MIUI V5 4.5.9 Mi3 KitKat!!!
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Nincs
Re: MIUI V5 4.5.9 Mi3 KitKat!!!
Győr belvárosában nekem sem volt gondom, de amint kiértem a várostól néhány km-re, elkezdett csökkenni a 3g (Voda) aztán azt vettem észre, hogy hiába próbálok hívni, nem sikerült, pedig a térerő jelzett rendesen. Újraindítva már csak 2g-látott, és ment is vele.
Úgy vélem, hogy a pénteki update ezt javítani fogja. Jó páran jelezték, és ez nem pitiáner hiba, prioritása kell, hogy legyen.
Úgy vélem, hogy a pénteki update ezt javítani fogja. Jó páran jelezték, és ez nem pitiáner hiba, prioritása kell, hogy legyen.
Xiaomi Mi3 WCDMA
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
A Csodaphone sem ludas a térerő problémában mi? 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
Azt nem mondom, hogy tökéletes, de eddig nem volt vele ilyen gond. Kipróbáltam más szolgáltató kártyájával is, sajnos ugyanez lett előbb-utóbb...
Xiaomi Mi3 WCDMA
-
laca
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Egyéb
Ez a 2G-re visszaváltást már nagyon régen jeleztük a béta fórumban, fent is van a hiba listán, ennek ellenére kiadták így széles körbe tesztelni... Gyakorlatilag pont ugyanez a hiba, 3G legyengül, 2G-re nem vált át, ellenben térerőt teljesnek mutatja, de se mobilnet, se hívási lehetőség. Megoldás a repülő módba rakás, csak 2G-re kapcsolás illetve a reboot lehet.
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
Akkor ha tudnak róla, miért adták így ki?! Kíváncsi vagyok a holnapi frissítésre...
Xiaomi Mi3 WCDMA
-
frozzy
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Samsung S3
- Kapcsolat:
valaki nem tudja, hogy melyik lenne az a recovery amivel automatikusan tudnám frissíteni ?
Tehát leszedi a rendszer magának rá nyomok, hogy update now és szépen lefrissíti recoveryben majd újra is indul a telefon..
mert a CWM hiába csinálná de megáll a frissítés valami hibával és így nekem kell ráengednem a frissítést manuálisan (mintha egy rendszert telepítenék) a TWRP az meg nem is látja a belső memóriát az még ennyire sem képes mert még manuálisan sem tudom elindítani.
esetleg a xiaomi telefonok milyen recoveryvel rendelkeznek ? vagy esetleg akinek így működik ahogyan felül leírtam azoknál milyen recovery van ?:)
Köszi a segítéget!! :szerelmes1:
Tehát leszedi a rendszer magának rá nyomok, hogy update now és szépen lefrissíti recoveryben majd újra is indul a telefon..
mert a CWM hiába csinálná de megáll a frissítés valami hibával és így nekem kell ráengednem a frissítést manuálisan (mintha egy rendszert telepítenék) a TWRP az meg nem is látja a belső memóriát az még ennyire sem képes mert még manuálisan sem tudom elindítani.
esetleg a xiaomi telefonok milyen recoveryvel rendelkeznek ? vagy esetleg akinek így működik ahogyan felül leírtam azoknál milyen recovery van ?:)
Köszi a segítéget!! :szerelmes1:
Samsung Galaxy SIII
MIUI 5 - 4.12.5 [4.4.4]

MIUI 5 - 4.12.5 [4.4.4]

- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Xiaomi telefonoknak külön recovery van, mint semmi másban. De! Már kint van a jól működő CWM, amit érdemes feltenni, mivel jobb mint a gyári. Régebben mi is úgy raktuk fel az új rendszert, updater progiban és újraindult. Ma már inkább CWM, gyorsabb is.
SZABÁLYZAT
-
ati999
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Sziasztok!
Hongmi 1s-re hogy tudom ezt feltenni, az update-el nem megy. Kell hozzá cwm vagy root jog? Az enyém sajnos nem rootolt, és jelenleg cwm sincs rajta.
Hongmi 1s-re hogy tudom ezt feltenni, az update-el nem megy. Kell hozzá cwm vagy root jog? Az enyém sajnos nem rootolt, és jelenleg cwm sincs rajta.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
Sehogy, neked nincs heti fejlesztői verzió, csak kb. havi stabil. Egyébként honnan töltöttél le a telefonodhoz 4.5.9-et? :o
SZABÁLYZAT
-
wolfpapa
Ezt, hogy erted? :shock: :? -most lemeradtam vmiröl? Mert gyari stock recovery majd minden keszüleken elerhetö.. :? Raadasul uazokkal a funkcokkal, mint barmi masnal es igy van a Mi3-nal is. /esetleg mas almappakkal/ Amivel több az a system 1 es system 2 külön kezelhetösege...Enyiben mas. Viszont ez sokak szamara nem ujdonsag, mivel mas keszülekre is letezik dual boot. Ez csak kernel es CWM kerdese...@rajen
Xiaomi telefonoknak külön recovery van, mint semmi másban.
Ilyen kernel es CWM meg altalaban a romolasokban felkapottabb keszülekekre mindig kikerül vhonnan, de többsegeben az XDA-rol.