Feltettem, igen 2 dologot észrevettem.
Telepítést, ahogy írták, PC-ről, fastboot módból, és a "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" fájlról, nem próbáltam ki máshogy, mivel írták nem hybrid a ROM e verziója.
Fényerőt, ha állítom, mindegy milyen irányba, lefagy, és újra indul, ez csak automatikus fényerő bekapcsolása mellett van, kikapcsolt állapotban nincs gond.
AOD -t ha bekapcsolom, akkor nem jelenik meg, de ha duplán rá koppintok, akkor aktiválódik, a bekapcsoló gomb megnyomása után is aktiválódik.
(Szerintem ez a PORT miatt van...)
Továbbá csatolok pár képet, 1-2 helyen nem a diting adatai vannak, hanem a portolt ROM-é, nyilván érthető.
Telepítés végén, a képernyővezérlésere mentem, de a klasszikus lent 3 nyomógombós variációval indult el...
SIM1 működik hívás, SMS
SIM2 -t nem próbáltam.
ESIM nem próbáltam.
WiFi / Mobiladat működik
FOD működik
Kamerával csak képeket csináltam, előlapi, és a hátlapival, nem volt gond. Videót pár másodpercet, teszt célból, rögzitésre került.
Ébresztő működik, jelzi ( csináltam képeket róla)
Nincs random fagyás, se újra indulás, próbáltam jól megnyomkodni minden menüpontot
Dolby Atmos van, szól, BT asztali hangszóróval szépen párosodott, (illetve az órámmal is) valamint találtam "Xiaomi Sound" -t is
Fényerő próbánál 1 dolog tűnt fel, lehet régen is ez ilyen volt, nekem soha nem tűnt fel, remélem sikerül jól szemléletetni, van két astali képem, és az egyik alacsonyabb fényerővel készült, a másik magasabbal, és a képen is így látszik, legalábbis nálam.

Összegezve ennyi egyenlőre. Ja illetve, a portolás a Poco F5 Pro -ról jött, azt hiszem, hogy @szekelyelek ez a verziója van, na Ő pl megtujamondani, hogy az eredeti verzióban, az autómatikus fényerő működik-e vagy sem, illetve az AOD. Tévedhetek, lehet neki más van, most hírtelen nme tudom...
Kornél írta, és láttam FB -n is, hogy decemberben jöhet a hivatalos Hyper OS e modelre is, kb 2-3 hét + -
@hondasoma75 , a TWRP nem támogatja az A14 -t még, ezért TWRP indítást követően, egy formázással kell kezdeni.