MIUI6 5.6.25 Letölthető
-
mikikeee
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Re: MIUI6 5.6.25 Letölthető
Tisztelt Mindenki !
Xiaomi Mi3 telefonom van a mai nap a szokásos heti frissítést telepítettem de azóta meghalt a telefon , folyamatos hiba üzenetek után újraindul . Nem tudom így használni , a kérdésem az lenne hogy tudnának e valahogy segíteni , esetleg Miskolcon van e hozzá értő ember aki megtudná csinálni . A Mostani verzió amit kiír MIUI 4,7,18
Xiaomi Mi3 telefonom van a mai nap a szokásos heti frissítést telepítettem de azóta meghalt a telefon , folyamatos hiba üzenetek után újraindul . Nem tudom így használni , a kérdésem az lenne hogy tudnának e valahogy segíteni , esetleg Miskolcon van e hozzá értő ember aki megtudná csinálni . A Mostani verzió amit kiír MIUI 4,7,18
-
attilav
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Redmi 8
Hát egyelőre én is felraktam az 5.6.25-öt. Eredetileg az 5.6.9-es Global MIUI6-ot akartam kipróbálni, áteresztettem a jbarton, próbáltam felrakni de a twrp megmakacsolta magát (2.8.6.0 és 2.8.7.0 is) és az instennek sem ment fel semelyikkel sem, még a MIUIHU v6-ot sem engedte fel a legújabb twrp, próbáltam felrakni a módosítatlan V6-os global-t de azt sem engedte a recovery. Végül a miphone managerrel próbáltam életet lehelni a telóba, de az az userdata.img flashelésénél elakadt. Na itt elegem lett és ment vissza egy régebbi 2.8.4.1 twrp ez simán felrakta az 5.6.25-öt. Redmi 1s-re nagyon trágya a recovery, valakinek le kellene b*szarintania a twrp fejlesztőket, egyszer az lesz a vége hogy kinyírja a nand-ot, aztán lehet új készüléket venni, de az biztos nem redmi lesz, és azt is alaposan meggondolom hogy xiaomi legyen e egyáltalán.
Mellesleg a most végre angolul is megjelent miphone manager (http://en.miui.com/thread-92720-1-1.html) is egy xar, kérdés nélkül legyalulja a belső sd-t ha fastboot módban romot akarunk vele felflashelni
Egyébként ahogy észrevettem a v5 kínai és a v5 global közötti legfőbb különbségek a következők:
A global tartalmazza a play-t és a többi google appot is. A zenelejátszóból hiányzik az online felület,(még szép, hiszen csak kínaiaknak szól), nincs xunlei és egyéb kínai hülyeségek. Nincs mivideo, a videókat a galéria játssza le. Hajtott a kíváncsiság hogy vajon a v6 global is ugyanilyen paraméterekkel rendelkezik e, ezért leszedtem a v6 5.6.9 global-t, és magyarítás gyanánt átküldtem a jbarton, de telepíteni már nem tudtam mert a twrp megmakacsolta magát
De legközelebb újra próbálkozok, kiváncsi vagyok a global v6 milyen, és hogy a jbart mennyit magyarít belőle.
Mellesleg a most végre angolul is megjelent miphone manager (http://en.miui.com/thread-92720-1-1.html) is egy xar, kérdés nélkül legyalulja a belső sd-t ha fastboot módban romot akarunk vele felflashelni
Egyébként ahogy észrevettem a v5 kínai és a v5 global közötti legfőbb különbségek a következők:
A global tartalmazza a play-t és a többi google appot is. A zenelejátszóból hiányzik az online felület,(még szép, hiszen csak kínaiaknak szól), nincs xunlei és egyéb kínai hülyeségek. Nincs mivideo, a videókat a galéria játssza le. Hajtott a kíváncsiság hogy vajon a v6 global is ugyanilyen paraméterekkel rendelkezik e, ezért leszedtem a v6 5.6.9 global-t, és magyarítás gyanánt átküldtem a jbarton, de telepíteni már nem tudtam mert a twrp megmakacsolta magát
Redmi 8/Redmi 1S
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Jbart után illik signózni a zip fájlt, vagy semmi nem rakja fel. Magyarítani nem fogod vele, csak a V5 nyelveit tudod leszedni.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
akonczer
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Szisztok!
Nekem ezzel a rommal nem megy a mi band feloldás.
Más is találkozott ezzek a problémával?
Tapatalk-kal küldve az én MI 4W-el
-
attilav
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Redmi 8
A jbart automatikusan szignózza(ki is írja, egy darabig szöszöl vele), talán nem ez a gond, fordítottam vele v5-56 globalt, azt fel tudtam tenni, a módosítatlan v6 globalt sem engedi, lehet hogy túl nagy a mérete (640mb)? Pedig redmi1s-re van.rajen » Tegnap, 22:40 írta:Jbart után illik signózni a zip fájlt, vagy semmi nem rakja fel. Magyarítani nem fogod vele, csak a V5 nyelveit tudod leszedni.
A v6 global nekem úgy tűnik mintha stabilabb ág lenne, kevesebbszer módosítják talán (5.6.9-nél tart).
Mentem még pár kört régi és új twrp-vel de verziótól függetlenül azt a hibaüzenetet kaptam hogy nem tudja elindítani az updater binary-t, és rátenni a systemre. Aztán az lett a megoldás hogy fastboot módban nyomtam egy:
fastboot erase cache, fastboot erase system parancsot, a datát meg a twrp már engedte formázni. Ezután már felment az 5.6.25 (úgy döntöttem egyelőre a globallal nem kísérletezek), rendben felrakta, de jelezte a twrp hogy a cache-t nem tudja mountolni. Újraindítottam és rendben bebootolt. Azért a v6 globalra kíváncsi vagyok, ti is tehetnéntek egy próbát ha van redmi1s-etek hogy nektek felmegy e, esetleg magyarítástok a globalt vagy készítesetek egy recoveryből felrakható magyarítást hozzá.
Redmi 8/Redmi 1S
-
akonczer
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Most újra párosítottam (mint napjözben sokszor) és működik...akonczer írta:Szisztok!
Úgyhogy semmis!
-
simihifi
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Re: MIUI6 5.6.25
Az hogy nem ébreszt!:) amíg a telón meg nem nyomom a bekapcs gombot. Kb 50%-ban ébreszt reggelente. Úgyhogy visszaálltam a pittyegős órára, mert az megbízhatóbb..blod001 » 2015.06.26. 10:29 írta:Mi volt a baj az ebresztovel? Nalam jol ment eddig is.
Ma sem ébresztett a teló, de már megszoktam.
-
Worlon
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Egyéb
Nyomj egy wipe-t a telódnak, ez egyéni hiba lehet.
Engem teljesen jól ébreszt, minden nap arra kelek.
Engem teljesen jól ébreszt, minden nap arra kelek.
-
simihifi
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
-
Worlon
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Egyéb