolgoztok.
A lényeg, hogy sikerült megoldanom. Ennyi.
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Abszolút nem a sértődöttség beszél belőlem.
Mi az amit feleslegesnek tartasz a miuihu-ban, ami a multiban nincs?
Mi az ami nem tetszik.
Írd meg, véleményezd, ha tudjuk, javítjuk...
Mi az amit feleslegesnek tartasz a miuihu-ban, ami a multiban nincs?
Mi az ami nem tetszik.
Írd meg, véleményezd, ha tudjuk, javítjuk...
- Barthezz2
- MIUI látogató

- 12
-
Medálok
Bevezetésképp.. kezdetek óta a multit használom, mikor meglett a Mi4, még nem is volt a tiétek. Nem szeretek ROM-olni, csak használni a telefont, így többnyire csak feldobom a weekly update-et, és nekem ennyi "mókolás" elég is(Mi2-nél még állandóan teszteltem minden féle ROM-ot, de valahogy kinőttem, vagy meguntam). Viszont mikor kijött a Ti ROM-otok, akkor kipróbáltam, majd közben egyszer megint, de maradtam a multinál. Tiszta telepítéssel lehet a problémáim egy része megoldódna, de nem szeretnék bajlódni vele, annak ellenére sem, hogy az appokat is ezer módon átmenthetném, illetve nem hiszem, hogy azonos verziók közt(értem én ugyan azon heti multi és miuihu) hatalmas problémákkal kellene találkoznom. Aztán lehet.
A plusz dolgokat igazából felesleges lenne sorolni, az nem negatívum, pusztán én megvagyok nélküle is. De gondolok itt arra, hogy a beállításokban helyenként több opció van, mint a multiban. De mondom, ezzel semmi gond, csak nekem nincs rá szükségem.
Ami nem tetszik:
Nálam kint van az értesítősávon a "biztonság" sáv, ami multiban a ram-akku-spam piktogramokból áll. Itt van előttük egy bazi nagy biztonság ikon is, ami teljesen elüt, és zavaró. Ugyan ezen okból sokszor megjelenik az új értesítést jelző 3 pötty, de nincs semmi, csak ez a sáv. Multinál csak egyszer bekapcsoláskor, vagy témaváltás után, mikor újratölt a launcher, de ha megnézem, többé nem jön elő.
Röcög a főképernyő lapozás animációja. Nem tudom miért, de egy korábbi próba esetén is ilyen volt, meg most is, pedig most megint visszatettem, hogy ne levegőbe írogassak most.(tiszta telepítés kellene?). Amúgy viszont elég gyors az egész, így végképp nem tudom minek a számlájára írható ez..
Ez a kettő igazából elég is, hogy ne kínlódjak a váltással. A többi(mondjuk a biztonság) inkább csak más itt ott, de helyenként jobb is, mindent nem néztem át. Ezek igazából csak szokást igényelnek.
Így hirtelen ennyi.
A plusz dolgokat igazából felesleges lenne sorolni, az nem negatívum, pusztán én megvagyok nélküle is. De gondolok itt arra, hogy a beállításokban helyenként több opció van, mint a multiban. De mondom, ezzel semmi gond, csak nekem nincs rá szükségem.
Ami nem tetszik:
Nálam kint van az értesítősávon a "biztonság" sáv, ami multiban a ram-akku-spam piktogramokból áll. Itt van előttük egy bazi nagy biztonság ikon is, ami teljesen elüt, és zavaró. Ugyan ezen okból sokszor megjelenik az új értesítést jelző 3 pötty, de nincs semmi, csak ez a sáv. Multinál csak egyszer bekapcsoláskor, vagy témaváltás után, mikor újratölt a launcher, de ha megnézem, többé nem jön elő.
Röcög a főképernyő lapozás animációja. Nem tudom miért, de egy korábbi próba esetén is ilyen volt, meg most is, pedig most megint visszatettem, hogy ne levegőbe írogassak most.(tiszta telepítés kellene?). Amúgy viszont elég gyors az egész, így végképp nem tudom minek a számlájára írható ez..
Ez a kettő igazából elég is, hogy ne kínlódjak a váltással. A többi(mondjuk a biztonság) inkább csak más itt ott, de helyenként jobb is, mindent nem néztem át. Ezek igazából csak szokást igényelnek.
Így hirtelen ennyi.
-
Bakkerman
- MIUI rajongó

- 12
- Kapcsolat:
-
Medálok
lehet hogy én vagyok béna, de a főképernyőn nem lehet lapozni a háttér képet, átnéztem az összes beállítást de nem lelem a kapcsolót. régebben a hátérkép beállításnál jobb felső sarokban volt egy plusz menü de most nincs az se 
valaki kisegítene
valaki kisegítene
e pluribus unum 
-
dhgmzx2z
- MIUI érdeklődő

- 12
Vannak ám problémáid Ecsécském! A plusz szóra sem érdemes... Hajaj. Akkor csak azt nem értem miért nem a xiaomi.eu-n hadakozol?