És akkor ebben a nagy boldogságos állapotomban be is dobom az újabb gondomat, ami az újra telepítéséből adódott. Halvány emlékeimben rémlik, hogy ennek az appnak az első használatba vételekor ugyanígy kínlódtam ezzel a problémával, és csak több heti szenvedés után jöttem rá a megoldásra. Amire persze már nem emlékszem. Na tehát:
Adott egy tárcsázó, a True Phone. A probléma, hogy nem látja a névjegyeimet. Illetve, de, csak nem hajlandó mutatni őket. Elmagyarázom: a gyári névjegyzékben megjelenik a Google fiókomban lévő összes, 1052 névjegy.
A True Phone névjegy forrásoknál szintén láthatóak, kijelölhetőek. Viszont az 1052 névjegy közül csak a 11, csoportban szereplő névjegy látható a névjegyzékben, de az 1041 csoportosítatlan névjegyhez ha beteszem a pipát, és kilépek, rögtön visszalépek, mindig kiveszi a pipát. Nem tudom, mennyire voltam érthető...
Évek óta ezt használom, az újra telepítés előtt is jó volt. Gondolom itt is valami biszbasz engedélyt kéne megadnom, de nem jövök rá, mit, hol...
Tapatalkkal küldve az én M2102J20SG eszközömről