Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
V14.0.7.0 EEA, Pilot (de miért? nem értem, az előző is az volt pár napig, és csak kb 70mb-al több, a v14.0.6.0-nál.
Januári biztonsági frissítést tartalmazza amugy...
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A képeimet hogy a sz@rba tudom át rakni a saját - mi galériába? Tudom hogy már nincs kép szinkronizálás, a Google fotókban viszont nem találtam meg ezt az opciót. Köszönöm.
Lehet rosszul értem, akkor bocsi.
Vannak képek a Google fotókba (Google felhobe), ezt akarod a MI galériában látni?
Hát ha ez a kérdés, és nincs vissza szinkron, akkor én egy alternatív megoldást csinálnék, PC re le mentenem a képet azt csak át másolnám a telefonra xD
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
Nekem EEA verzióval jött vissza a telefonom. Egyből meg is kapta a miui 14 stabil kiadást. De azon nem kellett variálni, egyből szinkronizált a Xiaomi Cloud -al, mármint a képeket!
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14