MIUI6 5.4.17 Letölthető
-
fszom
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Re: MIUI6 5.4.17 Letölthető
Engem ez a random restart érdekelne. Aki tapasztalta már leirná hogy hogyan jön elő és legfőképp milyen gyakran.
- moordavid28
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
-
Medálok
Egyszer csak fogja magát és újraindul. Tegnap raktam fel a 4.17-et, azóta egyszer történt. Este pedig 100%-on húztam le töltőről reggelre 78%-on állt. Üresjáratban ez szerintem sok. További tapasztalat, hogy az instagram egészen a kép feltöltéséig hibátlanul megy, viszont amit feltölt, az egy fekete négyzet.fszom » Tegnap, 23:03 írta:Engem ez a random restart érdekelne. Aki tapasztalta már leirná hogy hogyan jön elő és legfőképp milyen gyakran.
A RAM kezelése jó. Bár a facebook/messenger hajlamos a ram evésre.
A 4.10-hez képest viszont ez jóval stabilabb ROM szerintem
Redmi 1s-em van.
- BikaF1
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Redmi 9T
- Kapcsolat:
-
Medálok
Az instagram probléma már a 4.10-ben is fennállt.
Redmi 9T - MIUI14 xiaomi.eu ROM stabil | Redmi 4X - MIUIHU 11
-
Nuwiel
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Kedves vagyula!
PEBKAC hiba volt, most veszem észre hogy a multi ROM-ot raktam fel véletlenül... A MIUIHU felrakása után már jó, ott van az Xperia billentyűzet
PEBKAC hiba volt, most veszem észre hogy a multi ROM-ot raktam fel véletlenül... A MIUIHU felrakása után már jó, ott van az Xperia billentyűzet
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
- Hotechus
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
-
Medálok
Ma megint kipróbáltam a 5.4.17 alatt az új IGo-t. Menet közben nincs gond, de amikor megálltam, megbolondult nem tudta megállapítani a helyzetemet. A háromszög alak össze vissza ugrált egy 100 m-es körön belül. Amikor elindultam ismét működött. Amikor a telefont pofára fordítottam még az úticélt is elfelejtette. Amikor a telefon navigálás közben visszatért alapértelmezett üzemmódra kikapcsolt a GPS.
Hotechus
-
SlayR007
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Azt hiszem tudom a megoldást, az Instagram beállításaiban az "Camera" menüpontban a "Use HQ Image Processinget" kell kikapcsolni, nekem megoldotta a fekete négyzetes problémát!moordavid28 » 2015.04.19. 09:32 írta:Nem tudjátok, ebben már működik/javítva az instagram hibája (Hogy tök mindegy milyen képet honnan, amit az alkalmazással fel akarsz rakni, fekete kocka lesz.)?
- homann75
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Sziasztok!
Feltelepítettem a v6 5.4.17 Multi Romot.
2 nap tapasztalatából:
(wipe all data-val kezdtem, mert v5-ről váltottam v6-ra)
Az v5 50-eshez képest stabilabbnak tűnik, bár a memória kezelése nem a legjobb. (Ez állítható, de nagy különbséget nem vettem észre.)
Hamar elfogy a felhasználható memória és igaz, hogy most nem lövi ki a programokat, de nagyon belassul a telefon.
Ezt folyamatos memória ürítéssel ki lehet küszöbölni.
GPS-sel eddig nem volt problémám. Az iGO Primo és 10 verzióval is próbáltam és nálam minden rendben ment.
Igaz közben más telefon funkciót nem használtam. A memória hiányra sokminden visszavezethető.
Instagram megerősítve - csak fekete kép - mondjuk ezt nem nagyon használtam. (Előttem szólónál a megoldás)
Az értesítések hangját átállítottam, de ugyanúgy pittyeg, mint előtte.
Játék laggol, ami az 50-nél nem volt jellemző - ez is a memóra miatt lehet.
Úgy látom v6-hoz kevés az 1Gb memóra, ha az ember használni is akarja a telefont.
Random újraindulást eddig(kopp-kopp) nem tapasztaltam.
Használt főbb alkalmazások:
Viber; Skype; Facebook+ Messenger; Office Suite Pro; HP ePrint; PicsArt; MX Player; TuneIn Radio Pro; Youtube; iGO Primo; iGO 10; Dolphin Browser a flash miatt
6 email cím óránként szinkronizálva.
Kb. ennyi, ha lesz még valami, akkor írok.
Üdv.
Feltelepítettem a v6 5.4.17 Multi Romot.
2 nap tapasztalatából:
(wipe all data-val kezdtem, mert v5-ről váltottam v6-ra)
Az v5 50-eshez képest stabilabbnak tűnik, bár a memória kezelése nem a legjobb. (Ez állítható, de nagy különbséget nem vettem észre.)
Hamar elfogy a felhasználható memória és igaz, hogy most nem lövi ki a programokat, de nagyon belassul a telefon.
Ezt folyamatos memória ürítéssel ki lehet küszöbölni.
GPS-sel eddig nem volt problémám. Az iGO Primo és 10 verzióval is próbáltam és nálam minden rendben ment.
Igaz közben más telefon funkciót nem használtam. A memória hiányra sokminden visszavezethető.
Instagram megerősítve - csak fekete kép - mondjuk ezt nem nagyon használtam. (Előttem szólónál a megoldás)
Az értesítések hangját átállítottam, de ugyanúgy pittyeg, mint előtte.
Játék laggol, ami az 50-nél nem volt jellemző - ez is a memóra miatt lehet.
Úgy látom v6-hoz kevés az 1Gb memóra, ha az ember használni is akarja a telefont.
Random újraindulást eddig(kopp-kopp) nem tapasztaltam.
Használt főbb alkalmazások:
Viber; Skype; Facebook+ Messenger; Office Suite Pro; HP ePrint; PicsArt; MX Player; TuneIn Radio Pro; Youtube; iGO Primo; iGO 10; Dolphin Browser a flash miatt
6 email cím óránként szinkronizálva.
Kb. ennyi, ha lesz még valami, akkor írok.
Üdv.
Xiaomi Redmi Note 7 (4/64) - Rom: MIUI V10 Global Stabil - Kernel: Eredeti - Recovery: Eredeti + Amazfit Bip
- BikaF1
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Redmi 9T
- Kapcsolat:
-
Medálok
Köszi, úgy tűnik tényleg ez a megoldás. Működik!SlayR007 » Ma, 15:24 írta:Azt hiszem tudom a megoldást, az Instagram beállításaiban az "Camera" menüpontban a "Use HQ Image Processinget" kell kikapcsolni, nekem megoldotta a fekete négyzetes problémát!moordavid28 » 2015.04.19. 09:32 írta:Nem tudjátok, ebben már működik/javítva az instagram hibája (Hogy tök mindegy milyen képet honnan, amit az alkalmazással fel akarsz rakni, fekete kocka lesz.)?
Redmi 9T - MIUI14 xiaomi.eu ROM stabil | Redmi 4X - MIUIHU 11
-
kazinczik
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok. Mióta felraktam a 5.4.17-es verziot azota az ütemezett be ès kikapcsolás során a kikapcsolás megtörtènik de a kèszülèk (MI4) a megadott idöpontban már nem kapcsol be. Nekem kell manuálisan bekapcsolnom.
Az èbresztö óra sem abban az idöpontban èbreszt melyet beállitottam. Csuszás van benne.
Tapasztaltatok hasonlót?
Az èbresztö óra sem abban az idöpontban èbreszt melyet beállitottam. Csuszás van benne.
Tapasztaltatok hasonlót?
na azért