Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Üdv!
ROM: HyperOS_1.0.14_PORT_for_Diting_QUANGKRA_Hybird
Pár kép:
Pár infó: Nincs magyar nyelv, csak kína, és angol. Google Play Szolgáltatás nincsen, előlapi kamera működik csak.
Gyors, nem bugos (eddig) Hívás, sms megy fizikai Sim 1-ről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 0Elek2 2023.11.06. 17:02-kor.
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
Igen, külsőre nem látok semmi "újat", a motorháztető alatt van ami a lényeg, elvileg...
Én arra vagyok, leszek kívácsi, hogy lesz-e ezekből mindenféle régiós kiadás, vagy csak 1 kínai, és 1 global, amiből faragcsálnak ezt + azt. :/
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
Oneplus Watch 2
Ez a telefon kapja meg elsőként az EEA régióban hivatalosan a HyperOS-t. De még most sem tudni pontosan, hogy ebbe is belefossák e a Google szarjait.
De azért tisztázzuk, a HyperOS ugyan abból a forrásból készül, mint most az Android 14, AOSP. Szóval nagyon más, mint a MIUI volt, mert az a szimpla Android 14-re épült, nem forrásból lett beforgatva és nem volt benne a NuttX kernele sem. Meg sok minden.
Aki Xiaomi.eu -t használ, pár napja a Google szarakodott, és bukik az elenőrzésen a telefon, így pl a Wallet nem megy.
Jelenleg Igorék, az utolsó Stabil verziót újra feltöltötték, a saját javításukkal, és így újfent működik a wallet.
Aki egyéb ROM -t használ, vagy gyárit, de nyitott bl alatt, áttmeneti megoldás: PlayIntegrityFix modult szerezze be. (a v12.3 állítólag stabil)
Aki pedig gyári rendszerthasznál, zárt rendszerrel, nincs dolga, nem érintett.
Olvastam én is, csak megosztom.
Oneplus Watch 2
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0